Ninja66 2824 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Trazim pakovanje za zadnji amortizer od KX 125. Imas neku ideju, informaciju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me pamćenej služi, KX je full takmičarski cross motor ... a vi u Srbiji imate poprilično jaku cross ekipu ... a oni takve amortizere repariraju za doručak... probaj se kod njih informirati .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan gle ga što je sladak ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto nije u Zuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me pamćenej služi, KX je full takmičarski cross motor ... a vi u Srbiji imate poprilično jaku cross ekipu ... a oni takve amortizere repariraju za doručak... probaj se kod njih informirati .. 100 eura je reparacija. Meni zvuci puno. Kod vas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma jel puno ili nije... i iskreno, nisam se niti raspitivao koliko je kod nas ... :stabre: ja to jednostavno moram sam probati riješiti .... a tek ako ne bude išlo, onda ću vidjeti šta dalje... ali 100€ nebih dao jer za 80€ ima drugi amortizer koji je full ispravan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto nije u Zuto nije smak svijeta.... do preksutra se ja još predomislim .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ali idemo korak dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bolje, ona crvena je delovala isprano 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ono je bila osnovna boja, verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan negdje sam pročitao (a i čuo od majstora) da bi za opruge trebala biti najbolja boja ona obična za ograde... navodno je naj elastičnija.... aku su lagali mene i ja lažem vas ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ono je bila osnovna boja, verovatno. Ja jos ne videh osnovnu sa sjajem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sija dok se ne osuši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan možda nisi dobro gledao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nije mi se sviđalo što sam dobio ... pa ajmo nanovo... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2410 Napisano Septembar 2, 2011 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pucice opruga od toliko boje!!! Boja je extra!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan šta ti je ... pa boja drži oprugu da ne pukne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo mi dalje.... :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan još malo, pa će krenuti i sastavljanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 11, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo dižem utege svaki dan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 11, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 11, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Very interesting topic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo, privodimo posao kraju ... posloženo sve na osovinu.. kapnuto malo kemijskog osigurača (popularnog loktajta) ubačeno sve u tubus ... Nasuto ulje .... nadrukan plin ... još ga sutra pritisnem na presu i to je to .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 16, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan hahaha .. sve je OK ... čekam da ga stavim na motor pa da vidim šta sam napravio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 18, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo za sve sumnjičave.... amortizer je sastavljen ... na stolu ne curi .... i nifam oftao bef vubiju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...