Jump to content

Moto Zajednica

Kymco Agility City 50 2t

Recommended Posts

  • U prolazu, 62 postova
  • Lokacija: BGD
  • Motocikl: Kymco Agility City

Ovo je moje magare: :vitez:

 

Kupljen krajem prošle sezone (oktobar 2010).

Kada je uzet terao je u početku 35/40kmh - veeeeliko razočarenje, htedoh da se upucam; :grr:

posle nekih 500tinak km i redovnog servisa - 40/45kmh to je već bilo podnošljivo, mada nepraktično (mf GSP!!!) i nezanimljivo; -_-

oko 800km je išao 45/50kmh, to je ni tu ni tamo, ali se setih nekog sa nekog foruma koji je rekao - "ovaj tajvanac je zlato - što ga više teram, on je sve bolji", pa sam nastavio dalje;

pred samo skidanje blokada negde oko 1000km (nisam žurio sa skidanjem, šta znam... nije ni bilo slobodnog vremena, a nije mi se ni ostavljao ni na taj jedan dan u servisu - baš sam navikao na njega... pa sam to iskombinovao sa redovnim servisom) tad je gurao nešto preko 50km/h, što mi je radilo posao - milina jedna. :moto3:

 

Zanimljivo je da me je sa devojkom koja se tad već vozila sa mnom, jer sam ja stekao samopouzdanje (a i skupio za drugu kacigu), negde između 500tog i 700tog km-a, vukao gotovo istom brzinom - obzirom da smo dozvoljenu težinu prekoračivali za nekih 20kg do 40 kad ga natovarimo! Što nije loma! Golemi smo, šta da kažem - zajedno imamo oko 170kg, plus kupovina namirnica... Oboje smo preko 185cm čisto da ne pomisli neko da smo debeli :P Jedino je uzbrdo bio sporiji i to na nekim dužim uzbrdicama ili sa krivinama... U svakom slučaju - uživali smo... :bacikosku:

 

Skidanjem blokada sa karburatora i vari/omata/jatora (ne razumem se jbg) dobio je na krajnjoj brzini 65/70kmh. Međutim trebala mu je "veeeeeečnost" da krene i dođe do 40kmh, (ali bi posle toga jako brzo dostizao 65/70) pa sam se SMOOORIO, posebno na semaforima. A i izgubio je dosta na snazi - uzbrdo gde me pre vukao 40kmh, tad je bilo 30kmh ili manje :gaa:

 

Posle sečenja auspuha (prošle nedelje), povratila mu se startnost i snaga - baš kol'ko mi je falilo. Sad tera 55/60kmh, a na dužim pravcima (bulevari, putevi, okolina grada) preko 65kmh. Uzbrdo 40/45kmh. Ja sam prezadovoljan. :jee4: Koristim ga na poslu koji zahteva da pičim levo desno po gradu i okolini. Od Zemuna do Voždovca 12km, po najvećem špicu, preko mosta i centra - 30 min :jee3: O parkiranju po centru neću ni da pričam... :care: Zbog svih tih prednosti i uživancije, koristim ga i za sve ostalo :moto2:

 

Eto to je Kymco Agility City 50 2t. Teži je malo od nekih (kažu 108kg - proverićemo i to) a i ja sam malo preko 100kg, tako da sa 55/60kmh bez problema idemo pogradu što mi je baaaš mera. ZA SAD... vidim da mi vremenom prija sve brže.. i da mi se kruzeri i čoperi sve više lepe za oči... a i ova moja se navukla - jedva čeka da negde idemo magaretom - El Rucio - čak smo mu i ime dali :dobar:

 

Videću još kako je sad sa suvozačem. Nije bilo prilike u ovih nekoliko dana (na njenu vidnu žalost) :moto1:

 

Ko kupuje do 50 ccm - obavezno 2t!! A moja topla preporuka je ovo pouzdano magare.

 

P.S. A što može na njega da se natovari..... Kofer je kao do 5kg max, mada sam pouzdano gurao više (npr. sokovi - poznate kilaže), a može i pod sic da se trpa i da se kači na kukicu... :Bandolera:

 

Eto! Koga šta zanima - nek pita...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja