Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pristane na sve ispod 1000E kupuj bez razmišljanja. Motorče je dobro, izgleda "napucano", Mrki i RIP se ne žale uopšte. A nemoj da te brine razrada, delovi su jeftini, da zameniš i klipove i karike neće te puno koštati. Hvala Arakis i ja tako isto razmisljam. Samo da ustekam pare, na prolece cu valjda nesto pazariti. Da budem iskren i ova masinica mi se u opste ne prodaje. Kako me sluzi bas ce mi biti krivo da se rastanem sa skutercicem. Moj cale drzi market i jos jednu radnju. Ja samo od jedne do druge radnje po 7-8 puta dnevno prosetam. Jeste da nije daleko ali nedeljno pravim 70-100 km samo gradske voznje. Ajde prevezi ovo ajde prevezi ono ajde idi po pazare ajde u banku ajde idi stigla roba ajde problem oko kase i tako svaki dan! Bez skutera sam bio samo nedelju dana prosle godine. Sve ove poslove sam zavrsavao u autu + 40stepeni + nemam klimu + velika guzva a naviko sam na okretljivost skutera. Letos sam se navozao samo tako. Odem do jezera 50km, uvece do sela gde je turnir 20km i gradska voznja 10km = 80km. Tako svaki drugi dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo tesko da se rastanem od APN al kad je stiglo motorce.... ;D Mozda je bolje da onda ostavis i skuter jer nista te nekosta registracija samo gorivo,a princa vozis za dalje relacije e sad jedino ako ti fali kes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i o tome sam razmisljao. Mogao bih da se stisnem ali bi ipak izgubio na ceni jer ce tada biti star 3 pune godine. Sada moze lako da se proda jer se takav isti jos prodaje ali kad izadju novi modeli ???. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 19, 2008 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,pošto vidim da se ovde nalaze uglavnom vlasnici kineza,čisto me zanima koliko oni mogu da predju? zanima me model i br. km. ne mora to biti vaš,dovoljno je da ste makar videli tu kilometražu na cajgeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri 50ccm prolaze preko 20000 ako se normalno voze. Ja sam sa mojim preso preko 13000 i ne pokazuje nikakve znakove zamora niti ostecenosti. Moj drugar presao 18000 na onom naj manjem od 600e, prodao ga ali ovaj nije presao jos mnogo jer ga je ta budala vozila konstantno pun gas, pa cak i kad je hladan start. Ja sam tezak 110 kg pa je tih 13000 presao kao da je vozio konstantno dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @dencse Posto smo mi vecinom vlasnici novih kineza ne bi mogli da ti damo bas tacan podatak sem onoga sto neki ljudi predvidjaju ili tvrde, a to je da za Kinroad 150ccm covek treba biti miran minimum 15000km, i to da se prema njemu odnosis krajnje divljacki, posto sam ja ovog leta presao samo 2500km => da mogu da ga vozim bez razmisljanja narednih 7 godina No, ima ovde ljudi koji su mnogo vise presli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Septembar 19, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na nasim Kinezima 250-ticama mogu da potpisem za masine ali sta se tice ostalih stvari srafovi mali ,veliki ,zavrsna obrada oprez ljudi . Treba svakih nekoliko hiljada i cesce sve polako protresti (prekontrolisati).kljuc u ruke i na zatezanje .Promena srfofa i matica obavezno sa kvaliretnijima.Nije skupo ali znci mnoogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 19, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Na nasim Kinezima 250-ticama mogu da potpisem za masine ali sta se tice ostalih stvari srafovi mali ,veliki ,zavrsna obrada oprez ljudi . Treba svakih nekoliko hiljada i cesce sve polako protresti (prekontrolisati).kljuc u ruke i na zatezanje .Promena srfofa i matica obavezno sa kvaliretnijima.Nije skupo ali znci mnoogo Potpuno se slazem...Evo ja nisam palio lifana 5 dana padala kisa, danas udjem hop trrrrr upali iz prve...Presao sam 4000 ovog ljeta, normalno sve sto se tice masine, a dusu mu vadim.Vozim ga bas momacki.A srafovi, malo mi trese onaj ukras na prednjoj maski i ima jos nekih sitnica, ali u sustini to se i ne primjecuje, mene vise i ne zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 19, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice kineza, mehanicki problemi su poslednja stvar o cemu treba da se brine. Uglavnom redovno odrzavanje i to je to. Sto se tice maksimalne kilometraze koju prelaze o tome se ne zna bas puno, jer jednostavno kod nas nema primeraka koji su presli toliko, bar koliko je meni poznato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan drustvo,da se malo pohvalim.Kupio sam opremu,skoro full(cizme,jakna,pantalone)Upravo sam se vratio sa Palica,bio je neki bankarski skup(citaj trodnevna pijanka),i ja naravno odem motorom,da se testira oprema odmah.Test prosao,u pravu su oni koji kazu da neam loseg vremena,ima samo lose opreme.Znaci,prezadovoljan sam,samo sam shvatio da mi fali jos wind stoper,i bolje rukavice.Challenger isao ko zmaj(izgleda da i njemu prija ovo vreme),sad sam skoro na 6000 predjenih!Btw,sa predhodnim skuterom sam toliko presao za 3 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Septembar 21, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj okaci slike da vidimo sta si uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 21, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo nekih klipiva koje me zamolio Zo Lee da postavim ovde. Evo klip i ujedno zvuk njegove masine. Mogu reci samo da se uzivo jos lepse cuje, najlepsi zvuk od svih kineza koje sam cuo do sada http://www.youtube.com/watch?v=xGD5Bc0GhTo A evo i beeper znigavca http://www.youtube.com/watch?v=mrlG_wJ7x28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Al stelovao neko ventile na svom motoru, al zna postupak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo nekih klipiva koje me zamolio Zo Lee da postavim ovde. Evo klip i ujedno zvuk njegove masine. Mogu reci samo da se uzivo jos lepse cuje, najlepsi zvuk od svih kineza koje sam cuo do sada A evo i beeper znigavca Veoma slican zvuk kao sto je kod mene, mada pretpostavljam da je kod Zo Lee-ja nesto bucnije, jer je kolko vidim iz-nista-u-nista sto bi rekle kolege sa R-ovima ;D Nego kad si ti to video Zoo Lee-jevu masinu, mogao si da javis da pozdravim coveka. @Forrest Nego hoce li biti bar jedno 16000 sledece sezone. Lepo si se opremio, jos ako ni vreme nije problem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ja i danas motorinom na posao... Kod skutera je zgodno što staviš nožice u sredinu, tako da nema vetra i zimoće ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan a ni voda ti ne prska odozdo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 22, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ja i danas motorinom na posao... Kod skutera je zgodno što staviš nožice u sredinu, tako da nema vetra i zimoće ;D I ja ! Mada svaki dan idem,al` to koristi kad je `ladno.. Isao do Stare Pazove da predam papire za tablice...gledao neke kacige,al` neki krshevi... Nabavim jos kacigu i rukavice i zimo eto me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami si u pravu, dosta je bilo letnjeg akcijašenja u mojoj "air-jet" kacigi ;D jutros mi se smrzla brada. Moram da nabavim neku integralnu, ja ću sam integralce da ugradim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami si u pravu, dosta je bilo letnjeg akcijašenja u mojoj "air-jet" kacigi ;D jutros mi se smrzla brada. Ili pusti bradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Septembar 22, 2008 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Kog interesuje Keeway superlight 150 neka procita e pa ovako.. ovo su neka moja iskustva sa kinezima citaj keeway za ove dve godine koliko ga imam Radi se o modelu superlight... Makina uzeta nova okstala oko 2100jevreja sa taksama i glupostima, pazarena u Nisu, kod ovlašćenog servisera i dilera, da ga sad ne reklamiram, pre preuzimanja radjen prvi servis, motor doteran kući i vozen prosle god oko 500km. Ove sezone ugurao u 3000, radjen servis na 100km 1800din, pa na 2500km-2000din, menjano ulje i zatezan lanac, jedini kvar je bio kvar oborenog svetla rešen zamenom sijalice oko 100din. desilo mi se da su "šlogirali" žmigavci nisu radili dva dana a onda sami od sebe proradili-pojma nema sta je bilo, pomerila mi se polugica desnog prekidaca migavca reseno sa srafcigerom i 3 min posla. Lanac zatezan po potrebi i podmazvan. pazario sam mu novi akumulator onaj stari crko zimus i sto se tice problema to je to+ kupio novu bateriju za ključ, jedan sraf je malo korodirao-verovatno da je niklovanje lose odradjeno... i par srafova sam dotezao jer su se olabavili A sad malo o motoru performanse cete naći ako malo prelistate forum, ovo su samo moja zapazanja Motor kupljen sa alarmom (njemu sam malo pojacao osetljivost jer je palio alarm samo ako ga jace prodrmas, sad urla ako ga 2x kucnes), ima daljinsko paljenje i blokadu motora... Potrosnja nije presla 3l ni sa voznjom od 70-80km/h i to ja i kolega na bajku oko 160kg mase, motor ide lepo nemam utisak da mu fali snage Period privikavanja bio oko mesec dana(pre toga sam vozio yamahu rd 250 pa je promena bila ocigledna), jedina veca zamerka doziranje prednje kočnice je moglo malo finije da bude, ali to je zato što ima neko cudo na čeljustima koje služi kao zamena za ABS(tako sam bar pročitao na nekom forumu koga intzeresuje neka pročita na http://keeway.hr/pdf/MP_Superlight125_080400.pdf) i sijalica prednjeg svetla je slaba fabricki je 30/35w, stavljena jaca i svetli kao reflektor na stadionu, položaj vozaca je udoban, vozio sam i po 300km bez da se naprezem, jedino odaje utisak da ponekad u krivini mrda "dupetom" sto je verovatno posledica nesto tvrdjeg zadnjeg ogibljenja... Sve u svemu za 2100 jevreja dobija se odličan motor sa finim performansama za voznju, nadjoh na stranim forumima i sajtovima dosta pozitivnih misljenja o njemu ocena 59.80 na skali od 0-100 a i ja delim pozitivno misljenje Bajkeri koje zanima jos neki utisak iz prvog lica o ovom motoru neka se jave na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo nekih klipiva koje me zamolio Zo Lee da postavim ovde. Evo klip i ujedno zvuk njegove masine. Mogu reci samo da se uzivo jos lepse cuje, najlepsi zvuk od svih kineza koje sam cuo do sada A evo i beeper znigavca Veoma slican zvuk kao sto je kod mene, mada pretpostavljam da je kod Zo Lee-ja nesto bucnije, jer je kolko vidim iz-nista-u-nista sto bi rekle kolege sa R-ovima ;D Nego kad si ti to video Zoo Lee-jevu masinu, mogao si da javis da pozdravim coveka. Slican je ali ipak je drugaciji jer su drugaciji auspusi, cuje se zmajski, meni je jedan od "najgrlatijih" kineza koje sam cuo, zvuk je stvarno super. Masinu sam video i cuo na moto skupu u Indjiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kog interesuje Keeway superlight 150 neka procita e pa ovako.. ovo su neka moja iskustva sa kinezima citaj keeway za ove dve godine koliko ga imam Radi se o modelu superlight... Makina uzeta nova okstala oko 2100jevreja sa taksama i glupostima, pazarena u Nisu, kod ovlašćenog servisera i dilera, da ga sad ne reklamiram, pre preuzimanja radjen prvi servis, motor doteran kući i vozen prosle god oko 500km. Ove sezone ugurao u 3000, radjen servis na 100km 1800din, pa na 2500km-2000din, menjano ulje i zatezan lanac, jedini kvar je bio kvar oborenog svetla rešen zamenom sijalice oko 100din. desilo mi se da su "šlogirali" žmigavci nisu radili dva dana a onda sami od sebe proradili-pojma nema sta je bilo, pomerila mi se polugica desnog prekidaca migavca reseno sa srafcigerom i 3 min posla. Lanac zatezan po potrebi i podmazvan. pazario sam mu novi akumulator onaj stari crko zimus i sto se tice problema to je to+ kupio novu bateriju za ključ, jedan sraf je malo korodirao-verovatno da je niklovanje lose odradjeno... i par srafova sam dotezao jer su se olabavili A sad malo o motoru performanse cete naći ako malo prelistate forum, ovo su samo moja zapazanja Motor kupljen sa alarmom (njemu sam malo pojacao osetljivost jer je palio alarm samo ako ga jace prodrmas, sad urla ako ga 2x kucnes), ima daljinsko paljenje i blokadu motora... Potrosnja nije presla 3l ni sa voznjom od 70-80km/h i to ja i kolega na bajku oko 160kg mase, motor ide lepo nemam utisak da mu fali snage Period privikavanja bio oko mesec dana(pre toga sam vozio yamahu rd 250 pa je promena bila ocigledna), jedina veca zamerka doziranje prednje kočnice je moglo malo finije da bude, ali to je zato što ima neko cudo na čeljustima koje služi kao zamena za ABS(tako sam bar pročitao na nekom forumu koga intzeresuje neka pročita na http://keeway.hr/pdf/MP_Superlight125_080400.pdf) i sijalica prednjeg svetla je slaba fabricki je 30/35w, stavljena jaca i svetli kao reflektor na stadionu, položaj vozaca je udoban, vozio sam i po 300km bez da se naprezem, jedino odaje utisak da ponekad u krivini mrda "dupetom" sto je verovatno posledica nesto tvrdjeg zadnjeg ogibljenja... Sve u svemu za 2100 jevreja dobija se odličan motor sa finim performansama za voznju, nadjoh na stranim forumima i sajtovima dosta pozitivnih misljenja o njemu ocena 59.80 na skali od 0-100 a i ja delim pozitivno misljenje Bajkeri koje zanima jos neki utisak iz prvog lica o ovom motoru neka se jave na pm Kod mene su skoro ista zapazanja, kvalitan i lep bajkic za male parice. ;D Jedino sto meni malo vise trosi jer ga ipak vise vozim u gradu a i primetio sam da obrtaljka laze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 23, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh neki lep sajt, nije za "kineze" nego za "korejance", hoće čova iz Koreje i da isporuči na adresu u Srbiji...ima lepih slika dodatne opreme, crash-bar-ova... http://www.richardhyosunggvgt.com/index.htm http://www.richardhyosunggvgt.com/gv125250bodyparts.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...