Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike je to ta potrošnja, ima te "i na oko i na kantar" ;D a još kad vas je dvoje... Moj Phantom troši koliko sipam...ali nikad ispod 4l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 18, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pa otprilike da mi je pun rezervoar=100km nekad manje,nekad vise... s tim sto je sam puta vozio druga (cca 110kg) osecam da mu je potrosnja bila jednooo..10l/100 km Fantom je 4T ili 2T ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 2T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 50 ccm 4T je za bake! ;D ;D ;D ;D salim se ljudi,naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a 50 ccm i 2T za deke, a? Manguparijo ;D E nije 50 nego 70 ccm, ljuta mašina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma ne druze,nisam to pomislio! ;D ;D htedoh samo da kazem da su 4T na toj kubikazi mloogo kilavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već oko toga, jutros mi motorče poludelo načisto Idem od Delta sitija ka buvari i navrnuo gas do panje i on puni...60...70.. .80...broj obrtaja 8200....nije mu dobro? Obično kad su topli dani, dođe do 70 i tu se drži. Ili je proradio onaj Forrestov Motul zejtin pa se ispodmazao i sad hoće da poleti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ...a 50 ccm i 2T za deke, a? Manguparijo ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 18, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan moguce da je u ovaj moj sipano neko krsh ulje...cekam da menjam,pa da sipam neko Motulovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je druže kao nebo i zemlja....motor mirnije radi, lakše se "obrće", popravlja performanse...Jedino što košta, ali i vredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Sada je hladnije, gusci je vazduh i ima vise kiseonika. Ujedno je i bolje hladjenje masine pa se cilindar skupi i ima vecu kompresiju. Moguce i da je do ulja. Motul je zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti video u Beogradu kiseonik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već oko toga, jutros mi motorče poludelo načisto Idem od Delta sitija ka buvari i navrnuo gas do panje i on puni...60...70.. .80...broj obrtaja 8200....nije mu dobro? Obično kad su topli dani, dođe do 70 i tu se drži. Ili je proradio onaj Forrestov Motul zejtin pa se ispodmazao i sad hoće da poleti ili ti je proradio cajger ;D ;D Gde si ti video u Beogradu kiseonik ;D u Beogradu se vidi vazduh! ;D ;D ;D ;D (kiseonik je bezbojan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma i obrtomer je do sad najviše išao do 7500 1/min, a danas još hiljadarku više ;D Da sam ugradio krila, poleteo bi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa to je super onda,izgleda da se malisa ocelicio na onoj kisi u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ti video u Beogradu kiseonik ;D Ja sam ga video jednom, cini mi se pre dve godine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi mogao nožem da ga sečeš, onda nije to ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mog caleta je kupio prosle godine Sprint prince. U pocetku ga je dosta vozio a sada je prestao ( mislim da nema polozeno za A kategoriju) Sada ga vozi veoma retko u okolnom selu. Presao oko 1600 km ali nisam siguran da je dobro razradjen. Sta mislite da li je to dobra kupovina, na sta da obratim paznju ako ga kupujem i koliko da ponudim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi mogao nožem da ga sečeš, onda nije to ;D Ma ne, kada mi je otac imao operaciju u KBC, bio je u gvozdenoj boci od 10-ak litara :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas bar ima kiseonika. Ma Babusnica brale ;D !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 18, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mog caleta je kupio prosle godine Sprint prince. U pocetku ga je dosta vozio a sada je prestao ( mislim da nema polozeno za A kategoriju) Sada ga vozi veoma retko u okolnom selu. Presao oko 1600 km ali nisam siguran da je dobro razradjen. Sta mislite da li je to dobra kupovina, na sta da obratim paznju ako ga kupujem i koliko da ponudim? A koliko on trazi za njega ??? ??? Pa ga onda pitaj jel' moze nesto jeftinije, pa tek kada cujes i tu cenu formiraj svoju ponudu A sta da pogledas ??? ??? Procitaj za pocetak npr. http://www.bajker.com/textovi/magazin/saveti-za-kupovinu-polovnog-motocikla.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa on ga jos ne prodaje ali bi ga sledece sezone pitao da li bi ga prodao. (zalio se na skupu registraciju a vozi ga vrlo malo). Mislim da je to za njega promasena kupovina i da ga je kupio zato sto mu se trenutno posvidjao. Mislim da bi ga prodao za dosta male pare jer ga slabo vozi a kaze da placa 80e za registraciju, vozi ga 6 meseci 300-400 km i da mu to na godisnjem nivou dodje 160e. Plasi me samo losa razrada. Ako ne prihvati dosta nizu cenu nova masina mi ne gine. Nema nista bolje nego kada odes u salon i biras ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @Arakis Sada je hladnije, gusci je vazduh i ima vise kiseonika. Ujedno je i bolje hladjenje masine pa se cilindar skupi i ima vecu kompresiju. Moguce i da je do ulja. Motul je zakon! Moze biti, takodje sam primetio da mi skuter najbolje ide na temperaturama 10-15 stepeni. Takodje sam primetio da se preporodi posle konstante voznje preko 30-40km, valjda sagori cadj i ostalo djubre koje se nagomila u gradskoj voznji. Dosta dobije na ubrzanju, a max brzina skoci sa oko 65 na 70, mozda cak i malo jace sto uopste nije lose za 4t od 115kg. @Bogda Pa ako ga da za 800-900, uzimaj pa i ako ti se ne dopadne, lako ces ga prodati za iste novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 18, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam sad na sipam gorivo. Cena me je iznenadila, 102.9 a bila je oko 109. Ovaj lik sto radi kaze da su najavili opet pojeftijenje. Kad sam sipao za 200 u povratku mi se motor preporodio. ide ko zmaj + ova temperatura, ma leti! @Blackbite I ja sam o toj cifri razmisljao. Kada bih ga uzeo za 800e cak i da nije perfektno razradjen ipak nije mnogo presao tako da bi gurao lagano jos minimum 15000 a mozda i preko 25000 bez kvara. Kad sam ja sa 50ccm napravio preko 13000 a bas nikakve promene na agregatu nisam primetio ni u vidu vece potrosnje ni potrosnje ulja ni smanjenje snage Princ bi trebao da gura sigurno preko 20000 pa i ne razradjen dobro. Pa i da mi se ne posvidja za 1000e bih mogao da ga uvalim lagano. Gledao sam po oglasima i retko gde ima ispod 1100e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako pristane na sve ispod 1000E kupuj bez razmišljanja. Motorče je dobro, izgleda "napucano", Mrki i RIP se ne žale uopšte. A nemoj da te brine razrada, delovi su jeftini, da zameniš i klipove i karike neće te puno koštati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...