Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

@padurjan

Kako ima onih koji ne posecuju forum, tako ima i onih koji ne posecuju FB, a oni koji su "internet pismeni" veoma lako ce naci forum i uclaniti se na njega, i tu pronaci mnogo vise informacija, ako uzmemo u obzir i kvantitet i kvalitet, tako da ne vidim perspektivu u toj grupi.

Mozda za "neke nove klince", ali za to sto postoji ovde treba vremena, volje i iskustva da se napise ono sto je ovde vec receno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Bacite oko, sasvim pristojne cene za Kinroad.

U prvoj koloni su cene za sanduk, sledeca je sa 6meseci garancije, zatim sa 12 meseci garancije, i na kraju doplate za  kofere i rolbar.

Najzanimljivije po meni je 250ccm uz 6 meseci garancije + rolbar naravno. U prvih, recimo 1000km crkne kojesta, tako da za 50e ustede mozda i nije vredno odreci se garancije. Ono sto crkne u prvih 6 meseci, verovatno nece kasnije, tako da 12 meseci garancija i moze da se zaobidje, naravno pod uslovom da se motor vozi za to vreme. 

XT50Q                 649         699   749 Nema Nema

XT50GY               649         699   749 Nema Nema

XT150-16 (2007) 799         849   899 Uračunato Uračunato

XT150-16 (2008) 799         849   899 3645 din. 3320 din.

XT250-16             999       1049 1099 3645 din. 3320 din.

• Svrati ponekad, 417 postova
  • Motocikl: CF Moto V5

Koja kolona sta predstavlja?

Oficir!...Nemo' ti mnogo da se praviš blesav,znaš!...Kao,šta koja kolona predstavlja???

...Ti k'o ne znaš???...Onog tvog usranog Rotaxa bez kardana da prodaš,i ono tvoje napaćeno

ženče i sebe da častiš s pravim motorem...Kineskim,bre!...Da se navozate,tj.navozamo ki ljudi! ;D

Masivni pozdrav!

• Zainteresovan, 620 postova
  • Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa

svratio danas i pogledao Kinrodove,cena stvarno smesna a potreba za garancijom veoma diskutabilna.Jedini je problem sto ovi primerci sa ovom cenom kao polovni ne vrede mnogo tako da je ovo varijanta jupi i teraj dok se ne raspadne ili ga uvali u nekoj zameni.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Džoks da nema nekih akcija na cene kaciga?

Pravo da ti kazem bacio sam pogled i kacige mi se ne svidjaju uopste...cene nisam gledao ali imaju tamo...

• Drug član, 3087 postova

Има 125 и ендуро и супермотард, ал' опет је малешно...

Него, очекујем ускоро неке сличице из фабрике "Аполо". Имају нове моделе и помиње се нешто 2Т 250, па ћу благовремено да пријавим...

Има 125 и ендуро и супермотард, ал' опет је малешно...

Него, очекујем ускоро неке сличице из фабрике "Аполо". Имају нове моделе и помиње се нешто 2Т 250, па ћу благовремено да пријавим...

Cini mi se da bi to moglo lepo da "mirise". :)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Evo da se zapljunem i potvrdim jednu staru pricu:

Naime danas sam bio na tehnickom za skuter i kad je radnik skinuo plastikicu da pogleda serijski broj krece lavina "pa sta je ovo? Kakav je ovo serijski broj? Pezo nema ovakve brojeve,jel ovo kineski skuter? A jesi li ti siguran da je ovo Pezo i da si ga uzeo u Veranu? " a onda nakon temeljnog izucavanja papira " pa jesu li ovi iz Verana normalni? Nije valjda da samo lepe Lava i prodaju narodu? "  :D. I tako je celo to veselje uz neke provere trajalo jedno 20 minuta,a onda su mi u roku od jedne minute uradili kompletan tehnicki.U pitanju je bio naravno dosta spominjani Peugeot V-Click skuter.

Naravoucenije,zvanicno mogu da se pohvalim da sam ponosni vlasnik kineza, i da - V-Click se pravi u Kini!

Btw ko jos uvek nije ubedjen na stop svetlu iznad belog Peugeot stoji sitno ugravirano u plastici svetla Chen Liang,a na motoru na deklaraciji pod trade name: Qing Q1.

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Taj V-click i jos dosta modela proizvodi Kineska firma Qingqi. Verovatno su u njega ugradjene kvalitetnije komponente ali po meni i dalje ne opravdava tu cenu. Inace kako bi Speedfight bio 2000e kad su ostale brend masine skoro sve preko 3000e.

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Taj V-click i jos dosta modela proizvodi Kineska firma Qingqi. Verovatno su u njega ugradjene kvalitetnije komponente ali po meni i dalje ne opravdava tu cenu. Inace kako bi Speedfight bio 2000e kad su ostale brend masine skoro sve preko 3000e.

Cena V-clica je oko 1000e,sad cini mi se mozda i manja na akciji. Ja licno ga ne bih kupio, iako uzivo izgleda dosta pristojnije i kvalitetnije nego na slikama,jer me prvenstveno zanima neka enduro varijanta motora,medjutim bili smo prisiljeni da ga uzmemo u kompenzaciji umesto popusta za kombi pa je bilo daj sta das.  :)

E sad nije sto je moj ali sam se stvarno prijatno iznenadio kad sam ga video uzivo(sa slika sam mislio da je katastrofa mali,ruzan i los),tako da mozda i nije  los za skuterce od 1k evra,a kako ce se pokazati u daljoj eksplataciji videcemo(nadam se dobro). Nekome ce verovatno znaciti i lavic napred,meni licno je to najmanje bitno i sto se mene tice mogli su da zalepe i vikinski slem sa sve rogovima i parom pletenica(zapravo ova varijanta bi mi se verovatno prilicno svidela  ;D).

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Ma sluzice te on bas dugoooooo. Kinez je to  ;). Nisam imao iskustva sa njim ali je verovatno dosta kvalitetnije odradjen od slicnih modela drugih proizvodjaca koji su na nasem trzistu. Na primer u one jeftinije skutere za 400-500e su ugradjene naj gore i naj jeftinje komponente kako bi bili jeftinji. Kad uporedis te jeftine i na primer Sprint Max-a koji je u nekom srednje cenovnom rangu oko 700e razlikuju se ko nebo i zemlja. Kod Pezoa su komponente kvalitetnije ali i veca cena. Po meni oni naj jeftinji u opste ne vredi kupovati ako planiras stvarno da se vozis ko covek. Ako je potreban skuter za do pijace i da za sezonu predjes 1000-2000 km onda ce ti i ti od 400e zavrsiti posao ali ces se nervirati oko sitnica.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja