deki59 141 Napisano Decembar 12, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan sta sam mog'o,ja sam plakno! Kosu,pa do nekle,pa nekle,al odnekle ne mogu ;D :D Od kada ne cuh ovaj fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka vikend voznja? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ima 28-og Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nosimo i tebe, makar na krkače ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem skoro sigurno! A zahvaljujuci Nidzi,imam i specijalne bajkerske stake sa zimskim gumama,i mokrim kvacilom.Doduse,imaju samo dve brzine,zato sto je pogonski agregat slab za sada,ali radi se na prepravkama! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E sad, bio ja juce kod cika doce.Skine zavoje,pogleda koleno,ali otok jos uvek nije spao,nista od plastikanera.Tu me jos dodatno istraumira,kao,najmanje tri meseca gips,pa inekcije mesec dana,ovo ono.Naravno nije mi se nimalo dopalo,al sad sta je,tu je. Ali,ne lezi vraze,tu na scenu stupa nas dobri drug Arakis!!! Elem,uputi me na njegovu drugaricu Snezanu,iliti Nelu.Brale Daki me je vozio,pa pitajte njega kako izgleda,ja ne smem da pisem ovde,posto prati nas forum ;D ;D Ona nas odvede kod doktora Carevica(covek je stvarno CAR!).Potpuno normalan lik,pri tom,vrlo odgovoran i ozbiljan.Pogleda on sve snimke,pisanija,itd., i kaze da mi on ne bi prepisao inekcije uopste,gips ne bi drzao duze od 3-4 nedelje,i da je najvaznije da vezbam zbog atrofije kvadricepsa.Da ne gusim vise,covek mi je svojim optimistickim stavom vratio samopouzdanje,na cemu sam mu veoma zahvalan.Videcemo razvoj situacije,ali meni najbitnije je povracen mi je optimizam,a poznato je da sve ide iz glave.Naravno,"dobre vesti" je nekako trebalo proslaviti!U povratku iz klinickog centra,prvo smo posetili naseg druga Boginjicu,koji se uspesno oporavlja od decijih bolesti.Nemate pojma kako prija prvo pivo posle 10 dana(nicim izazvane) apstinencije! ;D ;D U tom dobrom duhu nastavismo druzenje kod mene,gde nam se pridruzio i Gremlin,koji je specijalno za ovu priliku doneo Kajsijevacu iz Federalnih rezervi,ma mleko joj nije ravno!Posle vecere smo nastavili sa konzumacijom bozanskog napitka od jecma,i izgleda sasavo,al mene noga vise nije bolela ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, posetio me juce Chalenger - TDM clan, spasise mi ljudi jedan dan, posedesmo jedno 5 sati, ali majku mu prodje ko 5 minuta Obecali sledeci put ce povedu i Nelu da pregleda i izbroji boginjice, kazu treba joj za neko statisticko istrazivanje... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan E sad, bio ja juce kod cika doce.Skine zavoje,pogleda koleno,ali otok jos uvek nije spao,nista od plastikanera.Tu me jos dodatno istraumira,kao,najmanje tri meseca gips,pa inekcije mesec dana,ovo ono.Naravno nije mi se nimalo dopalo,al sad sta je,tu je. Ali,ne lezi vraze,tu na scenu stupa nas dobri drug Arakis!!! Elem,uputi me na njegovu drugaricu Snezanu,iliti Nelu.Brale Daki me je vozio,pa pitajte njega kako izgleda,ja ne smem da pisem ovde,posto prati nas forum ;D ;D Ona nas odvede kod doktora Carevica(covek je stvarno CAR!).Potpuno normalan lik,pri tom,vrlo odgovoran i ozbiljan.Pogleda on sve snimke,pisanija,itd., i kaze da mi on ne bi prepisao inekcije uopste,gips ne bi drzao duze od 3-4 nedelje,i da je najvaznije da vezbam zbog atrofije kvadricepsa.Da ne gusim vise,covek mi je svojim optimistickim stavom vratio samopouzdanje,na cemu sam mu veoma zahvalan.Videcemo razvoj situacije,ali meni najbitnije je povracen mi je optimizam,a poznato je da sve ide iz glave.Naravno,"dobre vesti" je nekako trebalo proslaviti!U povratku iz klinickog centra,prvo smo posetili naseg druga Boginjicu,koji se uspesno oporavlja od decijih bolesti.Nemate pojma kako prija prvo pivo posle 10 dana(nicim izazvane) apstinencije! ;D ;D U tom dobrom duhu nastavismo druzenje kod mene,gde nam se pridruzio i Gremlin,koji je specijalno za ovu priliku doneo Kajsijevacu iz Federalnih rezervi,ma mleko joj nije ravno!Posle vecere smo nastavili sa konzumacijom bozanskog napitka od jecma,i izgleda sasavo,al mene noga vise nije bolela ;D ;D Ja samo da potvrdim pricu moja dva drugara, sablasnih izgleda, ali vedra duha, pa mi ulepsase tmuran dan. I da potvrdim i pricu vezanu za dobru nam doktorku, ali ni ja ne bih nista dalje reagovao jer ima puno ljudi (citaj: zena), koje posecuju ovaj forum, pa bi moglo da dodje do belaja, naravno po mojoj njusci Brale Arakise, ziv bio i imao samo ovakve prijateljice i cesce nas upoznavao sa njima. Mislim nikad se nezna, dolazi zima, a svi mi volimo da skijamo, klizamo pa u takvim rizicnim hobijima cas se nesto izlomi, pu,pu,pu, ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre drugari,nemoj sad da pocnete da padate namerno! ;D ;D Jeste da Nela hoce da pomogne,ali mislim da je bolje da je vodimo na voznjice,i krckanja,nego ona nas da vozi u kolicima! E da,zapretila je da ce da postavi neke slike,i pratece pricice,da nas malo zaplasi,kaze svakakvih se bajkerskih povreda nagledala. Ja sam joj rekao da to nista nece da promeni kod nas,ali se slazem da moze da bude poucno.Pa ja bre sad jos vise volim motore,i jedva cekam da ponovo sednem na konjica!!!! Tesi me samo sto je lose vreme,pa mi lakse pada sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Drugari moji, pa valjda me znate, za vas samo ultra VRH! Nela je i veoma lepa žena i odličan stručnjak a isto ima pundravce u guzi kao i braća bajkeri, tako da od proleća je vodimo na sve akcije, već je oduševljena Nela, da te nema, trebalo bi te izmisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 13, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao chast da upoznam vasu Nelu ali po prichi zakljucujem da je osoba vredna divljenja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ko je nju upoznao,ni gips mu tesko nece pasti! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao chast da upoznam vasu Nelu ali po prichi zakljucujem da je osoba vredna divljenja ;D Upravo pričam sa njom preko tlf..... ;D Registrovana je ovde pod nickom MLI, ali nema ni jedan post, Peco, zovi je da piše drugarima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ambulanta Dimitrijević fizikalna terapija, hidrokolon terapija, tretmani za celulit www.fizikalnaterapija.net Drugari jeste li videli link sa dna strane ( ortopedska ambulanta ) xexexex pa ovo sa fizikalnom i da razumem, ima ovde siroko trziste za tu granu medicine, kao pecaros u ribnjaku al sto tretmani za celulit? jel to neka provokacija xeexexexe :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao chast da upoznam vasu Nelu ali po prichi zakljucujem da je osoba vredna divljenja ;D Upravo pričam sa njom preko tlf..... ;D Registrovana je ovde pod nickom MLI, ali nema ni jedan post, Peco, zovi je da piše drugarima! Pa kako da je pozovem,ako ti pricas sa njom? Reci joj da ode prvo u predstavljanje clanova.Recimo moze da pocne ovako: Ja sam Nela,i vi ste moja ciljna grupa ;D ;D Inace da pojasnim da je MLI u stvari Moje Lazno Ime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Decembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Završio sam sa čavrljanjem...eno je rasplakala se koliko ste je izhvalili... A sramota je nekako da se predstavi, više voli da čita :o Peco, kaži joj kako treba da se predstavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pricali,sad ce da vam okaci slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, bre, Forreste ti ne mezes da mirujes-definitivno. Ajde tebe da i pokusam da razumem (slobodnjak) ali ako nekom zena cita poruke sa foruma- eto ti ortaka za gips. Samo sto ce te polomljene" koskice" biti bas dugacke ;D Pozdrav za Nelu, koja ce i sama videti da smo "pravi" Drago mi je da "bolesnike" ne napusta optimizam. Ne pada mi nista napamet za skidanje otoka osim leda i strogog mirovanja. Forrest led upotrebljava-sto znaci da ne miruje ;D Vazna je "jaka glava" tj. dobro raspolozenje- jer ono stvara cuda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa brate Deki,mirovacu kad otegnem papke! ;D A sto da pokusas,valjda me razumes prijatelju? A ovi ostali,pa svako odgovara za svoje postupke ;D ;D ;D Led,i vezbanje,dizem nogu gore dole,da ne atrofira kvadriceps.A glava,ih,nikad ludji brate! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pusti sad papke i to... Foreste dali bi odgovaralo nesto ovako? ili mozda ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vwomoljica 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan videste li vi ovo challenger 160km/h :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 13, 2008 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan videste li vi ovo challenger 160km/h :o :o To mora da je snimano na Forestovom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pusti sad papke i to... Foreste dali bi odgovaralo nesto ovako? ili mozda ovako? oboje! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 13, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Pusti sad papke i to... Foreste dali bi odgovaralo nesto ovako? ili mozda ovako? bojim se da bi te moglo povrediti OBOJe oboje! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 13, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre drugari,nemoj sad da pocnete da padate namerno! ;D ;D Jeste da Nela hoce da pomogne,ali mislim da je bolje da je vodimo na voznjice,i krckanja,nego ona nas da vozi u kolicima! E da,zapretila je da ce da postavi neke slike,i pratece pricice,da nas malo zaplasi,kaze svakakvih se bajkerskih povreda nagledala. Ja sam joj rekao da to nista nece da promeni kod nas,ali se slazem da moze da bude poucno.Pa ja bre sad jos vise volim motore,i jedva cekam da ponovo sednem na konjica!!!! Tesi me samo sto je lose vreme,pa mi lakse pada sve! Obavezno na krckanja cim krene sezona krckanja! ;D ;D Druze Forreste, racunamo na tebe, nemoj izneveriti sebe i nas ;) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...