Gliga 4437 Napisano Februar 11, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Asian Wing agregat 500cc0cc engine characteristic: 1. Italian CAGIVA technology, stable reliable; 2. High power, low speed with high torque, low gasoline consumption. 3. Ceramics coated cylinder bore. 4. Forced-air and oil cooling, the cooling performance is good. 5. Germany BOSCH electronic fuel injection system. 6. Available with reverse build inside for ATV use. Technical Parameters Engine mode LD192YMR Engine type Single cylinder,Oil -cooled 4-valve SOHC engine Displacement 498ml Bore & stroke 92.8mm × 73.6mm Compression ratio 9.2:1 Max. power 30kw/7800r/min Max. torque 39.3N.m/5500r/min Idling speed 1500±100r/min Fuel consumption ≤340g / kw.h Ignition system DC-CDI / MSE-30 Clutch system Wet type multi-plate Starting system Electric and kick Gearshift type 5speed; international gear shift Lubrication mode Pressure spray Fuel type 93# gasoline Engine oil type APL SG SAE 15w/40 APL SG SAE 0w/30 Net Weight 48kg Ima par zanimljivih modela od Asiawing-a. Ona kopija KTM-a sa gorepomenutim agregatom od 500 kubika: Zatim enduro/cross/SM od 450 kubika, aluminijumki ram i sve po redu: Ne bih se bunio da za jedno godinu-dve (ili odmah) dođem u posed tog Spark-a 500. Evo i link na njihovu stranicu, ima još par modela koje ja nisam spomenuo: http://asiawing.com/english/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Глиго, па ми се у овој теми до'ватисмо којакаквих Кинеза одавно. Ако погледаш пар страница уназад, имаш и снимке са "Јутјуба" тих истих "Азијских крила". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4437 Napisano Februar 11, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Глиго, па ми се у овој теми до'ватисмо којакаквих Кинеза одавно. Ако погледаш пар страница уназад, имаш и снимке са "Јутјуба" тих истих "Азијских крила". Znam da je bio snimak ali se ne sećam slika i sajta pa sam zato stavio Inače redovno i odavno pratim temu samo se nisam oglašavao do sada. A pošto je glomazna ovoliko koliko jeste onda je lako i prevideti neke stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci pridruzujem se cestitkama!!! Sa malim zakasnjenjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam drugaru da dotegne sve srafove,pogotovo sraf sto drzi zadnju viljusku.Inace motor nije uzeo nov,on je drugi vlasnik pa cemo ga sad pretresti i dotegnuti sta treba. Samo jos jedno pitanje.Hteli smo da promenimo ulje pa smo u dilemi koje je najbolje za chitumu 150ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 11, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan au smaranja , nemoze covek vise u ekran d abulji! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan regal raptor 300. pogledaj na www.regal-raptor.ch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jedno pitanje.Hteli smo da promenimo ulje pa smo u dilemi koje je najbolje za chitumu 150ccm? ja koristim Motul 5100 10W40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan samo ih 2 ima u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa mashina Joco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Au, ovaj Daytona Bike je vrrrrlo interesantan. Mada, i Raptor 300 nije za bacanje. Uf, opet ona priča o aždaji: "Jebote, gde ja živim"! Ali kada pogedaš cene na švajcarskom sajtu, nije to baš tako jeftino. Ova Daytona sa 350 ccm košta 4.800 EUR. Čini mi se malo "jaka" cena! Ili ja negde grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da je cena malo velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos jedno pitanje.Hteli smo da promenimo ulje pa smo u dilemi koje je najbolje za chitumu 150ccm? ja koristim Motul 5100 10W40 Ok,hvala Deki,pozdrav za tebe i Kosovsku Mitrovicu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan samo ih 2 ima u Srbiji Ispravka,ovaj tvoj je treci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan 1 N. Sad, 1 Pozarevac, 1 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 u NS,imao sam priliku da vidim oba dva a na jednom sam i sedeo.(na grdojevom0 Pozz grdoje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam moj kupio iz novog sada pre 1,5 meseci, tamo je firma massetehnic, koja prodaje motore i auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 12, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan samo ih 2 ima u Srbiji Ispravka,ovaj tvoj je treci. Njegov je taj "drugi". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A moj je prvi ;D Gledao ja letos tog Raptora, razlika u kvalitetu delova i izradi je kao nebo i zemlja u odnosu na Sprint-ovog Princa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan A moj je prvi ;D Gledao ja letos tog Raptora, razlika u kvalitetu delova i izradi je kao nebo i zemlja u odnosu na Sprint-ovog Princa. Jeli bre matori ;D hoćeš da kažeš da je moj Princ s*anje. ;D ;D ;D C,c,c,c od kada je izašao iz kineske sekte samo priča o kinezima :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan prince je predobar za tu cenu, samo spoljni kvallitet bi mogao malo bolji da bude, ali ipak je super. raptor je vec custombike, a ova dva u srbiji su posebna zato sto su probni motori. njihovi agregati su kvalitetniji, bas zbog toga a i ostalo je kao sto se i vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan raptor je super, 125 ccm se pokazao fenomenalno, moram da znam to, jer ih prodajem, koga interesuje, imam snizene cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Raptor bi trebao da bude OKO 3000 evra kao i Daytona ako neki cudom stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A moj je prvi ;D Gledao ja letos tog Raptora, razlika u kvalitetu delova i izradi je kao nebo i zemlja u odnosu na Sprint-ovog Princa. Jeli bre matori ;D hoćeš da kažeš da je moj Princ s*anje. ;D ;D ;D C,c,c,c od kada je izašao iz kineske sekte samo priča o kinezima :D A kad me srce vuče... ;D Ma nije nj*sra, ali sam baš kod tebe u prodavnici video Raptora i uporedio neke delove, sa Prince delovima i razlika je očigledna....u korist Princa, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moto shop 1 Napisano Februar 12, 2009 U prolazu, 73 postova Lokacija: POZAREVAC Prijavi odgovor kao problematičan U KORIST PRINCA NARAVNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...