Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nešto im ne radi taj njihov sajt. Napiši koje su karakteristike i neku sliku, da vidimo i mi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ups!!! www.veromotors.co.yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenja radi pogledajte www.regalraptor.com Meni su to isti motocili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D Na prvi pogled ovaj Orao (i kopao ;D) lepo motorče. Slažem se da ima grešaka u tehničkim karakteristikama. Kad bi neko nešto napisao o njemu, bilo bi super. Poslao sam im mail i tražio cenovnik. Model Orao 250ccm Kompresija 9.2-1 Hlađenje Vodeno hlađenje Tip motora Dvocilindrični četvorotaktni Maksimalna snaga 12.5 kw Maksimalni obrtni moment 15.8 Nm Maksimalna brzina 120 km/h Kapacitet rezervoara za gorivo 14 L Startovanje motora Električno Prednje vešanje Opruge-Hidraulični amortizeri Zadnje vešanje Opruge-Hidraulični amortizeri Prednje kočnica Ručna-Disk Zadnja kočnica Nožna-Disk Prednje gume 90/90-18 Zadnje gume 130/90-15 Dimenzije 2215x856x1085 mm Težina motora 150kg Dozvoljena nosivost 150kg Menjač Automatik ili manuelni Boje Crna/Crvena/Plava/Srebrena/Zelena/ Žuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, zadnja kočnica mu je doboš, a šta je ovo: "Menjač: Automatik ili manuelni" ?? I zna li se cena koštanja u novcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ja se lozim na raptora... I ja sam im poslao mail sa zahtjevom za cijene, prije pet dana, al' conjak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znači da se ne nadam....idem onda da ih vabim telefonskom spravom, da vidim čija majka crnu vunu prede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Nece biti da ima mjenjac automatik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dobio čiku u Valjevu, Orao će biti od marta (ako bude...) i cena mu je po trenutnoj kalkulaciji (?) 1950 evra. Raptor je 2 300 evra i ima ga samo od 125 kubika - ista cena kao i firme Sprint iz NS. Za Raptora od 250 kuba još ništa ne znaju, mož' da bidne, ali ne mora da znači...da se javim u martu pa da vidimo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1943 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2897 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Speed uputstvo prevedeno sa nemeckog na srpski i samo malo doradjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 19, 2008 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Raptor izgleda bash dooooobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan ZO LEE, Ti si car!!!Prednji branik,sa Kinroada ili mog zxmca,kada se presece na pola odgovara da se nadomesti na zadnji branik,koji se presece takodje negde ispod suvozackog sedista i dobija se ISI ZADNJI BRANIK kao na ovom Dadyw-u! Ja trazio na sve strane,nije mi ovo palo na pamet. Neznam da li si bio ozbiljan kad si dao predlog,ali to bas odgovara,imas pivo od mene!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Сад само још да нађеш тај блатобран... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano Decembar 19, 2008 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima dosta parkinga po gradu Samo da bira one koji nemaju BJB nalepnicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima neki od ovih kineskih motora klip precnika 62 ili 63 moze sve do 65? Postoje. Keeway superlight 150ccm je sa 62mm precnikom, a imas i Qingqi 200ccm modele sa 66mm, ako mislis da mozes da uguras. 250ccm kruzeri i 150ccm skuteri ti ne pasuju bajdvej. Super,a jel' ima nesto na70 ili 72? Koja je cena novog klipa sa karikama? Ne treba mi za NSU-a. 70 ili 72, mozda od nekog atv-a, ili nekog 250ccm skutera, ne znam za tu dimenziju sta bi moglo da odgovara. Nadji kontakt na http://keeway.rs/, ili http://www.qingqi.co.rs/ pa se raspitaj imaju li nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Sto ste bre na kraj srca,poslao mi je R.I.P.broj telefona,zvao sam predstavnistvo Sprinta,za njihov Princ taj prednji blatobran je oko 1700din. DJole; nije ti bitan samo precnik klipa,vec i sirina bolcne na klipnjaci.moze to da se nabudza ali koliko je to sigurno? Zatim ono najvaznije:koliko ce opterecenje da istrpi radilica koja je predvidjena za manju kubikazu???? Ja sam pravio veci predji lancanik pa sam nesiguran jer nije fabricki. Mozda preterujem,neka i drugi daju svoje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Bitna je i visina cela klipa,i oblik cela i upusti za ventile i rastojanje od centra bolcne do cela klipa.... Ne znam kakve veze ima radilica,ja bi stavljao klip 72 na radilicu koja je vec imala taj klip,a i vise su mi bitne ove merke zbog karika nego samih klipova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Onda je u redu. Sutra cu pogledati koji auto ima klip 72,naime imam jednu knjigu o autu iz 1980god,gde su obradjeni mnogi automobili iz 70-ih i 80-ih,a imam i kataloge automobila iz 90-ih,nesto cu mozda iskopati pa ti javljam.Valjda moze i automobilski klip. Hajte ljudi da iskopamo nesto i da pomognemo coveku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije hitno,a i nije pod obavezno.Zanimali su me klipovi i karike kineskih motora zbog cene dostupnosti.Cesto se srecem sa nekim krsevima za koje vise nema delova ili ako ih imaju kostaju kao da lece sidu,pa sam hteo da znam jeftinije alternative. Za automobile mogu i ja da pogledam,nema razloga da mucim nekog.Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem,zato smo tu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A je l' može mala pomoć, bar da proširim krug sumnjivih Pre nekih mesec dana (već sam pisao o tome) moje skuterče, cvaja, Sprint Phantom posle stajanja nekoliko sati na kiši i velikoj vlazi vergla ali neće da upali. Sutradan donesem novu svećicu, motorče kresne iz prve. Pre nedelju dana probam da upalim, garaža, suvo i toplo, opet samo vergla i ništa. Kum i ja skinemo i detaljno očistimo karburator, kresne posle toga iz prve. Zamenim i svećicu, stavim onu staru, opet kreše bez problema. Danas pokušam da upalim - 'oćeš ;D Struje ima na svećici, izgleda me opet nešto u ili oko karba zeza, nešto sumnjam na onu električnu diznu za zatvaranje - otvaranje goriva...ili grešim, zato što je svećica posle 2-3 verglanja zamašćena, dolazi gorivo do nje. Da nije prevelika količina goriva, pa se motor "davi" i neće da upali? Moram hitno ovo da sređujem, subota i Sremčica su za nedelju dana....a ja više ne znam šta da mu radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan A da ti ja pozajmim masinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 19, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan A je l' može mala pomoć, bar da proširim krug sumnjivih Pre nekih mesec dana (već sam pisao o tome) moje skuterče, cvaja, Sprint Phantom posle stajanja nekoliko sati na kiši i velikoj vlazi vergla ali neće da upali. Sutradan donesem novu svećicu, motorče kresne iz prve. Pre nedelju dana probam da upalim, garaža, suvo i toplo, opet samo vergla i ništa. Kum i ja skinemo i detaljno očistimo karburator, kresne posle toga iz prve. Zamenim i svećicu, stavim onu staru, opet kreše bez problema. Danas pokušam da upalim - 'oćeš ;D Struje ima na svećici, izgleda me opet nešto u ili oko karba zeza, nešto sumnjam na onu električnu diznu za zatvaranje - otvaranje goriva...ili grešim, zato što je svećica posle 2-3 verglanja zamašćena, dolazi gorivo do nje. Da nije prevelika količina goriva, pa se motor "davi" i neće da upali? Moram hitno ovo da sređujem, subota i Sremčica su za nedelju dana....a ja više ne znam šta da mu radim. I ja imam isto problem sa paljenjem..menjao svecice,bez uspeha..meni nece da upali kad stoji duze ne vozen,cim ga upalim na kurblu i vozim neko vreme,posle toga pali normalno...i opet,cim stoji duze...nece...sumnjam na akumulator (mada nemam blage oko mehanike) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6366 Napisano Decembar 19, 2008 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da ti ja pozajmim masinu? ...pa da nedaj Bože ljosnem po snegu i da se odmah samoubijem ako ti ogrebem lepotana?? I ja imam isto problem sa paljenjem..menjao svecice,bez uspeha..meni nece da upali kad stoji duze ne vozen,cim ga upalim na kurblu i vozim neko vreme,posle toga pali normalno...i opet,cim stoji duze...nece...sumnjam na akumulator (mada nemam blage oko mehanike) Ma priključio sam ga na kablove od auta, veselo vergla....u prazno... Skinuo svećicu, stavio prst (ala mi je tehnika za merenje kompresije) gde je bila svećica, dobro nabija pritisak pri verglanju, dobar potpritisak pravi i na usisu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa po snegu nece se ogrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...