Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

Odnos cena - kvalitet ide u prilog Kinroadu 250 ccm, za 1 700 E dobijaš sasvim lep i dobar motorin.

Ne znam da li se za te pare - ispod 2 000E može naći nešto slično od 250 ccm?

Blackbite je najstudiozniji ovde ;D, možda ima spisak?

QM250 - 1675e, prema zadnjoj ceni za koju sam informisan, a uz njega ide jos i vizir i maglenke, deluje mi za nijansu kvalitetnije odradjen, tako da je malcice povoljniji odnos nego za Kinroada.

Na kraju krajeva stvar je ukusa koji bi se od ova dva izabrao, jer cena ima najmanji uticaj na izbor.

@Wolflord

Ma je*o srafove. ;)

Eno spomenuo je covek u KLE500 temi koroziju posle dva meseca, tako da ne mora da znaci da se nece desiti i na skupljem motoru. Uvek moze da se nabode neki primerak.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

kinezi su skroz ok samo ih treba rastaviti i sastaviti kad kupis i zameniti srafove i to je to

;D ;D ;D ;D

Rastavice se oni sami :D samo trebash sastaviti :D

• Zainteresovan, 730 postova

kinezi su skroz ok samo ih treba rastaviti i sastaviti kad kupis i zameniti srafove i to je to

;D ;D ;D ;D

http://www.motori.hr/cgi-bin/cl.rr?id=2002

Evo procitaj da vidis da nije to samo na Kinezima. Aprilia nova a skakuce i kazaljka i otpadaju srafovi. Sta vam je vise kinezi i kinezi.

• Drug član, 760 postova

Ha,pa ko je lud da ti proda motor,a ti samo da ga vozish?!Ako vise das na startu,manje cas da zatzes srafove, i obratno.Nego zna li neko da mi kaze nesto o Qingqi qm 200,kupujem ga sigurno,ali dobro bi mi doslo per informacija od vlasnika ili poznavilaca.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

ziveli nama kinezi, a sa njima vasi a boze zdravlja i buduci nasi motori i jos hiljade i hiljade sigurnih kilometara bez izgubljenih srafova

i otpalih delova.....

Desava se to i na skupljim i kvalitetnijim motorima ali na kinezima je to cesta stvar ;D ;D ;D

Mada u zadnje vreme mi ne trucka nesto puno. Ali ljudi nije zlato sve sto sija

• Free Rider, 126 postova
  • Motocikl: Kawasaki En 500

;D ;D ;D ;D

Rastavice se oni sami :D samo trebash sastaviti :D

E, to si u pravu. Dakle, kad se rastavi, samo dotegnete postojeci sraf, ili kupite drugi ako ste ga izgubili + feder sajbna obavezno i nema vise problema - proverno.

• Drug član, 3087 postova

Ha,pa ko je lud da ti proda motor,a ti samo da ga vozish?!Ako vise das na startu,manje cas da zatzes srafove, i obratno.Nego zna li neko da mi kaze nesto o Qingqi qm 200,kupujem ga sigurno,ali dobro bi mi doslo per informacija od vlasnika ili poznavilaca.

Ја постадох фан тог моторића, а нисам га још увек пазарио... ;D

Да не бих по десети пут писао о својим сазнањима о конкретном моделу, ево ти линк за тему на форум где сам имао дискусију са једним момком о њему и још којечему: http://www.mycity.co.yu/Motori/Keeway-Supershadow-250-ili-Qingqi-QM250-ili-Qingqi-QM200GY-B.html.

Иначе, има по овом форуму на пар места штошта о том моделу, па и у овој теми.

Да не бих по десети пут писао о својим сазнањима о конкретном моделу, ево ти линк за тему на форум где сам имао дискусију са једним момком о њему и још којечему: http://www.mycity.co.yu/Motori/Keeway-Supershadow-250-ili-Qingqi-QM250-ili-Qingqi-QM200GY-B.html.

Joj zopre brate i ja sam tamo ali mi se ni malo ne svidjaju. Svi nesto pametuju. A moderatori su katastrofa. Bj bikers rules ;D

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

joj jarane diskusije, bas ste se dobro dohvatili...

A leba ti, sta je sve izargumentovao el muerte na onom forumu. Cak nas sve ispljuvao ovde, al ajde i to, ali fake cilindar.

Dve svecice, dve izduvne grane, dva auspuha i iz oba dimi. Stvarno da se zapita covek da li je fake mozda :D :D :D

A to sto je citao po nekim forumima za to je video na elitesecurity gde se neko zajebo za zongsena jer je imao fake izduvnu granu estetske prirode, ali se nije potrudio da pronadje  pravu izduvnu granu sa druge stranecilindra koja prolazi ispod. Kasnije je i utvrdjeno ,ako se ne varam da nije fake, ali eto izgleda da ga je mrzelo da toliko cita.

Forrest najbolje zna o kakvoj izduvnoj grani  pricam jer je isti slucaj na njegovom challenger-u.

Nego Зорге, ces das krug pazaris jednom ;)

Meni je isto veoma ovaj model zapao za oko, ali sam se opredelio za kruzera, zbog vise poznatih razloga, jedino sam seo na njega na sajmu i svidelo mi se ;D

• U prolazu, 81 postova

Zorge,

sjajno si mu izneo svaki segment kineske price, ali ne vredi, kad neko ne vidi sumu od drveta, to je tako i nepromenjivo... Ali, postoji jedan napredak u celoj prici, a to je da su kinomrzacki strucnjaci i veliki znalci, pomerili period za raspad motora, sa godinu, na tri do cetiri, kao i to da su prosirili zahtev za broj predjenih kilometara, sa 10000 na 40000...

• Drug član, 3087 postova

Ма, наважније је да тај момак и ја у дискусију нисмо један другога послали у мајчину...

Причу о лажном цилиндру сам и ја прочитао негде, али сећам се да је било нешто као, нија лажни, веч проради и тај други цилиндар када мотор достигне неке обртаје, да би неко паметно закључио; "Краљу, један карб ти не прима гориви како треба.".

"Црногриз", чим се поновим и посетим неки скуп њиме - имаш круг, али како ми се сваког лета у кући запате неки мајстори, никако да "затворим финансијску конструкцију" за моторић. Ал ако баш имаш жарку жељу, имам за тебе "Кинеза" који има 88 коња, па се слободно возај њиме и педесет кругова. Обезбедим ти и њи... овај, писту за вожњу. ;D

И није онај My City подједнако лош. Висим на милитари подфоруму (а недвно сада смо се и отцепили од главног My City), а он је одличан. Ово је мала реклама за њих. Мада, ако ћемо о мотоциклима, реално, код нас бољег од овог нема.

Да, ово сам заборавио да поменем тамо на форуму: колико људи никада не би ни помислило да пазари моторче, да га није заголицала повољна цена неког "Кинеза"? Пазарио би можда неког убогог "Томосчића",  и тек би понекад у неком разговору поменуо како би волео да има мотоцикл, али никад није могао да издвоји новце за то. Чини ми се да "Кинези" испуљавају жеље многих "латентних" мотоцилиста.

"Црногриз", чим се поновим и посетим неки скуп њиме - имаш круг, али како ми се сваког лета у кући запате неки мајстори, никако да "затворим финансијску конструкцију" за моторић. Ал ако баш имаш жарку жељу, имам за тебе "Кинеза" који има 88 коња, па се слободно возај њиме и педесет кругова. Обезбедим ти и њи... овај, писту за вожњу. ;D

Nego jel ide taj na "zadnje". ;D

Cujem da uopste nisu losi, a i da su malo savremenije tehnologije.

Причу о лажном цилиндру сам и ја прочитао негде, али сећам се да је било нешто као, нија лажни, веч проради и тај други цилиндар када мотор достигне неке обртаје, да би неко паметно закључио; "Краљу, један карб ти не прима гориви како треба.".

Secam se toga, kao hladan motor pa dok se ne zagreje, ali to mi malo ne pije vodu jer hladan jedva i na oba drnda, ali ajde neka im bude.

• U prolazu, 64 postova
  • Motocikl: super tenere 750

Ja sam kupio u junu 07 speed 150 i presao sam 11000km i stalno imam problema sa lancem,vecito se olabavi i vec mi je jedan puka pa sam menjao,a  o sijalicama da negovorim 5 sam ih promenio do sad.

Ja sam kupio u junu 07 speed 150 i presao sam 11000km i stalno imam problema sa lancem,vecito se olabavi i vec mi je jedan puka pa sam menjao,a  o sijalicama da negovorim 5 sam ih promenio do sad.

Probaj da stavis lanac od nekog drugog kineza. Imas Qingqi, koji je veoma slican keeway-u pa mozda da probas, ako pasuje.

Na Sprint-ovima, su dosta masivni lanci i deluju zilavo.

Za sijalicu ne znam, kupi neku kvalitetniju, ako je sve u redu sa motorom.

Osim toga - zadovoljan?

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Masivni,ali i kostaju.Nego kako to da ti pucaju,nisam cuo jos da se neko na to zali jedino ako ti dosta agresivno vozis ili si naleteo na neku losu seriju.

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Probaj da stavis lanac od nekog drugog kineza. Imas Qingqi, koji je veoma slican keeway-u pa mozda da probas, ako pasuje.

Na Sprint-ovima, su dosta masivni lanci i deluju zilavo.

Za sijalicu ne znam, kupi neku kvalitetniju, ako je sve u redu sa motorom.

Osim toga - zadovoljan?

Masivni,ali i kostaju.Nego kako to da ti pucaju,nisam cuo jos da se neko na to zali jedino ako ti dosta agresivno vozis ili si naleteo na neku losu seriju.

Meni je lanac pucao tri puta ;).kupio sam nov od Jawe i sad namam problema...

• Zainteresovan, 830 postova

Drugari, ja dosao na posao motorom, nek ide zivot... Obukao sam se kao oklopnik, 15 slojeva, samo sam se zentao da ne kinem u kacigu, poginuo bih! Auh, prijalo je, nisam jahao magare 6 dana, uzas... Malo mu je trebalo jutros duze da se zagreje, ipak bih promenio jedan savet oko zagrevanja. Upaliti pod saugom, neko na forumu je preporucivao da se skoro odmah krene, da bi se pokrenulo ulje i tako to, ne slazem se, ja sam ga do sada uvek zagrevao na stenderu, lepo upali, pa smanjim saug, zapalim pljugu i dam mu jedno pet finih minuta da se ugreje. Jutros sam dosta brzo krenu, poucen savetom, a i nisam imao cigara :), i bas se mucio dok se nije zagrejao, gubio snagu i tako to. Znaci od sada, stender, i nek se lepo ugreje, nema zurbe! :)

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Znaci od sada, stender, i nek se lepo ugreje, nema zurbe! :)

Od sada ostavi neku cigaretu uvece za jutro ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja