forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan danas su me u radnji posetili drugari,pa da vidite malo fotkica dalje nije za pricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 6, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u Rumu na zurku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Колико сам схватио, то што је nash видео је оно што Ћингћи ради за Пежо - http://www.qingqi.com.cn/en/mtc2.asp?big=1&least=87 (ето га други по реду). Зашто мотор меље док ради? Ако није дефект у монтажи квачила, онда је његов звук. Којекуде кажу да та макина тако ради, са више механичке буке. Уосталом, ето нека Форест упали тог црног супермотарда кога има у радњи и сам оцени звукове који се чују - ради се о истим агрегатима. Онај плави ендуро у позадини на слички је оно (само не 200, већ 125 см3) што је један момак купио и окачио подфоруму "офтопик" Успут, читао сам да ће Форест да отвара неку радњу, али изгледа да ми је промакао када се то и догодило. Свеједно - Форесте пуно успеха у том послу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Зорге ,hvala druze na lepim zeljama,ovo je R.I.P. otvorio,ja mu samo malo pomazem sto se tice crnog супермотарда,palio ga vise puta,lepo to radi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 6, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan na koliko km da menjamo ulje na jonway astro 125 ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kad potamni ;D salim se,pa na 2000 je sasvim oket,ne znam sta mislite drugari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Појма ти немам какве је прича са тим силним скутерима, али ево шта пише на сајту увозника чију је адресу поставио dexter у другој теми на форуму ...Detaljno štampano uputstvo za održavanje i servisiranje serije skutera sa morotima 139QMB tj. GY6 na 200 strana A4 formata, sa slikama možete naručiti i dobiti od nas nezavisno od toga da li ste kupili skuter kod nas ili na bilo kojem drugom mestu... Ако они касне са припремом тог "ћитаба", покушај на Нету да нађеш нешто јер ми се чини да ми је пред очима често била та слова - 139QMB и GY6. Него, зар ти типови агрегата нису 50-кубикаши? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 6, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da nema veze sa "Kinezima", ali ima sa motoristima i Kinezima...danas sam se izcunjao po oba kineska centra u bloku 70, stvarno svašta ima da se nađe...i kupim super kišno odelo, jaknu (sa kapuljačom) i pantalone, izgleda mi da je nepromočivo, za 600 dinara. Može da zatreba, a ne škodi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tako ke druze,to se uvek nosi sa sobom na motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 6, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i predsobljem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 6, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Kinezi su zakon :D Ljudi nisam mogao do Rume a hteo sa da se druzimo,imao sam neki rucak zakazan vec duze vreme... Ali zato sutra idem das dizem crep,a posle toga ce biti i pecenog i kuvanog praseta ;D ;D ;D ;D A u medjuvremenu od 8 pa da 13 cu otici da dam krv u moju bivsu osnovnu skolu,ovi iz Instituta za transfuziju su mi poslali SMS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Појма ти немам какве је прича са тим силним скутерима, али ево шта пише на сајту увозника чију је адресу поставио dexter у другој теми на форуму ...Detaljno štampano uputstvo za održavanje i servisiranje serije skutera sa morotima 139QMB tj. GY6 na 200 strana A4 formata, sa slikama možete naručiti i dobiti od nas nezavisno od toga da li ste kupili skuter kod nas ili na bilo kojem drugom mestu... Ако они касне са припремом тог "ћитаба", покушај на Нету да нађеш нешто јер ми се чини да ми је пред очима често била та слова - 139QMB и GY6. Него, зар ти типови агрегата нису 50-кубикаши? Serija Hondinih agregata od 50, 125 i 150ccm. S tim da 50 i 125 (za 150 nisam siguran) dele dosta istih komponenata. Izmedju ostalog to znaci da su dosta 50ccm predimenzionirani u mnogim aspektima i lepo trpe tuning kit-ove do 90ccm, bez promene radilice i ne znam vec cega, za relativno skromne novce i u maksimalnoj varijanti trebslo bi da razvijaju 8-9 ks. Btw. 80ccm kit iznosi oko 5000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I namesti se za sat vremena maksimalno Jedini problem, da bi "isterao" tu svoju žestoku snagu, neophodna je zamena malih oprugica kvačila tvrđim - jačim i zamena centralne opruge kvačila 30-40% jačom. A ne biH bilo loše odmah zameniti i auspuh nekim rezonantnim...uglavnom, igranka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Шта ће ти резоонантни ако ти мотори нису "цваје"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6126 Napisano Septembar 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne znam da li su ovi motori koje je naveo Blackbite cvaje, ali rezonantni auspusi se ugrađuju i na 4 t...ne vrše funkciju rezonantnog auspuha kao na cvajama, ali pomažu u boljem strujanju izduvnih gasova i poboljšavaju zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne znam da li su ovi motori koje je naveo Blackbite cvaje, ali rezonantni auspusi se ugrađuju i na 4 t...ne vrše funkciju rezonantnog auspuha kao na cvajama, ali pomažu u boljem strujanju izduvnih gasova i poboljšavaju zvuk. 4-t su, 80ccm je najoptimalniji jer ne trazi nikakve posebne prerade, osim rolnica i podesavanja smese, koliko sam upoznat. Za 90ccm vec ide druga glava, a pozeljno je zamenititi jos komponenata da bi se izvukao maksimum. On je dosta skuplji, ali ga svejedno nema na nasem trzistu, tako da je to za nas nebitno, pa se nisam nesto preterano ni informisao o njemu. Auspuh je prilicno skup za zamenu, a na 4-t se ne dobija nista posebno tako da nema preterane svrhe menjati ga. Kod cvaja je vec druga prica i tu ima mnogo vise "igranke". To sa oprugama nisam nikad nesto preterano ukapirao, bajdvej. Nego evo vam service manual za 139qmb, koga zanima. http://rapidshare.com/files/143364287/Scooter_service_manual.zip.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 7, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Хех, знам сам да сам однекуд скинуо којекакве литератуте о сервисирању кинеских скутера - ево: http://www.scootermag.ru/books.html Има и на руском и на енглеском, па и доста слички. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 8, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan na koliko km da menjamo ulje na jonway astro 125 ccm? Dexter, ne znam na toj masini, ali meni je u manualu za Chitumu pisalo (a ja odradio) da je prvo menjanje ulja na 400 km, drugo na 2.000, a posle, zavisno od vrste ulja, na svakih 4000-6000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 8, 2008 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za inf! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 9, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam vlasnik jednog po meni veoma kvalitetnog kineza. Lifan 125ccm 11kw(15ks) vodeno hladjenje..........Ma ima sve zivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 9, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan O, pa dobrodosao kineziolog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam vlasnik jednog po meni veoma kvalitetnog kineza. Lifan 125ccm 11kw(15ks) vodeno hladjenje..........Ma ima sve zivo И гуме од АПН-ца. ;D Него, дај подели са људима на форуму то што ти се буде дешавало током експлоатације, кварови, (пу, пу... далеко било), сервиси, најстори... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, privremeno (za sada) sam i ja korisnik kineza... Naime, pozajmio sam od drugara ZXMCO 150-15 cruisera, za polaganje za A kategoriju. Prvi utisak je odlican. Veliki motor, tezak, stabilan, lepo vuce, lepo se cuje... Medjutim, kada sam ga malo provozao konstatovao sam da mnooogo vibrira preko 70 km/h, kao i da migavci imaju svoju politiku rada (nekad perfektno, nekad ckiljavo, nekad nikako...). Takodje, zakljucavanjem volana sam uspeo da pokidam sajlu km sata. Ono sto me zanima je ima li neko ovu ljutu masinu i kakva su iskustva, kao i neku preporuku za eventualni servis, jer ako je moguce resiti ove probleme mozda bih ga i uzeo i upisao se trajno u vas klub Pozdrav, Nebojsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Servis kinroad-a je u industrijskoj zoni nove pazove. Kilometar sajlu sam tamo uzeo, 12e je cena. Kod migavaca je verovatno problem loseg kontakta, ili neka druga sitnica. Bilo kako bilo, delovi nisu skupi (osim sprint-a koji se malo okurazio npr. 4 migavca od kinroad-a su 2500din, a u sprintu je 2100 komad). Mozda imas i negde neki blizi servis, bitno je da vecina delova pasuje na vise modela i brendova, tako da servisi i delovi ne bi trebalo da su problem. A sam servis mozes da radis i kod bilo kog drugog mehanicara, a dosta toga i samostalno, jer su kinezi prilicno jednostavne konstrukcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Servis kinroad-a je u industrijskoj zoni nove pazove. Kilometar sajlu sam tamo uzeo, 12e je cena. Kod migavaca je verovatno problem loseg kontakta, ili neka druga sitnica. Bilo kako bilo, delovi nisu skupi (osim sprint-a koji se malo okurazio npr. 4 migavca od kinroad-a su 2500din, a u sprintu je 2100 komad). Mozda imas i negde neki blizi servis, bitno je da vecina delova pasuje na vise modela i brendova, tako da servisi i delovi ne bi trebalo da su problem. A sam servis mozes da radis i kod bilo kog drugog mehanicara, a dosta toga i samostalno, jer su kinezi prilicno jednostavne konstrukcije. Koliko sam te shvatio taj servis u Novoj Pazovi radi i prodaju delova (bez ugradnje) ??? Ako je tako zamolio bih te da mi nadjes broj telefona servisa, a u slucaju da dodjem u N.Pazovu i da mi pomognes da nadjem ovaj servis. Naravno ja bih snosio kafanske troskove mojeg vodica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...