Krce 242 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam ranije napisao stari ram sam napakovao sa delovima koje sam dobio vecinom polovne od prijatelja. Jedina prepravka je bila ugao viljuske i prepravka postolja menjaca sa 4 na 6 brzina menjac.Probna voznja je obavljena ima jos sitnih stelovanja al za sada oko 1200 km za par sedmica bez problema . Evo ga rezultat.Ja nisam uspeo da slikam al prijatelj na Zlatiborskom skupu jeste. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo covece!!! Imas li neke slike od ranije...kako su tekli radovi itd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4764 Napisano Avgust 10, 2011 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mi lajki!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko VT 4 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Despotovac-Plazane Motocikl: Honda vt750c RC29 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jedno petnaestak slika...uzivo i na suncu je jos lepsi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan video i cuo uzivo kako radi,extra iskombinovana "starudija"!! bravo krce,svaka ti dala! mozda me malo brine onaj ogoljeni kais i sarafi koji se preteci okrecu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...