Jump to content

Moto Zajednica

Motorom na policajca !

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM)

da, ali nemacki policajac nije tu SAMO da te ulovi i kazni za nesto

bas me interesuje za sta jos drugo sluzi taj nemacki policajac :stabre:

Evo ja cu ti reci sta sve rade policajci preko. U putopisu sam pisao da sam skoro bio u IT i evo sta rade. Bilo nas je 6 i kada smo se malo zagubili u nekom malom gradicu nadomak Rima posto je pola grada bilo zatvoreno zbog nekog festivala, nismo mogli da nadjemo neki put uz more koji smo hteli i moj kum i ja stanemo pored pandurskih kola i pitamo sta i kako. Pandurka krece da nam objasnjava na slabom engleskom i u trenutku shvati da to nece ici bas lako i seda u kola i kaze da je pratimo. I na nase odusevljenje pali rotaciju i ladno nas vodi nekih 10min kroz ceo grad i izvodi na pravi put.

E to rade policajci. A ovaj nas olos da je video 6 stranaca bi vec video 100e u svom dzepu! E to je razlika.

e da je 100 e....mozda 100 e po motoru....jos po 100 e za nepoznavanje grada...i po koja kazna pride....cisto da se ne opuste....:lol:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 216 postova
  • Motocikl: GSXR K9 1000 ccm
Niko nije rekao da on zeli da lezi u bolnici. On prosto ne razmislja o tome!!! :zbunjen:

e da je 100 e....mozda 100 e po motoru....jos po 100 e za nepoznavanje grada...i po koja kazna pride....cisto da se ne opuste....:lol:

Slazem se :takoje:

Evo reprezentativni primer

• Zainteresovan, 952 postova

Ovako

http://www.youtube.com/watch?v=IKrf4N2KaVo

Klince jednog drugara su vijali i oborili autom, i ja sam devedesetih doživeo da pandur iskoči pred auto sa pistoljem uperenim u moju glavu, sreca pa je imao brze noge da skoci u kanal jer nije bilo teorije da se zaustavim, samo sam nabio glavu pod tablu koliko sam mogao da mi ne napravi promaju... jebeni divlji zapad i ništa se ne menja kako godine prolaze.

U vezi price o italijanskoj policajki, bude toga i ovde, patrola zaustavi pun auto obeznanjenih mladica, vozac koji je bio "samo" naduvan ih je ubedio da je čist i sposoban za voznju i da je krenuo da razveze pijane kućama. Patrola ga je pratila dok nije istovario i poslednjeg i kad su bili sigurni da je sve pod kontrolom otisli su. No problem je što jen za tako sta potrebno naleteti na malobrojne primerke koji su raspoloženi za dobra dela dok je sistemski regulisano samo otimanje para.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 148 postova
  • Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt

da, ali nemacki policajac nije tu SAMO da te ulovi i kazni za nesto

bas me interesuje za sta jos drugo sluzi taj nemacki policajac :stabre:

Evo ja cu ti reci sta sve rade policajci preko. U putopisu sam pisao da sam skoro bio u IT i evo sta rade. Bilo nas je 6 i kada smo se malo zagubili u nekom malom gradicu nadomak Rima posto je pola grada bilo zatvoreno zbog nekog festivala, nismo mogli da nadjemo neki put uz more koji smo hteli i moj kum i ja stanemo pored pandurskih kola i pitamo sta i kako. Pandurka krece da nam objasnjava na slabom engleskom i u trenutku shvati da to nece ici bas lako i seda u kola i kaze da je pratimo. I na nase odusevljenje pali rotaciju i ladno nas vodi nekih 10min kroz ceo grad i izvodi na pravi put.

E to rade policajci. A ovaj nas olos da je video 6 stranaca bi vec video 100e u svom dzepu! E to je razlika.

ha ha i to ti je jedini primer sta rade policajci preko,pa to je bila njihova dobra volja a ne duznost,jel imaš još neki primer "dobrog" rada policajaca preko :stabre:

• Zainteresovan, 974 postova

Da kucnem u drvo nisam imao potrebe preko za njihovim uslugama ;) i nadam se na nikada necu.

A imas li ti nekog primera dobrog rada ovde. Posto ja imam samo lose primere i onda kada su na zalost trebali.

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Imam ja primer sa Islanda. Prekoračenje brzine na magistralnom putu me je koštalo 700DM u to vreme, ali ako uplatiš u roku od nedelju dana dobiješ neki popust (10-20%, ne sećam se). Naravno, nikakve molbe ne slušaju uopšte :lol: Još sam bio srećan jer me nisu terali da duvam, a imao sam verovatno oko 0,5.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja