Caponord 48 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć ljudi koji se razumeju-konstatovan je kvar regulatora pritiska goriva na CBR 1100xx. Deo sam prvo probao da nađem u "Centar-S", može stići početkom septembra. Zvao sam nekolio trgovaca delovima, cena polovnog je jača od novog ili se nikad nisu javili sa informacijom . Navodno pasuje i sa modela 954. Zna li ko kako mogu da dođem do novog ili ispravnog polovnog dela, a da pola sezone ne presedim kući? Motor ovako ne radi kako treba i plašim se da još nešto ne strada. Hvala na svim "putokazima" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6392 Napisano Avgust 8, 2011 Svakom po zasluzi, 12473 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na netu da odgovara i od još nekih Hondi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Avgust 8, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam našao da odgovara od modela 954, ali ni za njega nisam našao. Ako možeš, daj mi info za koji još model odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti broj rezervnog dela pa vidi od cega odgovara...mada sam gledao i samo za XX-a odgovara po kataloskom broju od 2001-2006....954 nosi drugi broj znaci da postoji neka razlika. 16740-MAT-E22...... XX 16740-MCJ-013 ..... 954 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...