to crank 5369 Napisano Avgust 16, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Mogao si slike mozda josh malo smanjiti a i okrenuti E, kad bih umeo... Hvala Cyber! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Shto bih se ljutio, sprecio si da neko ne ushine vrat Pa da bude k'o Spies Crank, nema na čemu, nego ... šta onaj naliva,doliva na 5 toj slici? Stavio gumu u lavabo kao da gleda 'de je bušna da je čepuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 16, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan nego kad smo vec kod njegovog rehovalescentnog velicanstva cenim da namerno nisi hteo da ga slikas Da bi njega slikao treba da umes da letis ili da si nevidljivi covek sa nevidljivom kamerom. Na bilo kakvu pomisao da bi Rossi mogao da bude tu ili tamo ili bilo gde sjate se stotine gradjana, uglavnom zena i dece ali i veselih Italiana. Da ne bi ispalo ovako kako ti impliciras nekako sam se na lakat zavukao medju neprijatelja, praveci se velikim ljubiteljem, i opalio par puta u njegovom smeru dok se skuterom provlvacio ka box-u. Ako se dobro secam lepo sam ga uslikao. Salu na stranu video sam ga sijaset puta i svaki put je bio nasmejan. Ja se osecam ko onaj Njegosev Drasko sto se vratio iz Mletaka pa prica o pozoristu. Od svega sto sam video najvise me je zasenila APSOLUTNA OPSEDNUTOST HIGIENOM! Vise ljudi radi na pranju i glancanju nego na mehanici i setapu. Na sve strane samo ribaju. U neku ruku pozadina boxova lici na riblju pijacu samo sto ne ciste ribu nego tockove, oklope, viljuske... pogledajte samo onog zabra s pljugom... a tamo gde nema motora da se glanca, glancaju gume na kamonima bas kao sto su neki od nas glancali pred "iznenadni" dolazak GINA-e. Razumem da prljavstina i visoka tehnologija ne idu zajedno ali ovoliko... Ovaj za kog Cyber pita doliva vodu u neku prskalicu u kojoj je vrlo lepljiva pena za ciscenje masnoce (kad je nanesu izgleda kao da su sve zalili pur penom)koju ce kasnije da nanese na tocak (zajedno s gumom) da ostavi neko vreme, oriba cetkom i ispere. Inace se gumama iskljucivo bave u BRIDGESTONE i DUNLOP garazama. Potrcko natovari nekoliko tockova na kolica, na nekim gumama je napisano SAVE i jos malo texta koji oznacava na cijem motoru, kad i koliko je koriscena, u BRIDGESTONE-u stave novu a staru sacivaju u pregratku tima koji ju je i poslao. Kasnije je po potrebi vrate na felnu. Svo balansiranje se vrsi proverenim metodom od oka na lepo ofarbanim stenderima. Ubaci tocak, zavrti i popotrebi zalepi teg. Tu mi ne beze s tehnologijom. Sto se nocnog zivota tice Brno je vrlo cudno mesto. Setali smo gradom Subotom predvece i uvece i nismo zive duse videli. Po neki stranac koji je dosao na GP. A kad smo otisli u gigantski shoping mall... Golgota! Nemas gde auto da parkiras, sve krcato. Po onim hodnicima i spratovima, ispred radnji i restorana, gomiletine naroda... Ja sam pomoslio da je mozda veliko zagadjenje u gradu pa se mucenici tiskaju u klimatizovanu sredinu... ko zna. Elem nasli smo neku pivnicu, seli da probamo po koje pivo... sledece cega se secam je budilnik u 7 ujutru. Cene za kriglu su bile od malo manje od Evra do malo vise od Evra. Dal smo nesto jeli - nemam pojma. Slika ima par stotina ali sam ja na selu i koristim se tashtinim mac-om preko nekog ogranicenog gsm interneta pa mi nije bas cool da uploadujem. Idem kuci u Cetvrtak pa cu da smanjim, zarotiram i postavim ostatak. Ima i nekih videa... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan To To Crank verujem ti za njeno velicanstvo da ga svi svugde prate.... mada u rimu... kazem dainese store svi me gledaju ko da sam pitao za zlatiborac ... kazem valentino rossi ko da sam rekao hasim hucuk hoki... e jedino baja sto pazario najnovijeg dukca sto je mogao da nadje, znao je ko je vale i objasnio mi kako da ne dodjem do dainese stora btw super pisanjije trebao bi cesce ovako ne samo da se svadjas sa lalajkom/acimom/svim ostalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 17, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan To To Crank ne samo da se svadjas sa lalajkom/acimom/svim ostalima Ne, ne, Crven Ban, Ponocni Jahac, ... prepirka, zajebancija. A i volim da dizem tenziju, ubrzava metabolizam, topi salo... Nego da nastvim sa slikama dok se tashta ne vrati s plazhe. Ima jos Rossi-a ali ne mogu da nadjem, bilo je dve kamere. Naci ce se. p.s. kazem, video sam Rossi-a vise puta nego sve ostale zajedno, uvek na skuteru i uvek nekog vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 17, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova s Lorenzom i Pedrosom je s trke iz prve krivine kad ga je Lorenzo obisao (ili probao da obidje) spolja. p.s. Stanlio i Olio sa prve slike su Julian Ryder i Toby Moody, video sam i Mamolu ali s razdaljine i ophrvanog obozavatejima te nisam uspeo da ga uslikam. Sledeci put!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 17, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan taman sam posmislio vidi kako ga Hyden oborio , pa sledi Lorenzo koji je trebao da zalepi slajdere i na lakat i na kraju kengurko koji umesto slajdera koristi vizir... svaka cast za slike! ps. hehehe a princeza s vernim princom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 17, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako svaka čast, a gde su paddock girls? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 17, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan taman sam posmislio vidi kako ga Hyden oborio , pa sledi Lorenzo koji je trebao da zalepi slajdere i na lakat i na kraju kengurko koji umesto slajdera koristi vizir... Pa vodio sam racuna o redosledu da dramtizujem trenutak! Kako svaka čast, a gde su paddock girls? A i to nije lako uslikati, vise se na njih lepe nego na Rossi-a. Samo manje zene i deca vise veseli Italiani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Nikola, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 19, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hernandes pao na moje oči, Cal ostavio ljubaznau poruku na vratima, Stoner sa suprugom ide negde i nekoliko visokih i jedna lepuškasta snajka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 19, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još nekoliko Rossi-a, još nisam s drugarom razmenio fotke... a evo i gde vam živi idol, darker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 19, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elias, Dovi, Bautista, Sic, Lorenzo i Spies 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 19, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto neće više da uploaduje, nastaviću sledećom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 19, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si samo Rossija slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 19, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta premium ulaznica koju ste imali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 20, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta premium ulaznica koju ste imali? Nemam pojma, dobio sam na poklon od prijateljevog prijatelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 21, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par zadnjih viljuški za Spdz-a da uporedi tehnologiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan to crank Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 21, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako pravi fotograf radi svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 21, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A evo kako izgleda kad amater snima trke. Ovaj što mi javlja da jedan od tamicara ima probleme s vešanjem na izlasku je Tamas Adorjan. Brz momak, vozi 1'54" na Hngrrng-u na Gsxr750. Pravo društvo za odlazak na trke. Ne interesuju ga periferne stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 21, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I još malo iz iste krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 21, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, (još jednom) svaka čast za slike. Valjda ću i ja biti od neke koristi. Pa red je više. Ići ću sa ženom da gledam VN San Marina. Plan je da kupimo karte za ceo vikend. Valjda ću uspeti da uslikam nešto. Plan je prvo bio da idemo motociklom, ali smo se predomislili. Početkom meseca smo išli VFR-om u Nei Pori, i sve je prošlo kako treba, ali pošto ćemo sada pored letovanja ići i u mali šoping, motocikl otpada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Avgust 22, 2011 Integrisan, 13060 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A-ha! Možda povezete mene i Tamaša? Ponuđen mi je pass i za San Marino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Može, u petak polazim za Vićencu. Tamo ću biti do nedelje ujutro kada polazim za Rimini jer mi tada počinje aranžman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...