baneBP 1265 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci. Odlicna i lepo isplanirana tura. Sad ste mirni do sledece sezone Koliko novca je potrebno za ovakvu voznjicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci. Odlicna i lepo isplanirana tura. Sad ste mirni do sledece sezone Koliko novca je potrebno za ovakvu voznjicu? Hvala Bane Vidi ovako, ja sam potrošio tačno 380 Eura samo na putu, neračunajući troškove koje sam imao ovde( klopa, putno osiguranje, nova prednja guma...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor manje trosi( 4,3L),a i budzet mi je bio 300e, koliko sam i potrosio. 3600km x 4,3L = 155L x 1.30 = 200e za gorivo 100e dzeparac. Sasvim dovoljno, s obzirom na cene u Rumuniji i Bugarskoj. U Grckoj smo na 2 ture piva potrosili 20e, koliko i za 4 dana u Bug. Platili smo smestaj u selu posle fagarasa 7e po glavi, kamp Zodiak kod Rile 7e po glavi (bungalov), i u grckoj kamp 4e po glavi, a sve ostalo na divlje u satoru. Znaci 15e za smestaj za 10 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koncizno isplanirana tura a perfektno provezena, svaka čast momci!!! Hvala za odličan putopis! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Zaista izvrstan put - još bolje prezentiran! S ovim ste samo potvrdili ono što uvijek ponavljam, da je Balkan jedna od najboljih moto destinacija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci mogu samo reci da vam zavidim na ovakvoj turi. Drago mi je da ste se dobro proveli i zdravi se vratili, sta reci o ovim avanturistima osim reci hvale za ovaj divni putopis. Hvala jos jednom na ovom putopisu i VELIKI pozdrav drugarima Zeljko Transalp, tdm i tiran1n od Dejana i Rileta iz Zajecara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Momci , uzivao sam u citanju putopisa. Svaka vam cast. odlicni predjeli, odlicne fotografije, provod za svaku pohvalu... BRAVO... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 300-400 eura? Ocekivao sam da je cifra veca s obzirom na broj dana i kilometrazu puta. Za te novce se ne moze otici ni u Crnu Goru na more a vi ste uspeli obici ceo Balkan. Mogli bi mi dosta nauciti od vas o planiranju putovanja. Jos jednom svaka cast momci @ Zeljko Ucinilo mi se da sam video na slikama da Trans ima novu obucu. Ja cu moju prednju zameniti ovih dana pa mogli bi malo na brdo da ih testiramo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan @ Zeljko Ucinilo mi se da sam video na slikama da Trans ima novu obucu. Ja cu moju prednju zameniti ovih dana pa mogli bi malo na brdo da ih testiramo Naravno! Čujemo se za vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor manje trosi( 4,3L),a i budzet mi je bio 300e, koliko sam i potrosio. 3600km x 4,3L = 155L x 1.30 = 200e za gorivo 100e dzeparac. Sasvim dovoljno, s obzirom na cene u Rumuniji i Bugarskoj. U Grckoj smo na 2 ture piva potrosili 20e, koliko i za 4 dana u Bug. Platili smo smestaj u selu posle fagarasa 7e po glavi, kamp Zodiak kod Rile 7e po glavi (bungalov), i u grckoj kamp 4e po glavi, a sve ostalo na divlje u satoru. Znaci 15e za smestaj za 10 dana Znaci samo sam sedeo i cekao da pohvali motor po pitanju potrosnje. xixixi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa skoro je kupio masinu, mora da ga hvali a i je u pitanju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan MAJSTORIII!!! :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam momci,zaista divna tura.Mislim da sam vas sreo u jednoj krivini izmedju Zlatibora i Tare ali ja sam bio autom a posle procitanog putopisa sam skontao da ste to vi bili.Jos jednom sve cestitke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na odrađenoj turi! Bolji i lepši godišnji odmor čovek ne može poželeti. Još motorom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrazyCat 149 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan WOW! Odlična tura, još bolji opis! A slike... Čitala sam otprilike ovako bez treptanja, da se razumemo.... Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura,prelepi predeli ....!!!! Svaka cast oba trojici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nakon svega ova tema je melem na rani, fantasticna. dajte neka mi neko objasni komplet lepinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Septembar 7, 2011 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Komplet lepinja ti je lepinja pečena u peći na drva, punjena kajmakom A može i kajmakom i šunkom, jajima...ma svim i svačim ali je veoma ukusna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.putovanja.info/sr/zanimljivosti/6-Recepti/153-Zlatiborska_komplet_lepinja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan napokon znam o cemu se radi, stalno slušam i mislim da je to lepinja sa pljeskavicom i sa svim kompletnim dodacima ( luk, ajvar ) a to mi je izgledalo pod normalno. ovo je bomba. hvala vam na tumacenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1453 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 1963 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Komplet lepinja ti je lepinja pečena u peći na drva, punjena kajmakom A može i kajmakom i šunkom, jajima...ma svim i svačim ali je veoma ukusna. Glavna stvar je da kad se stavi da se zapece dodaje se mast od pecenja i zato je ima samo u restoranima gde ima prasetina. Da nije ovog pravio bi je ja kuci svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 9, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Momci sjajno,extra tura,sjajne slike i plus citam i ujedno mi prodje nocna smena ,salim se malo,extra ste ovo odvozili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 70 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Veoma mi se svidja vas nacin razmisljanja.Uglavnom mislim da pravim dobre rute,ali ove godine totalno NEekonomska.Za tri dana na Ohridu i osam po severu Grcke-skoro hiljadarka.Ispravicemo to obavezno.Ruta je fantasticna,putopis odlican.Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 9, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gale msc 8 Napisano Januar 11, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci uživao sam u putopisu kao da sam putovao sa vama. Takođe ste me inspirisali da ove godine idem u Rumuniju.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...