Goblin 239 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, treba mi vasa pomoc... Burazer iz Svedske ima mogucnost da poruci preko ebay-a jaknu koju hocu, ali, obzirom da sam taze skuteras (jos vozima L tablu), treba mi pomoc iskusnijih. Odlucih se za ebay, jer mi se cini da je jeftinije da burazer to poruci, plati postarinu i donese kad bude dolazio, nego da kupujem ovde ili da narucujem iz Louisa.(Ispravite me ako gresim, ali takav sam utisak stekao.) Svestan sam da sa svojih 150cm3 necu bas moci da vozim ture po Srbiji ili da idem na neke BJB voznje, ali, opet, imam zelju da idem,pa makar i sam, do ZR, NS, SD, Mladenovca i tako... Jakna mi pre svega treba za tu namenu.Znaci, nosio bih je prilikom tog medjugradskog muvanja. Da napomenem, pre svega mi je bitno da,kupovinom jakne, podignem svoju bezbednost na sto veci nivo, ali, opet, bitan mi je i estetski momenat, jer ne bih da izgledam nakaradno s nekom "brzom" jaknom, a vamo teram kineski skuter od 150cm3! Trenutno, po gradu, nosim obicnu koznu jaknu, bez protektora cija je osnovna namena da me zastiti od vetra,jer ne ocekujem od nje neku vecu zastitu.Bilo bi dobro da moze da pokrije sto veci temperaturni raspon. Ne planiram voznju skutera po temperaturi nizoj od +10. 1. Koza ili tekstil? 2. Da li je zaista velika korist od uloska koji se skida? 3. Da li lufteri zaista pomazu? (Meni deluje da i nemaju neku veliku korist, obzirom da se, u glavnom, nalaze iza rajsfeslusa, a taj "rez" koji pravi otvoren rajsfeslus mi se cini jako mali da bi znacajnije doprineo rashladjivanju. Naravno, slobodni ste da me ispravite i razuverite.) Konacno, pronasao sam par jakni koje mi se cine ok, pa bih voleo da ih prokomentarisete. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MEDIUM-stripes-mens-leather-motorcycle-jacket-LLL145-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem415bd5ee23QQitemZ280713621027QQptZApparelQ5fMerchandise Cini mi se da ove dve bele linije koje idu preko ledja pomazu da budem lakse uocljiv nocu, ili sam u zabludi? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LARGE-new-mens-leather-motorcycle-jacket-LLL909-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3f0ba47c06QQitemZ270778268678QQptZApparelQ5fMerchandise Takodje, bela linija preko ledja i ojacanja na ramenima, kao dodatni plus. E sad,da li su ova ojacanja zaista plus i da nije malo smesno da vozim skuter s ovakvom jaknom? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/large-new-mens-leather-motorcycle-jacket-stripes-LLL184-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem415b7cabd9QQitemZ280707771353QQptZApparelQ5fMerchandise U koso kopcanje i preklop, deluje mi da ova jakna pruza najbolju zastitu od vetra. Opet, ovo je varijacija na temu rokerice, pa se namece pitanje estetike... http://cgi.ebay.de/Motorrad-Jacke-Motorradjacke-Schwarz-Orange-Gr-L-3XL-/110709608059?pt=Herrenbekleidung&vti=Gr%C3%B6%C3%9Fe%09L&hash=item5f77c056e4#ht_6534wt_1139 Tekstil, ojacanje na krstima, mogucnost zatezanja oko zglobova na ruci i zatezanje protektora na laktovima koje onemogucava klizanje protektora pri eventualnom padu. Jarko narandzasta ledja i reflektujuci materijal, sto doprinosi mojoj boljoj uocljivosti. Opet, mozda jakna izgleda previse "brzo", pa bih u njoj izgledao kao neki koji se tripuje da je ljuti bajker! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Zajebi kako izgleda drugima (ono dal si brz ili voziš skter) bitno je da je bezbedna -ima protektore i eventualno da je udobna zašto kažem eventualno jer sve koje sam probao ovde po Bg su nužda, a ne neka udobnost da se sad manekenišeš Moj savet ti je sedi na skuterče i zaređaj po radnjama u BG (samo izaberi neki manje vreo dan jer većina radnji nema klimu i onu što ima ko da nema kad uđe više od 2 čoveka) a i sve su male i pretrpane robom pa nema nešto mnogo lufta... Evo ja uzeh pre neki dan jednu letnju Buffalo Airflow jaknu za vožnu po ovom paklu, i za sad sam zadovoljan kad zahladni preko nje oblačim svoje regulare jakne... Ako bude keša uzeću još jednu maskirnu (Aljaska Nato šema) koja je za nešto hladnije vreme ali ipak je uočljivija jer je crno, sivo bela naravno ja nisam neki prekaljeni motorista niti skuteraš tako da očekuj njihove odgovore i razmišljanja... Pozz i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 30, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Isprati malo ovde oglase, provozaj se do neke radnje u Bg, Ns... To preko ebay-a da pogodis model i velicinu je nemoguca misija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan @ KGB, naravno da su protektori obavezni, oko toga nema rasprave, samo, eto, estetika... @Mikulanac, sve ove jakne koje sam linkovao imaju datu tabelu sa dimenzijama ramena, grudi... Mislis li da je i pored toga jako tesko ugoditi velicinu ovako "preko zice", imas neka losa iskustva, desava se da dimenzije jakni nisu one koje pisu...? @Ostali, ajmo ljudi, nemojte da se stidite, svaki je predlog, savet ili misljenje dobrodoslo! P.S. E da, i mogli bi da mi odgovorite na ova tri pitanja gore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jul 30, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 1. Koza ili tekstil? Koža je za naše uslove ili pretopla ili previše hladna. Tekstil je praktičniji u svakom pogledu. 2. Da li je zaista velika korist od uloska koji se skida? Uložak u jaknama je tu da te dodatno zagreje. Praktično je kada ga ima, ali ako ga nema, po hladnijem vremenu bi trebalo ispod jakne nositi neki termo duks ili podjaknu. Za ove letnje temperature uložak je totalno nebitan (osim ako putuješ preko Bosne ). 3. Da li lufteri zaista pomazu? (Meni deluje da i nemaju neku veliku korist, obzirom da se, u glavnom, nalaze iza rajsfeslusa, a taj "rez" koji pravi otvoren rajsfeslus mi se cini jako mali da bi znacajnije doprineo rashladjivanju. Naravno, slobodni ste da me ispravite i razuverite.) Po ovim vrućinama, u gradskim uslovima lufteri ne pomažu dok stojiš (na semaforu i sl.). Lufteri imaju smisla na putovanjima kada zbog brzine kojom se krećeš vazduh struji kroz jaknu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Jul 30, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovu http://www.ebay.com.au/itm/FLM-Greyhound-Jacket-/120753068892 Jakna za svaku preporuku, dobio sam je dok sam imao skuter, odlicno je radila posao, nosio sam je i dok sam vozio motor od 125ccm i tu se odlicno pokazala, vozio sam po kisi, snegu, na -4 i sve u svemu, moja preporuka. Da napomenem da sam cak i isprobao koliko je bezbedna. Jest da se izderala, al odradila je svoje nakon saobracajke.. Jos da sam imao i pantalone bilo bi vrh. Ovako sam prosao sa izderanim kolenima bukvalno do koske, a farke ostale citave... Toliko od mene, i ja ti preporucujem da nosis jaknu NON STOP, i do pekare/radnje itd.! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Avgust 1, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu kupi obavezno, mnogo znaci prava moto jakna. Mozda ce ti pomoci i ovo. Kupovina preko navedenih oglasa na mrezi je rizicna, novac i sprovodjenje uplate je najcesce manji problem. Prijatelj je porucio Dainese dvodelni kozni komplet, a kada je komplet iz Britanije stigao u NS uz maltretiranje drugih ljudi (London), ispostavilo se da Dainese bas i ne pasuje na mog prijatelja kao na manekena sa slike! Marshall u NS probao prvu jaknu Luis kod nezvanicnog prodavca (nocni istovar), odabrao broj (XXL) i boju, platio i hvala. Onda probao drugu jaknu Luis Cycle Spirit, i porucio od donosioca (nocni istovar), ali je trebao broj XL! Nisu iste velicine ni kod jednog brenda. Posle peripetija, druga jakna Luis je stigla na nocni istovar, ali u pogresnoj boji! Marshall je odlucio da je ipak kupi, platio, i ponovo porucio prvobitnu verziju druge jakne, zbog boje. Treca jakna u ispravnoj boji je posle obaveznih peripetija stigla (naravno na nocni istovar), ali je u medjuvremenu poskupela (kataloski), pa je prodavac trazio jos novca! Marshall opet platio i opet hvala. Najpametnije bi bilo odabrati i platiti ono, sto se moze probati, pregledati i platiti bez naknadnih iznenadjenja. Udji u Pegaz, i sigurno ces naci sta ti odgovara, povremeno imaju i snizenja. Marshall kupio kamaru opreme kod njih i zadovoljan. Jakna obavezno neka ima skidajucu postavu i protektore. Iznutra na donjem delu ledja neka bude mali cibzar spojnica za pantalone. Treba izbegavati kratke, plitke jakne, najbolje da su kao za enduro ili mozda nijansu krace, ali ne one do pojasa. Svoj skuter 150 (rodjak tvog skutera) marshall vozi leti i zimi, osim kada je sneg i led. A sve u istoj jakni, cak nema ni luftere, dnevno se predje i preko 200 km. Koza jeste nekad bio najbolji materijal, ali ne gubi iz vida da se kozna jakna ne pere. Oznojices jaknu, zapljustace te po kisi kamioni sa blatnom masnom maglom, a priseti se kakav utisak moze imati saputnica iza tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Avgust 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. Textil 2. Da 3. Da, veoma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, znace mi vasa iskustva! Kupovina preko neta definitivno otpada, tako da sad predstoji pracenje oglasa i obilazak prodavnica! U svakom slucaju, jurim tekstilnu jaknu. Ako jos neko ima nesto pametno da kaze, neka se ne ustrucava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj IXS sta ima u ponudi... Nisu lose jakne, ja imam jednu za svaki dan i jako sam zadovoljan. Za te pare je super. Probaj i velicinu, vidi cenu pa posle uporedi sa npr Louis-om i odluci http://www.motooprema.net/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unknone 27 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan 1. Koza ili tekstil? Koža je za naše uslove ili pretopla ili previše hladna. Tekstil je praktičniji u svakom pogledu. 2. Da li je zaista velika korist od uloska koji se skida? Uložak u jaknama je tu da te dodatno zagreje. Praktično je kada ga ima, ali ako ga nema, po hladnijem vremenu bi trebalo ispod jakne nositi neki termo duks ili podjaknu. Za ove letnje temperature uložak je totalno nebitan (osim ako putuješ preko Bosne ). 3. Da li lufteri zaista pomazu? (Meni deluje da i nemaju neku veliku korist, obzirom da se, u glavnom, nalaze iza rajsfeslusa, a taj "rez" koji pravi otvoren rajsfeslus mi se cini jako mali da bi znacajnije doprineo rashladjivanju. Naravno, slobodni ste da me ispravite i razuverite.) Po ovim vrućinama, u gradskim uslovima lufteri ne pomažu dok stojiš (na semaforu i sl.). Lufteri imaju smisla na putovanjima kada zbog brzine kojom se krećeš vazduh struji kroz jaknu. Video sam slucajno ovaj post, a bas jurim neku jaknu jer sam zavrsio na antibioticima zbog nocne voznje ovih dana (temperatura je bila oko 20 stepeni), pa me zanima koliko stiti od vetra i koliko je topla (npr. ispod koje temperature je potrebno oblaciti dukseve i potkosulje i slicno)? Cena je korektna pa bi je mozda i uzeo ako ce sluziti svrsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim sta sam uradio... Jaknu nisam kupio, vec sam istu dobio od burazera! E sad, nije narocito reprezentativna (nije bas za skuter), ali ima protektore, luftere i tekstilna je. Radice pos'o do zimskih rasprodaja, a onda cemo da vidimo nesto po mojoj meri. Hvala svima, ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Savet: Provozaj se do bubanj-potoka subotom, deo pijace iza potoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 8, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sledece nedelje idem za Bec, pa planiram da svratim do Luisa... Ima li neko iskustva sa ovom markom jakni i, sto me jos vise interesuje, konkretno s ovim modelom? http://www.louis.de/_20c85bb84a9a05a9c3e9ab927ddb4f9eb7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=65&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208808 Obzirom da je jakna letnja, a s takvim nemam ic iskustva, mislite li da bi bilo hladno u njoj, s duksom i majicom kratkih rukava, na nekih 15ak Celzijusovih? Iskreno, bojim se da ce biti, pa cak razmisljam da, uz ovu linkovanu, pazarim i ovu za hladnije vreme. http://www.louis.de/_20c85bb84a9a05a9c3e9ab927ddb4f9eb7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=65&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208605 Budzet je oko 120e, tako da mi se ove dve uklapaju, samo, ako radi poso ova prva, da ne bacam pare bez potrebe, jer ova druga, obzirom da nema ni jedan jedini lufter, ne bi mogla da se nosi iznad 20stepeni. Nisam entuzijasta i ne bih vozio na temperaturama ispod 10 stepeni Celzijusovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 8, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu Cycle Spirit zensku i ja sam prezadovoljna. Nosim je i kad zahladni i leti i ne zalim se... Cak nesto preterano i ne nosim zimski ulozak, i nije mi hladno u njoj. E, sad leti... Pa, pazi... Da imas i 3 miliona luftera, u mestu ima da se skuvas u sekundi na 25+ stepeni. Otpustis trakice na rukavima, ne zakopcas do glra i vozi... p.s. Ja moju furam vec drugu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan ja imam jaknu kao u drugom linku.bolju jakna za te pare tesko da ces naci.ima sve sto treba,zip za pantalone,ulozak.........i garanciju dve godine.savetujem ti da odes u onaj veci louis na kagrana plac. Sledece nedelje idem za Bec, pa planiram da svratim do Luisa... Ima li neko iskustva sa ovom markom jakni i, sto me jos vise interesuje, konkretno s ovim modelom? http://www.louis.de/...artnr_gr=208808 Obzirom da je jakna letnja, a s takvim nemam ic iskustva, mislite li da bi bilo hladno u njoj, s duksom i majicom kratkih rukava, na nekih 15ak Celzijusovih? Iskreno, bojim se da ce biti, pa cak razmisljam da, uz ovu linkovanu, pazarim i ovu za hladnije vreme. http://www.louis.de/...artnr_gr=208605 Budzet je oko 120e, tako da mi se ove dve uklapaju, samo, ako radi poso ova prva, da ne bacam pare bez potrebe, jer ova druga, obzirom da nema ni jedan jedini lufter, ne bi mogla da se nosi iznad 20stepeni. Nisam entuzijasta i ne bih vozio na temperaturama ispod 10 stepeni Celzijusovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam! Nije meni frka da dam i 120-130 evra za jaknu. Zapravo, prvo sam hteo da uzmem ovu: http://www.hein-gericke.at/bekleidung/motorrad-bekleidung/jackets/hein-gericke-new-ps-classic-blouson-schwarz-weiss.html Medjutim, ortak mi preporuci mash, letnju jaknu (ovu s prvog linka), uz reci da je to super za leto (sto zaista ne moze da se spori ) i za temperature do 15ak stepeni. Iskreno, nije da mu ne verujem, naprotiv, ali sam malo skeptican oko te, da kazem, donje temperature, pa sam ja onda razmisljao, ako sam vec planirao da dam 120e za ovu HG, onda cu dodati jos 20e i kupiti dve u Luisu. Jedino je pitanje, treba li mi, pored te letnje s prvog linka i ova druga, koju imate Nadalina i ti, jer ne planiram da vozim po danima kao sto je danasnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan vidi,imam jaknu-bluzu hein gericke koja je slicna ovoj koju pominjes a i ta iz louisa(prvi link) je slicna.kratka je,ako vozis brze od 80 kmh ona leti oko tebe jer nema steznike oko struka i rukava.leti, ako je noc malo hladnija,nece ti biti bas prijatno.ako uzmes luisovu(drugi link)skines postavu popustis steznike,imas letnju jaknu.ako zagusti,za cas imas zimsku.za ostatak para ces tamo naci gomilu stvari koje ti trebaju.nebacaj pare na 2 jakne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Octobar 9, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh vec, a begec je potvrdio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, da se razumemo, mom novcaniku vise odgovara samo kupovina jakne s drugog linka! Hvala ljudi! Jos neko nesto pametno da kaze, predlozi, saopsti, zameri...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Octobar 16, 2011 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre 3 godine kupio u Lacarku koznu jaknu Alpine Stars. Kostala je manje od 150 eura. Prava koza, protektori na ramenima, laktovima i ledjima. Evo jos je nosim. Zviznuo sam sa motora pri 50kmh na beton, klizio po istom 3-4 metra dok se nisam zalepio u betonski zabran. Duchini kaciga spasila glavu i samo se izgrebala, a jakna spasila ceo desni deo tela po kojem sam klizao. I sto je najbolje jakna citava! Ima par sitnijih ogrebotina na njoj, to sam posle namazao nekim kremama i eto srece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Octobar 16, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iako sad nosim tekstilnu xpd jaknu i prezadovoljan sam s nom jer ne propusta kisu ima zimsku postavu kad je hladnije a i na vrucinama bez postave nije pretoplo, mislim da je dobra kozna jakna prava stvar za svaki motor, prvenstveno mislim zbog bezbednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 17, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Marshall ima upravo Sajklspirit jaknu sa drugog linka i to 2 komada! Koliko sam primetio kod prijatelja, niko nema upotrebljiviju osim onih od Goretex materijala, koje su jezivo skuplje. Sajklspirit ide i zimi i leti, sa ili bez uloska, sinoc je vozena pri 2 stepena brzinom do 90 na sat. Ona Hein Gericke je verovatno kraci model, reklo bi se po duzini rukava, nemoj to. Modeli jakni sa mesh mrezicama su bas za vrucine, marshall ima i to (treca jakna), ali 99% vozi sajklspirit. Neces pogresiti sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kasno drugari. Mada saveti ce biti korisni nekom drugom. Opet ta Sajklspitir nije skupa, pa, ko zna, mozda bude u buducnosti. Na kraju sam uzeo ovo: http://www.louis.de/_20d904f77b928d4d7657d06575724b028e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=110&wgr=870&list_total=64&anzeige=0&page=0&artnr_gr=208667 Vozio sam je juce, oko 10 km,brzinom od 70-80km/h, sa treger majicom,majicom kratkih rukava, tankim duksom, dzemperom i postavom i u opste mi nije bilo hladno. Mislim u delu gde sam nosio jaknu, a na nogama (obzirom da nisam nosio nista osim farmerica)je bilo da umres. Iskreno, na temperaturi nizoj od 10 stepeni ne bih ni vozio, a nosio sam je po Becu (cisto probe radi) na 4-5 stepeni, s postavom, duksom i majicom i nije mi bilo hladno. Sve u svemu, jako sam zadovoljan izradom i sveukupnim izgledom jakne. Materijal je cvrst i zaista uliva poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...