Gvozden91 9 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim ovih dana kacigu.Sta mislite koja je bolja?K-4 koju treba da mi stigne iz Nemacke ili N85 koju bih kupio ovde...?Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Nolan N84 i nemam ni jednu zamerku. Posedovao sam blizu 20ak kaciga ali ni jedna nije ni prineti ovoj iako je to stariji model. Kaciga je dosta tiha i sto je meni najbitnije ne duva kod brade. verujem da je novi model to nasledio od prethodnog. Tako da moj glas ide N85 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Jul 29, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao N85 kod nas? I ja planiram da uzmem kacigu ovih dana, i bas sam nesto zainteresovan za istu. Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nasao N85 kod nas? I ja planiram da uzmem kacigu ovih dana, i bas sam nesto zainteresovan za istu. Koja je cena? Imas u bg-u kod autobuske stanice radnju,ima samo Nolan kacige,bukvalno sve modele...Kosta 230 eura,sad zavisi od boje i da li ima neku saru i to,mada to je sve 1000 din manje vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 30, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Imas u bg-u kod autobuske stanice radnju,ima samo Nolan kacige,bukvalno sve modele...Kosta 230 eura,sad zavisi od boje i da li ima neku saru i to,mada to je sve 1000 din manje vise... Jel ima ta radnja sajt? Hteo bi da pogledam sta sve imaju od kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko adresu ili naziv te radnje? KOd koje buske, glavne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Hadži Nikole Živkovića 2,Moto Trade mislim da se tako zove radnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Jul 31, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Da http://www.mototradegroup.com/nolan/nolan/n85.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi Oluja 96 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan tenk u:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Na sajtu ne pisu cene ili ih ja nisam video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Jul 31, 2011 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Nazoves i pitas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Avgust 1, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zvao, Nolan N90 - od 27.000, N85 od 24.000, N103 od 33.000 !!! Tako da sam otpisao N90 i N103, ili N85 ili AGV K3 Videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Avgust 1, 2011 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je N62 kaciga(i cena ako neko zna priblizno) u odnosu na N85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Avgust 1, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zvao, Nolan N90 - od 27.000, N85 od 24.000, N103 od 33.000 !!! Tako da sam otpisao N90 i N103, ili N85 ili AGV K3 Videcemo darko druze procitaj malo ovu temu... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/42125-flip-kaciga-nolan-n-90-classic-n-com/ moj predlog... cenkaj se... ako ne znas ukratko : udjes , bla bla, kazes dvoumim se izmedju airoh ove one, jeftinija trte mrte ali kao da pogledas i n90 ili n85... i onda probas jedno pola sata , sat... obuci se onako dobro da bi za to vreme krenulo znojenje, pa zagledas,skidas, navlacis , pa se neckas, pa kukas kako si puko brdo para na motor i kako je kaciga skupa... ne odustaj dok ne spustis cenu 15-20% !!! e sad verovatno te zavrnuti za anti fog ali ... njega dokupi kasnije... a i ne treba ti... ne magli mnogo sem ako je vreme bas cudno... tipa rano prolece ili kasna jesen... pozdrav i javi sta si uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Avgust 1, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je moguce cenkanje u radnji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden91 9 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda 954 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da je moguce cenkanje u radnji ? Moze brate,kad sam mu rekao da bi trebao da uzmem k-4,rekao mi kao mozemo da korigujemo cenu do 1500 din manje,mada verovatno moze jos malo da se spusti cena )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...