zikasb 20 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jednog dobrog snimka rtnja, planina je tako fascinantnaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 23, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E ziko jesi kvaran, objavljujes moje spise javnosti, sad ne moraju da se penju da procitaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 23, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zika-slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E popeću se sledeći put na taj Šiljak, makar išao peške 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ja mislim da se Zlatko vec vratio sa mora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 23, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno jeste. Potražiću ga koliko već sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Miso, ja ipak mislim da je uzrok tvog pada slicna situacija kao sa ove slike... U stvari, priznaj bre da si ovo ti! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok. Ovaj mu je iskočio, pa se naš predobri Miša načisto istraumirao! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6959 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Leone, zna Jager šta se desilo Ono što si ti postavio je Marko Đurović u ćaskanju sa domaćinima negde u Mačvi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahah HAHAHAHAHAH E pa tako je nekako bilo, samo je ovaj moj imao vecu motku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja priznajem opet da uzivam dok citam zajebancije po Kucaju,Kepojebinama...Ma sve mi se svidja,od priprema koje pocinju i 7 dana pred zakazani datum,fizicka aktivnost i napor,fenomenalna priroda i najvaznije zdravo drustvo,zdrava zajebancija... Prvenstveno cu kupiti enduro motor kako bi mogao da uzivam u druzenju,a otom potom,zavolecu i off road voznju kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan e imam i jos jednu zanimljivu Nisi trebao da postavis ovu sliku,Aca je namerno zapisao svoju msn adresu na vrhu Rtnja tako da buduce snajke moraju DOBRANO da se pomuce kako bi stupile sa njim u kontakt i osvojile Acino srce.Ovako si im puno pomogao i nikada necemo saznati koja je prava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 25, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidis brate kako mi kvare srecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ali nema gde ZEMUNCI nisu stigli tebra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja priznajem opet da uzivam dok citam zajebancije po Kucaju,Kepojebinama...Ma sve mi se svidja,od priprema koje pocinju i 7 dana pred zakazani datum,fizicka aktivnost i napor,fenomenalna priroda i najvaznije zdravo drustvo,zdrava zajebancija... Prvenstveno cu kupiti enduro motor kako bi mogao da uzivam u druzenju,a otom potom,zavolecu i off road voznju kasnije... Sutra odma` da prelistas oglase i da pazaris jedno sokocalo za po njivi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 26, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja priznajem opet da uzivam dok citam zajebancije po Kucaju,Kepojebinama...Ma sve mi se svidja,od priprema koje pocinju i 7 dana pred zakazani datum,fizicka aktivnost i napor,fenomenalna priroda i najvaznije zdravo drustvo,zdrava zajebancija... Prvenstveno cu kupiti enduro motor kako bi mogao da uzivam u druzenju,a otom potom,zavolecu i off road voznju kasnije... Sutra odma` da prelistas oglase i da pazaris jedno sokocalo za po njivi: nema potrebe da lista, evo mu provereno dobar primerak! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69060-afrika-rd03/page__p__1121385#entry1121385 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan auu aco sory stvarno sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Enduro Golija 2011 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70542-enduro-golija-2011/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6959 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 3059 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, čisto da ova endurijada dobije svoj potpuni kraj, danas sam prvi put provozao motor od 13.avgusta Nisam idealno, ali mogu da bez problema teram po asfaltu, mada sam zabasao i na makadam i zemljani put. Tu je malo problem brze reakcije, kontre itd, tako da neću još da preterujem i da vozim van asfalta. Jedva čekam proleće 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 2, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, čisto da ova endurijada dobije svoj potpuni kraj, danas sam prvi put provozao motor od 13.avgusta Nisam idealno, ali mogu da bez problema teram po asfaltu, mada sam zabasao i na makadam i zemljani put. Tu je malo problem brze reakcije, kontre itd, tako da neću još da preterujem i da vozim van asfalta. Jedva čekam proleće A, do proleća skidanje kila, vežbe i kondicione pripreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, čisto da ova endurijada dobije svoj potpuni kraj, danas sam prvi put provozao motor od 13.avgusta Nisam idealno, ali mogu da bez problema teram po asfaltu, mada sam zabasao i na makadam i zemljani put. Tu je malo problem brze reakcije, kontre itd, tako da neću još da preterujem i da vozim van asfalta. Jedva čekam proleće A, do proleća skidanje kila, vežbe i kondicione pripreme I obavezna zvizdaljka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si dobro, Drz se Misko,,,,Puno pozdrava Dragi moji, čisto da ova endurijada dobije svoj potpuni kraj, danas sam prvi put provozao motor od 13.avgusta Nisam idealno, ali mogu da bez problema teram po asfaltu, mada sam zabasao i na makadam i zemljani put. Tu je malo problem brze reakcije, kontre itd, tako da neću još da preterujem i da vozim van asfalta. Jedva čekam proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 3, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji, čisto da ova endurijada dobije svoj potpuni kraj, danas sam prvi put provozao motor od 13.avgusta Nisam idealno, ali mogu da bez problema teram po asfaltu, mada sam zabasao i na makadam i zemljani put. Tu je malo problem brze reakcije, kontre itd, tako da neću još da preterujem i da vozim van asfalta. Jedva čekam proleće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 3, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To bre, matori!!!! :takoje: :takoje: :takoje: Samo pametno, ne preteruj! Polako i PUN GAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 3, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vratia se Misa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...