Alekre 12375 Napisano Jul 25, 2011 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenoh danas da registrujem Kawu, ali rekoh, ajde da idem putem Smederevo - Kovin pa cu se iskljuciti kod mosta da se ne davim po centru. Odmah po razdelnoj, zmigavac desni, i kocim nesto malo jace, medjutim, u traci kao nekakav veliki grumen blata, ali izgazen i napravljen kao poveci lezeci policaj a jos se i raskvasilo taman toliko kao glina. Prestajem sa kocenjem, dodajem vrlo malo gasa i prelecem ga i to onako, solidno. Sve u svemu, poprilicno gadna prepreka. Uzmite u obzir ovo moje iskustvo i budite oprezni pri iskljucenjima sa glavnih puteva i pazite se blata, nije ga bas lako ni uociti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 25, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, u pravog Alvirka rasteš 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Jul 25, 2011 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sto ja ne masem rukama No, ono sto hocu da kazem, jednom sam fasovao sa skutera u situaciji poput ove, sem sto je bila rupa. Uspanicio sam se, zakljucao prednji a mogao sam lepo da preletim i progutam knedlu. Hteo bih da podelim to iskustvo da neko drugi nauci na mojoj gresci a ne na svojoj. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da podelim to iskustvo da neko drugi nauci na mojoj gresci a ne na svojoj. Za šta inače forum i služi. Hvala kolega. P.S. A šta da radimo mi koji tražimo blato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jul 25, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za šta inače forum i služi. Hvala kolega. P.S. A šta da radimo mi koji tražimo blato? Obratite se Alekreu za uputstvo kako stici do blata 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. A šta da radimo mi koji tražimo blato? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 25, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E Alekre batali da me strecas, ja pomislio da si ovrljao asvalt PS: Zamisli kad bi svi otvarali temu kad naidju na dzombu na putu? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16864 Napisano Jul 26, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Juče bila neka "fešta" u selu Kopaj Košara (u blizini Svrljiga), pa su uzeli učešće i bajkeri iz uduženja Veterana 63. Padobranske i M.K. "Ketna". I sve bilo lepo dok nije opalila provala oblaka , a do Niša oko pedeset kilometaravode blatnjavog puta. Svi su srećom dobro stigli, (bio jedan pad bez posledica). Kad sam ja noćas krenuo pema Aleksincu bila je magla da se ništa nije videlo na par metara. A bilo je toliko kiše da je voda na mnogo mesta iznela po putu blata (dubine i dvadesetak santimetara). Uz mnogo pažnje (i sreće) stigoh kući bez valjanja po blatu. Pantalone, jaknu i čizme oprao sam "šlafom" i stavio na žicu da se osuše. Dakle, nakon većih padavina vozite veoma oprezno, da vas iza krivine ne bi iznenadila "kaljuga" duga desetak metara . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 26, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan PS: Zamisli kad bi svi otvarali temu kad naidju na dzombu na putu? Ma kakvo blato, kakve džombe, ja pre neki dan naleteh na pijanca! Krenuo majstor svojim putem i baš ga nešto zabole za mene & ostatak saobraćaja. Jebote, ozbiljno kočenje bilo a on se tetura pa ne znam na koju će stranu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 26, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova neka fora, sprdnja ili ozbiljna tema??? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Jul 26, 2011 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je zapoceta krajnje ozbiljno...i nepotrebno. Nisam u skorije vreme naisao na nista za prijaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 26, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi šta je blato... mnogo blata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Industrijska zona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 27, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan "Industrijska zona" - Srpski izraz za moto stazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...