MoToM 3881 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj snimak sve krivine do vadičepa uključujući i krivinu 1, Rossi ide veoma duboko na kočenje usporava i sebe i Stonera jer u suprotnom ovaj hvata maglu Pa to je i bila ideja Džeremija i Rosija - biti ispred Stonera po svaku cenu, tako je i postavljen set up za brdo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I još mu je dao brake check kad je izleteo u pesak. Jedna od najnapetijih trka ikad. A ni jedno preticanje. Šteta što je pao Stoner, trajalo bi do kraja i ko zna šta bi sve još videli, možda i neki sudar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovaj prolaz kroz krivinu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Dorna uklanja sve, meni su obrisali nalog sa jutuba zbog dva videa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze sa tim, samo ti kontriram i moram napisati da uživam u tome Kolega, lepo je što ti je Stoner uzor u moto trkama, ali pošto si svež u braku, nemoj da ti bude uzor i u drugim stvarima, nećemo onda moći da ti nabavimo toliko velike papuče (roze sa medvedićima) Kolega pogrešio si - uzor mi je Doohan. Stoner mi je postao gotivan samo zbog toga što si ga ti stalno peckao dok si navijao za 'slabijeg' vozača odnosno izvesnog Valentino Rossia Poznato je da uvek navijaš za slabije Što se tiče papuča, može roze, ja sam moderan - mnogo volim tu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i tada navijao za slabiju firmu, tj. Yamahu, odnosno Yamaha Racing Team, za prvog vozača, a posle njega i za drugog, naravno. Drugo, više puta sam napisao da je Stoner dobar vozač, eto i u ovoj temi, a ti proveri. Što se titule tiče, nebitno, vozi čovek za sve pare, mada vozi i Stoner. Žalosno je samo što više nema 4 vanzemaljca, već 2,5 (Pedrosa samo povremeno, zato 0,5). Slažem se sa Mikulancem da je ova trka bila prilično frigidna. Vas petorica ste navalili na mene, a niko da me brani. Alo bre ljudi, ima li još nekoga da navija za Lorenza? Ili ćete svi preći u papučić tim? Ti si spdzlla prošle godine navijao za Pedrosu, kako objašnjavaš prelazak u Stonerov navijački tim? Video si da od Pedrose nema ništa, pa 'ajde da povećaš šanse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji: A šta fali mom videu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji: Ovo duel? Ja bih pre rekao preticanje na pravcu jer ima jači motor + Lorenzo povređen Da je Lorenzo bio u top formi, uzvratio bi mu sigurno, a pošto nije, evidentno je da nije u top formi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam i tada navijao za slabiju firmu, tj. Yamahu, odnosno Yamaha Racing Team, za prvog vozača, a posle njega i za drugog, naravno. Drugo, više puta sam napisao da je Stoner dobar vozač, eto i u ovoj temi, a ti proveri. Što se titule tiče, nebitno, vozi čovek za sve pare, mada vozi i Stoner. Žalosno je samo što više nema 4 vanzemaljca, već 2,5 (Pedrosa samo povremeno, zato 0,5). Slažem se sa Mikulancem da je ova trka bila prilično frigidna. Vas petorica ste navalili na mene, a niko da me brani. Alo bre ljudi, ima li još nekoga da navija za Lorenza? Ili ćete svi preći u papučić tim? Ti si spdzlla prošle godine navijao za Pedrosu, kako objašnjavaš prelazak u Stonerov navijački tim? Video si da od Pedrose nema ništa, pa 'ajde da povećaš šanse? Aaaaaa, pa to se ne računa, ja sam zbog žene navijao za Pedrosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=_NP4KvYI274&feature=player_embedded Poslušajte šta je legenda Kevin Švanc rekao o ovom manevru (1:20 - 3:15) http://www.pitpassradio.com/podcast/index.php?id=592 Svaka mu je na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo duel? Ja bih pre rekao preticanje na pravcu jer ima jači motor + Lorenzo povređen Da je Lorenzo bio u top formi, uzvratio bi mu sigurno, a pošto nije, evidentno je da nije u top formi. Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h, i mislim da to nema veze sa Lorencovom povredom, ukoliko je i bilo. Jer kako ti kazes, mozda je imao samo blazi oblik stoneritisa. Sada blazi, ali veoma jak do kraja sezone. Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji: A šta fali mom videu? Uklonjen na zahtev Dorne. Sad sam skapirao da si pomislio da ga je neko ovde uklonio - ne, nije. Uklonjen je sa Youtube-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Forza Vale !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h, i mislim da to nema veze sa Lorencovom povredom, ukoliko je i bilo. Jer kako ti kazes, mozda je imao samo blazi oblik stoneritisa. Sada blazi, ali veoma jak do kraja sezone. To je ta nelagoda iliti povreda koju je osetio Lorenzo . Stoneritis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3881 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji: A šta fali mom videu? Uklonjen na zahtev Dorne. Sad sam skapirao da si pomislio da ga je neko ovde uklonio - ne, nije. Uklonjen je sa Youtube-a. To sam video (nije mi jasno kako su ga tako brzo našli), nego mislio sam na to što kažeš da je ovaj drugi kvalitetniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je slika nesto bolja, ali nije ni bitno. Bitno da se vidi kako Musa dere jarca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vas petorica ste navalili na mene, a niko da me brani. Ih, navalili!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nagnali na mene ljubitelji papučića spdzlla preletač, kao navijao zbog žene za Pedrosu, a sada za papučića, onda to_crank, kao navijao za Spiesa, a sada za trenutnog prvaka na tabeli, za svaki slučaj, onda komaNS, izjasnio se juče, pa Mikulanac, jedino Lalajko stari navijač za papučka, njemu jedino opraštam, a vi ostali, držite se @komaNS Stoneritis ne postoji, nije evidentirana bolest, postoji papučitis, ako si na to mislio Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h Preticanje je započeo i izveo na pravcu, a posle je došla krivina, tako da to nije obilaženje sa spoljne strane, već snaga motora na pravcu. Papučić je naravno samo tako mogao da pretekne povređenog Lorenza, na snagu Videlo se na kvalifikacijama ko je tata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mesto gde ga je Stoner pretekao ja smatram krivinom i to prilicno zeznutom, preslusaj sta je rekao Svanc. Ako nisi to uradio, rekao je izmedju ostalog da je ovo jedan od najhrabrijih poteza koje je ikad video, a objasnio je i zasto. Sad, razumem ja tebe, dogodilo se nesto sto ti nije drago, ali desava se. Kako god, situacija je za tebe neodbranjiva - da, Honda je snaznija od Yamahe, a mnogo puta sam vec napisao - razlika ce biti jos veca kako im bude ponestajalo motora. Za sad se jos drze, ali jako forsiraju. Lako moze da se dogodi da trku ili dve startuju iz boxa - ili da voze kao da je moj GS na stazi Sto se tice toga ko je tata na kvalifikacijama... http://www.youtube.com/watch?v=A50npYLcR8A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan situacija je za tebe neodbranjiva - da, Honda je snaznija od Yamahe, a mnogo puta sam vec napisao - razlika ce biti jos veca kako im bude ponestajalo motora. Pa znam ja da je ovo Hondin kup, ne moraš to da naglašavaš Izmenili su sva moguća pravila kako bi Honda konačno osvojila jedno prvenstvo. Sto se tice toga ko je tata na kvalifikacijama... Bar nije pao na WUP-u, kao neki Ali neću više da vas čačkam, sačekaću sledeću trku, a do tada vi sanjajte papučića, a ja ću Adrianu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 28, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, nagnali na mene ljubitelji papučića spdzlla preletač, kao navijao zbog žene za Pedrosu, a sada za papučića, onda to_crank, kao navijao za Spiesa, a sada za trenutnog prvaka na tabeli, za svaki slučaj, onda komaNS, izjasnio se juče, pa Mikulanac, jedino Lalajko stari navijač za papučka, njemu jedino opraštam, a vi ostali, držite se @komaNS Stoneritis ne postoji, nije evidentirana bolest, postoji papučitis, ako si na to mislio Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h Preticanje je započeo i izveo na pravcu, a posle je došla krivina, tako da to nije obilaženje sa spoljne strane, već snaga motora na pravcu. Papučić je naravno samo tako mogao da pretekne povređenog Lorenza, na snagu Videlo se na kvalifikacijama ko je tata Pa gde mene nadje Acime da navijam za njega. Jedan jedini koji mi je antipatican je bas Stoner. Prvo me je Lorenzo nervirao zestoko a posto sam odgledao dokumentarac o njemu skroz sam promenio misljenje tako da mi je on sada zamena za Rosija koji je definitivno zreo za povlacenje. Sic mi je isto simpatican zato sto je lud i sto vozi krsh motor a uvek je negde pri vrhu, doduse u kvalifikacijama samo Takav vozac treba sampionatu bar zbog atmosfere ali sa nadom da nikog nece ubiti. Ben tu i tamo, ima potencijal ali mu nesto fali. Stoner mi je nekako frigidan kao robot ali poseduje najbolju tehniku i sigurno ce daleko dogurati ali ne bas tamo gde Lalajko ocekuje. Ti kukas na petoricu koji su protiv tebe a evo sada da znas da sam ja na tvojoj strani . Inace sve trke ovde gledam u pub-u sa jos dvadesetak uglavnom trkaca i svi do jednog navijaju za Stonera, tako da ti i ne prolazis lose sa prozivkama. Srecom je Laguna bila u 4 ujutro pa sam gledao kuci i izbegao zajebavanje...nadam se da ce zaboraviti na to kada me sledeci put budu videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jul 28, 2011 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Bar nije pao na WUP-u, kao neki Ne navijam za papucica, ali cisto da te podsjetim, da je i Lorenzo znao da oplete na Warm up sesiji. Doduse, ne tako da ne moze da vozi trku kao Stoner. Stonerku je ova Honda,ne Honda, nego BAS OVA Honda, dok je vozio onu proslu, vise je podsjecao na kombinaciju de Punieta i Simoncelija, doduse sa izuzetkom otresanja ostalih. Sa Ducati makine je takodje bio zbacen vise od nekoliko puta. I on je stasao, nalegao mu motor i sada ima dobre sanse za titulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac, onda je potpuno razumljivo sto je tebi trka bila dosadna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan To znači samo jedno i Kevin Švanc je papučić (drago mi je što sam onda i ja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ti kukas na petoricu koji su protiv tebe a evo sada da znas da sam ja na tvojoj strani To majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...