bugiman 729 Napisano Jul 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pozz drugari jedno pitanje za vas sta mislite za ovu jaknu...??? http://allegro.pl/kurtka-modeka-discovery-czarno-stalowa-r-m-raty-i1618133575.html#gallery Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Jul 15, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Činimi se da sam ovakvu jaknu video u 3T racing-u u Balosavi kod Kragujevca, oko 25.000 din. Extra izgleda ali nisam je probao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jul 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Činimi se da sam ovakvu jaknu video u 3T racing-u u Balosavi kod Kragujevca, oko 25.000 din. Extra izgleda ali nisam je probao. hehe ja sam je juce probao...bas tamo....to je jedna od retkih sto meni odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...