Šanke 92 Napisano Jul 26, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Borča Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja" Oću ja, oću ja!" JA2" Nemožeš nemaš motor!" Ja" Pa kupiću" JA2"Kad kupiš onda ćeš ići" Ja" Baš me briga oću da idem!" JA2"Šteta za tebe mali veseljače,drugi put" Ja" Šta da kažem ljudi, sretan put, a mi se gledamo nekom drugom prilikom(izvinite na sprdnji)! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica. Ja ne mogu sa vama, jer u subotu krecem ka Azurnoj obali, ali se nadam da ce ovde biti slicica za razgledanja. Lepo se provedite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan sad sam slus'o, prognoza pljuskovi i grmljavina od petka do ponedeljka.. savetujem rezervaciju hotela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, jesi li se ti predomislio u vezi spavanja pod satorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam samo cu da popizdim ako budem morao da vozim u onom touring skafanderu prokuvaju mi jaja u tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lucky Vladano 2. Pablo 3. PapaStalin 4. Usamljeni jahač 5. Severian 6. Vlada SD 7. Kamikaza 8. Jelena580 9. brm-brm 10. O'šonesiZ (komada dva ) 11. Smedic 12. yanmar 13. Dusan (duke) 14. Boki.64 15. Arakis (?) Još se troumim ...nego zna li neko iz BB za neki privatan lep smeštaj u Bašči, malo mi skupo onih 1600 dinara u hotelu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17598 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 8349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Perućcu onoliko;) privatnog smeštaja. Ali nije mnogo jeftiniji. Taj hotel, kad uracunas i dorucak koji ide uz prenociste, dodje nesto oko 300-400din skuplje nego privatan smestaj, a u odlicnom je stanju i u samom je centru Bajine Baste (zivo je i interesatno uvece). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17598 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 8349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu sa vama, jer u subotu krecem ka Azurnoj obali, ali se nadam da ce ovde biti slicica za razgledanja. Verujem da ces preziveti sto ne ides na ovu voznjicu;)). PS: Srecan put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 27, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo vise informacija o vremenu i vremenskim prognozama, mislim da bi bilo korisno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pa evo prognoza je pretezno do umereno kisovito Beograd Uzice valjda ce u povratku bar biti suncano, ali do tamo kolko mi se cini ce biti bljak vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi:)) Zainteresovan sam i ja za turu..pogotovo sa ovakvom pozadinom,vezanom za klince..svaka cast Usamljeni;)) Elem..nisam bas neki iskusni biker..ali zato bih bas i isao sa ovakvom ekipom..najbolje je ucenje kroz praksu. U prevodu..kisa,vetar,odrzavanje lanca u tim uslovima..voznja u kisnom odelu..i sva ostala spanska sela..jos uvek nejasna nama gusterima:) Tako da..da ne bih davio na forumu..ako moze neciji broj..ovde ili na PM..pa da nekoga udavim kojih par minuta..ako ima zivaca:) I..ostaje li tura i dalje u planu..ili se nesto menja zbog vremenske prognoze..?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ne menja, ostaje sve kao u prvom postu teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 27, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam kisno odelo, jbga valjda cu imati gde da se osusim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kupi nešto kod Kineza, bar subotu da izdrži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ghost 0 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS F650 Twin Prijavi odgovor kao problematičan Oket..onda idem i ja..jedino nista od spavanja..na zalost..u divljini. Ali ima i BB sta da ponudi,tako da necemo da se zalimo Ja krecem iz okoline Zrenjanina..tako da ako ima saboraca za drustvo..neka vicu..:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Jul 27, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan Kisno odelo,dvodelno, mislim da nije lose,kupio sam danas u Motomaniji bas za ovu priliku,platio sam ga 4300din,crno izgleda sasvim ok.Dace bog da padne kisa .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Jul 28, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta kažu iz organizacije: Dragi bajkeri, Nadamo se da ste svi dobro raspolozeni i da se spremate za polazak i susret s decom “Nase Srbije” u Skoli prijateljstva na Tari! Svi se nadamo da ce nas vreme lepo posluziti i da cemo moci da ostvarimo nase druzenje. Unapred se radujemo i cekamo Vas u subotu 30. jula u hotelu “Beli bor”, gde se odrzava nasa Skola prijateljstva! Srdacan pozdrav, “Nasa Srbija” 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U prvom postu nema vise linka ka hotelu DRINA (a cini mi se da je bio). Jel postignut neki dogovor sa njima ili da menjam rezervaciju i rezervisem u nekom od ovih ostalih? I uopste, gde je vecina vas rezervisala sobe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansr 5 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: NBG Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, do sada mi je bilo neizvesno zbog posla, ali sutra se vracam za bg pa mogu da planiram. vozim motor tek nekoliko meseci i vozao sam se po srbiji solo, nemam bas iskustva sa voznjama u grupi. pravila mi nisu problem, problem jedino moze da bude kineski motor QM250. vidim da se prijavio jedan kolega sa yamahom od 250.radje ne bih isao nego da presedne voznja svima zbog mene. da li krenuti ili ne, ako moze neki savet...nemas ljutis i ako bude negativan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze i sa "Kinezom" ionako necemo jurcati Neka putna brzina od 80 - 90 km/h maksimalno a vecinom ispod toga mislim da svi mozemo ispostovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Jul 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za putničku ekipu! Želim Vam lep i nezaboravan provod i siguran put! Radim i subotu i nedelju pa nažalost ne mogu sa Vama... Očekujem pun foto izveštaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jul 28, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan e jbt koji sam maler. ostavio sam parking svetlo upaljeno preko noci i akumulator se skroz ispraznio. danas sam na poslu punio 8 sati, i ima struje za par verglanja, ali alnaser samo zuji i ne krese. cuje se pumpa za gorivo tiho, jedva. a alnaser samo kvrca trrrrrrr. da li je akumulator gotov, ili ima nade? punicu celu noc i sutra ceo dan. aku je yuasa neki zatvorenog tipa, tj bez destilovane vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Jul 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kolikom strujom si ga punio? A pošto je beskiselinski accu, verovatno je otišao u večna lovišta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 28, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan i ja mislim da ti treba noUi .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ce gi guramo, nista ne se brines! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...