Si-MKSA 8 Napisano Januar 28, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni mozda malcice lupne al ne stalno , samo po nekad kad pustim gas, da ga ne diram do 500 km ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 29, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ланац, колико сам ја скапирао, затеже се када је отпуштен, а не после одређене километраже. За то се не чека мали сервис или слично. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Februar 2, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Od kojeg jos motora pase lanac na speeda?Zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Не знам тачно али ево шта кажу људи: линк Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je sigurno da mi motor stoji na bocnoj do proleca, posto mi je stender napukao, pa ne bi da ga jos sjebem dok ne zavarim .. ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sto nije sigurno,moj stoji na bocnoj,glavnu nisam koristio nikad otkad sam kupio motor Inace,kako vam pale masine sad po ovom vremenu?Ja sam mog danas malo provozao po snegu(nije ocisceno,nema soli,a automobili ga ugazili i ugladili),upalio odma na dugme,znaci gas ne smem da pipnem,odma prokliza,ladno podignem noge i isaltam ga od 1. do 5. a motor ne mrda,posle kad ga izvucem ostane 10cm duboka rovina Inace ako neko ima problema sa hladnim startom u pitanju je sauh,tj sajla za sauh,kod mene je bila mnogo dugacka,a on ne moze da se steluje,pa sam morao da dodajem neke zicice da malo zategnem sajlu jer sam pre toga(i kad je bilo +15C)morao po 15min da kurblam i verglam dok ne sastavi nekako,kako sam sredio sauh pali na dodir eto mozda nekom pomogne,nisam do sad video da je neko to pominjao,a moguce da neko ima problema sa hladnim startom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan okej hvala, kod mene malo muka sa paljenjem kad je ladan, dok se ne zagreje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan probaj onu plasticnu polugicu na karbu(za koju je vezana sajla od sauha)da povuces na gore do kraja(videces kako se pomera kad podizes i spustas sauh,sa leve strane karba je),i dok to drzis probaj da upalis motor,ali daj maaaaalo gasa,samo na vrh,ako vidis da se gusi pusti pa daj opet itd,ako upali lepo onda te sauh zeza.Moj i na ovom minusu pali bez problema,verglam najvise 3-4sec i upali,ali se tesko odrzava,cim dam gas ugasi se,a ako ne dam opet se ugasi,pa moram da mu nadjem neku zlatnu sredinu prvih 15sec i posle pod sauhom radi odlicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan zbog hladnog vazduha ti se gusi nema redovnu smesu, to je normalno zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je normalno,nisam to izneo kao problem samo kazem ako nekom tesko pali(npr da mora da kurbla i vergla po 5-10min)sta prvo da proveri,posto sam ja imao taj problem i namucio sam se dok sam provalio sta je u pitanju,pa ako neko slucajno ima isti problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 11, 2012 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако је 'ладно време, обогаћивање смеше "вил ду д трик". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 11, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cudni su oni zimi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Februar 16, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da prodaje ovo i koliko ceni?Znaci samo ona resetka bez onoh ispred za ruke.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pitao u massu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Februar 17, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam..Zar nije neko rekao da nema vise novih delova?Inace ja sam i onako vise za polovno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 17, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nzm mozda neko od kolega ima polovno, al sumnjam, a price da delova nema su lazne, jer pre 2 meseca kad sam isao da kupim speed stigao je katalog sa novim modelima za 2011 godinu, a zena mi dala broj od nabavljaca delova i kaze da delova ima u prodaji .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam mali kofer od bivseg skutera sada na speed-u, i taman mu je jer je speed uzan motor, po meni oni veci koferi bi strcili sa strana malo vise, pa nebi izgleda lepo, ali bi ipak kupio veci kofer da mogu da stavim full face kacigu. Zna li neko ko prodaje osrednji kofer da u njega moze da stane velika kaciga? Kupio bi POLOVAN i koji mi preporucujete, mislim litara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 17, 2012 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja givi e45 sa plocom, monokey, 80e, polovan dobro ocuvan, stanu 2 fulface u njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 17, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja givi e45 sa plocom, monokey, 80e, polovan dobro ocuvan, stanu 2 fulface u njega Skupo skupo, a i ne treba mi toliki kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 19, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi koliko bi sada izasla prva registracija za 125 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 20, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi koliko bi sada izasla prva registracija za 125 ? Mene je prosle godine sa novim tablicama izasla 9000din, 1000 su tablice nove, ali to je bilo prosle godine, ne znam sada. Treba i ja da se raspitam po gradu, u martu mi istice registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan hajde spidasi, sto se ucutaste ....ogrejalo sunce moze da se vozi :moto3: moj pali ko mina , sve milina ga voziti nema vise zime... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al zato moj jos malo stuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moj provozao po gradu pa na zaobilaznom pun gas da ga produvam, i meni pali odmah, samo sto sam vozio bez akumulatora, nisam hteo da ga stavljam za jedan dan pa da ga skidam. Jel stavljao neko sportski filter vazduha da bude bolji zvuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...