Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Drug član, 3087 postova

Ланац, колико сам ја скапирао, затеже се када је отпуштен, а не после одређене километраже.

За то се не чека мали сервис или слично.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Ne vidim sto nije sigurno,moj stoji na bocnoj,glavnu nisam koristio nikad otkad sam kupio motor :)

Inace,kako vam pale masine sad po ovom vremenu?Ja sam mog danas malo provozao po snegu(nije ocisceno,nema soli,a automobili ga ugazili i ugladili),upalio odma na dugme,znaci gas ne smem da pipnem,odma prokliza,ladno podignem noge i isaltam ga od 1. do 5. a motor ne mrda,posle kad ga izvucem ostane 10cm duboka rovina :D

Inace ako neko ima problema sa hladnim startom u pitanju je sauh,tj sajla za sauh,kod mene je bila mnogo dugacka,a on ne moze da se steluje,pa sam morao da dodajem neke zicice da malo zategnem sajlu jer sam pre toga(i kad je bilo +15C)morao po 15min da kurblam i verglam dok ne sastavi nekako,kako sam sredio sauh pali na dodir :) eto mozda nekom pomogne,nisam do sad video da je neko to pominjao,a moguce da neko ima problema sa hladnim startom.

probaj onu plasticnu polugicu na karbu(za koju je vezana sajla od sauha)da povuces na gore do kraja(videces kako se pomera kad podizes i spustas sauh,sa leve strane karba je),i dok to drzis probaj da upalis motor,ali daj maaaaalo gasa,samo na vrh,ako vidis da se gusi pusti pa daj opet itd,ako upali lepo onda te sauh zeza.Moj i na ovom minusu pali bez problema,verglam najvise 3-4sec i upali,ali se tesko odrzava,cim dam gas ugasi se,a ako ne dam opet se ugasi,pa moram da mu nadjem neku zlatnu sredinu prvih 15sec i posle pod sauhom radi odlicno...

Znam da je normalno,nisam to izneo kao problem :) samo kazem ako nekom tesko pali(npr da mora da kurbla i vergla po 5-10min)sta prvo da proveri,posto sam ja imao taj problem i namucio sam se dok sam provalio sta je u pitanju,pa ako neko slucajno ima isti problem...

• Svrati ponekad, 264 postova

Pa nzm mozda neko od kolega ima polovno, al sumnjam, a price da delova nema su lazne, jer pre 2 meseca kad sam isao da kupim speed stigao je katalog sa novim modelima za 2011 godinu, a zena mi dala broj od nabavljaca delova i kaze da delova ima u prodaji .. :)

• Zainteresovan, 824 postova

Ja imam mali kofer od bivseg skutera sada na speed-u, i taman mu je jer je speed uzan motor, po meni oni veci koferi bi strcili sa strana malo vise, pa nebi izgleda lepo, ali bi ipak kupio veci kofer da mogu da stavim full face kacigu.

Zna li neko ko prodaje osrednji kofer da u njega moze da stane velika kaciga? Kupio bi POLOVAN i koji mi preporucujete, mislim litara?

e ljudi koliko bi sada izasla prva registracija za 125 ?

Mene je prosle godine sa novim tablicama izasla 9000din, 1000 su tablice nove, ali to je bilo prosle godine, ne znam sada. Treba i ja da se raspitam po gradu, u martu mi istice registracija.

I ja sam moj provozao po gradu pa na zaobilaznom pun gas da ga produvam, i meni pali odmah, samo sto sam vozio bez akumulatora, nisam hteo da ga stavljam za jedan dan pa da ga skidam.

Jel stavljao neko sportski filter vazduha da bude bolji zvuk?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja