Si-MKSA 8 Napisano Decembar 31, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ti masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala. Mada uzivo bas nije tako, ali otrudicu se da ga sredim do pocetka sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 1, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Januar 2, 2012 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan danas ko da odoli jednoj vožnjici do novih mostova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan napokon sam namestio alarm na motoru...sad sve lepo radi. trebalo je preseci rozu i sivu zicu pa ih spojiti na kratko na dzeksni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan napokon sam namestio alarm na motoru...sad sve lepo radi. trebalo je preseci rozu i sivu zicu pa ih spojiti na kratko na dzeksni. Mislim da ti sada ne radi blokada motora. Probaj da aktiviraš alarm pa posle npr. 10ak sekundi probaj da ga upališ preko ključa, tj na taster na motoru. Ako pali onda ti ne radi blokada motora. Mada mislim da bi trebalo da svira, sve i da nemaš blokadu. Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam probo ,stvarno neradi blokada motora.a nema veze bitno da alarm i dajinsko pajenje radi.. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 842 Napisano Januar 3, 2012 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 351 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam ja glup ali zar ti nije bolje da imas blokadu motora nego daljinsko paljenje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan blokada motora jeste potrebnija,sa tim se slazem. Ali problem je u tome sto kad je povezana blokada motora i kad se pritisne dugme za pajenje na dajinskom onda izgori osigurac. A motor uvek noci u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 3, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto palis daljinsko kada znas za jadac hehe, i ja se slazem da je potrebnija blokada a ne daljinsko paljenje, ja nikada nisam palio na daljinsko osim kada sam ga kupio pa probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao sve varijante. Napravio sve da radi i blokada i paljenje, ali kada sam shvatio nešto oko daljinskog paljenja, onda sam se razočarao. 1. Kada ga upalim na daljinski, ako ne upali iz prve ostaje kontakt da gori sve dok se ne isključi, npr. pališ ga sa prozora pa ne vidiš ili ne čuješ da li radi ili ne. Mislim da nije zdravo da suviše dugo stoji na kontaktu, ako ništa bar bog akumulatora. Ne vidim drugi smisao daljinskog paljenja, jer ako si blizu motora, palićeš ga normalno. 2. Ozbiljniji problem. Kada se upali na daljinac, pa sedneš da voziš, daljinac ti ostane u džepu, pa udješ u krivinu i slučajno stisneš taster na daljincu, npr u džepu je gužva pa se ispritiskaju dugmići, motor se gasi!!! Dalje znate šta bi se desilo. Pokušao da predupredim ovaj problem, tako što bih ga palio na daljinac a pre nego što sedem na motor da se vozim stavim ključ u bravu i dam kontakt, ali nećete verovati, kada dam komandu preko daljinca motor se ipak ugasi. Nadam se da sam bio od koristi nekima koji za ove fore nisu znali. Sve u svemu daljinsko paljenje je mni služili čisto da preplašim drugare kad se zabulje u agregat, da vide gde šta ide a ja iz džepa rasalim paljenje. Jedan je čak skočio unazad vičući, brate nisam ništa pipnuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Људи, где набављате тај плаг енд плеј аларм који проверено пасује на спида, може ли неко да напише који је то модел и колико кошта, где је купио-наручио или да окачи слику? Ставио бих и ја на свог спида, треба ли додатни релеј да се уграђује? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Januar 3, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Људи, где набављате тај плаг енд плеј аларм који проверено пасује на спида, може ли неко да напише који је то модел и колико кошта, где је купио-наручио или да окачи слику? Ставио бих и ја на свог спида, треба ли додатни релеј да се уграђује? Pogledaj: http://forum.bjbiker...m-za-male-pare/ Obrati se Arakisu. Samo se bocne i sve odmah radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Januar 4, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 4, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja probao sve varijante. Napravio sve da radi i blokada i paljenje, ali kada sam shvatio nešto oko daljinskog paljenja, onda sam se razočarao. 1. Kada ga upalim na daljinski, ako ne upali iz prve ostaje kontakt da gori sve dok se ne isključi, npr. pališ ga sa prozora pa ne vidiš ili ne čuješ da li radi ili ne. Mislim da nije zdravo da suviše dugo stoji na kontaktu, ako ništa bar bog akumulatora. Ne vidim drugi smisao daljinskog paljenja, jer ako si blizu motora, palićeš ga normalno. 2. Ozbiljniji problem. Kada se upali na daljinac, pa sedneš da voziš, daljinac ti ostane u džepu, pa udješ u krivinu i slučajno stisneš taster na daljincu, npr u džepu je gužva pa se ispritiskaju dugmići, motor se gasi!!! Dalje znate šta bi se desilo. Pokušao da predupredim ovaj problem, tako što bih ga palio na daljinac a pre nego što sedem na motor da se vozim stavim ključ u bravu i dam kontakt, ali nećete verovati, kada dam komandu preko daljinca motor se ipak ugasi. Nadam se da sam bio od koristi nekima koji za ove fore nisu znali. Sve u svemu daljinsko paljenje je mni služili čisto da preplašim drugare kad se zabulje u agregat, da vide gde šta ide a ja iz džepa rasalim paljenje. Jedan je čak skočio unazad vičući, brate nisam ništa pipnuo. 1. Tako je na svakim alarmima i na skuterima, ja sam imao na keeway fokus-u 49ccm alarm i isto se desava, ako ostane kontakt mozes da ga upalis na kurblu. 2. Pa dobro vodis racuna uvek gde drzis daljinski, ja ga stavim u jaknu i zasniram ali kazem to sam samo u pocetku kada sam ugradio alarm posle ga nikada nisam palio na daljinski. E ne znam da li ste znali, ali na daljinskom mozete povecati osetljivost alarma, stisnete oba dugmeta na daljinskom zajedno i kada se cuje alarm da pisne tiho i popale se zmigavci, onda na jedno dugme povecavate osetljivost alarma a na drugo smanjujete i cuce se pistanje drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Januar 8, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima neko mozda teh upustvo,ili neke slikice menjaca i masine od speeda 125 ? motor je zaglavio u prvoj,mada mozda i nije zaglavio u brzini posto ima neki hod od 20 cm napred nazad.kao da osoivina gde je lancanik negde zapinje. sa druge strane je osovina na koju ide kurbla dobila dosta lufta. jel zna neko mozda gde moze da se nabavi alat za odvratanje matice od kvacila,neki cetvorokraki ako se dobro secam? jel probao neko da ga napravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Januar 8, 2012 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti ovo moze pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steva 3 Napisano Januar 9, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan e to to,hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo koja slicica jos dok je nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Evo koja slicica jos dok je nov Sta bi sa stenderom...??? :stabre: ce ti padne breee... :care: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto mislis da ce da padne, uvek na njima stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 11, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto mislis da ce da padne, uvek na njima stoji Nov ti je motor a takav ti stender uvalili, meni je jos dobar stender posle 2 godine, nije legao, zadnja guma je izdignuta od zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je sve fabricki na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Januar 12, 2012 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ima ko od speedasa ovakvo stanje sa speedom sad dok je hladno ? ili jos ne poznajem motor ili nesto ne valja. Posle jedno 5 min rada na leru , pa u voznji pri jacem davanju gasa , kao da slabo prima gas , tj hoce da se gusi, do cega to moze biti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 12, 2012 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel ima ko od speedasa ovakvo stanje sa speedom sad dok je hladno ? ili jos ne poznajem motor ili nesto ne valja. Posle jedno 5 min rada na leru , pa u voznji pri jacem davanju gasa , kao da slabo prima gas , tj hoce da se gusi, do cega to moze biti ? Haha pa ti opet pitas za to, do sada si mogao da odes kod par majstora pa bi ti rekli sta je mozda u pitanju. Ako naglo das gas i DOK JE ZAGREJAN moze da ti se ugasi jer su takvi, i kod mene se to desava ali ja nikada ne dajem tako naglo gas, to je da kazem nenormalno davati odjednom pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...