philipsu93 11 Napisano Decembar 26, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga nisi ugreji i odma ga vijas to je sasvim normalno, sacekja da se ugreje i ice lepo. Kad ga upalis daj mi sauh do kraja i kako se greje polako odpustaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa radio je nekih 5,6 min na leru.. a da napomenem presao je tek 10 km odkad sam ga uzeo.. sigurno treba da se razradi pa ce ici aa ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 26, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja povucem sauh skroz, upalim ga, vratim malo sauh i odrzavam gas, ne pustam jer hoce da se ugasi, tako 2-3minuta i onda ga provozam malo, dovoljno mi je lupam manje od 1km i vratim sauh i onda daje gas i ide normalno. Kada je pod sauhom stuca kada dajes gas i ne moze preko 50-60km/h. Ako je do toga, ako nije onda bi trebalo da odes kod majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan a ja ga upalim i drzim sauh dok se ne stabilizuje rad motora onda ga vratim skroz i provozam ga nekih 500M i onda tako u drugoj na malo vise od pola gasa na nekih 50 60 kao da mi se gusi, to moze biti do toga sto ne zadrzim sauh pa je ladan jos ? A nesmem dalje da ga vozim nije jos registrovan pa se bojim milicije.. Mislis da se ne bih gusio kad bi ga duze vozio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan pardon 40, 50.. a i trecoj se gusi.. pomoc druze?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 26, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj se lako zagreje manje od 1km i onda normalno ide. A jel ti sa sauhom ide normalno, ne gusi se? Pitam jer ima nekih speed-a koji normalno idu sa sauhom, a kada vratis sauh ugasi se a mozes ga vozati pola sata, to nije dobro uopste. Sada je hladno vreme i treba malo vise da se zagreje motor, sacekaj jos malo da odg neki drugi forumasi, koji imaju speed duze vreme. A moj savet ti je da ne cackas sam kada si ga vec skoro kupio nego lepo ga odvezi u servis i zali se. Inace u drugoj da vozis 50 je mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 26, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan to sam ga samo probao , na malo obrtaja lepo radi a vec kad dam malo jaci gas kao da nece da povuce, a mozda je i hladno sad , a i nije se jos razradio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan pomoc ljudi ako neko zna? Mozda ce ici bolje kad otopli i kad ga malo razradim.. sta vi mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 27, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ma mora da ti se zagreje motor da bi lepo radio, ne moze odma da leti, a i nije zdravo za agregat kad je hladan da ga cepas u pator, drugo, nova ti je masina moras polako da je razradjujes ne moze odma u patos, jel imas uputstvo za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kad otopli razradjivacu ga ja nego probao sam ga malo tu po ulici par stotina metara i onako kao da se gusio u drugoj i trecooj kad mu dam gas, pa ne znam do cega moze biti.. ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Fokus 2005- ti je(juce) lepo objasnio kako da radis u praksi , a uputstvo procitati vise puta i toga se pridrzavati.. :care: :care: ,jer kako ga cuvas -tako ce ti sluziti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma jasno je sve to, nego pitam da li jos neko ima takav problem ili je nesto do motora, cim se gusi kad ubrzavam dok je ladan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Reko sam ti, to je normalno da se gusi kad je ladan, a takodje je normalno i da se gusi kad ga vozis vruceg pod sauhom. Moras da predjes bar 100km da upoznas motor i neces imati problema. A sto se mog KIwija tice, danas sam se malo vozo, izvadio sam mu akumulator pa cu probati neki nacin ozivljavanja da primenim, mozda urodi plodom jer mislim da je propo samo zbog nekoristenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze mala pomoc.. kupio sam alarm za kiwija, utakno ga u dzeksnu sve lepo montiro, i sad je doso red na probu,mo alarm lepo radi zavija,zmigavci trepte kad treba, al kad probam da upalim sa dajinskim motor zavrgle par puta i nista, kad opet pritisnem on opet zavergla i izgori osigurac, pa sam opet pogledo upustvo,sve je dobro povezano, zamenim osigurac i opet isto, jel zna neko sta je ciniti da proradi i dajinsko pajenje? hvala unapred pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si stavio pogresan alarm pa zato ne moze da se upali, isto je i kod mene bilo, pisao sam o tome kako mi je majstor ubacio drugi alarm i nije radilo samo daljinsko paljenje isto kao kod tebe vergla i nista. I kada sam ga odvezao kuci i malo stiskao alarm da probam osigurac mi crkne, pa ga upalim na kurblu, odvezem kod majstora i stavi mi pravi alarm, pomesao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si stavio pogresan alarm pa zato ne moze da se upali, isto je i kod mene bilo, pisao sam o tome kako mi je majstor ubacio drugi alarm i nije radilo samo daljinsko paljenje isto kao kod tebe vergla i nista. I kada sam ga odvezao kuci i malo stiskao alarm da probam osigurac mi crkne, pa ga upalim na kurblu, odvezem kod majstora i stavi mi pravi alarm, pomesao... A inace mi je predlozio da spajam zice da moze i daljinsko paljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa kad se razradi sigurno ce ici bolje, nece se gsiti, e ti si iz djurdjina Filipe ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan *gusiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad se razradi sigurno ce ici bolje, nece se gsiti, e ti si iz djurdjina Filipe ? Da, a odakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan fokus2005. Jel znas mozda koji ti je alarm ubacio? (zanima me onaj koji ti nije radio i onaj koji ti radio). Dali su mi ideju, da umesto osiguraca stavim obicnu zicu..sta vi mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan fokus2005. Jel znas mozda koji ti je alarm ubacio? (zanima me onaj koji ti nije radio i onaj koji ti radio). Dali su mi ideju, da umesto osiguraca stavim obicnu zicu..sta vi mislite o tome? Nazalost ne znam, bilo je davno... A ne znam gde si ti uzeo tvoj alarm i jesi pitao majstora svog koji treba. Hm, obicnu zicu... :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pito tamo gde sam kupi motor da mi oni ubace alarm, oni su rekli nemoze, jer cim ubace gubim garanciju, pa sam ja na svoju ruku uzeo alarm preko limunda u pitanju je (link dole) ovaj alarm.(dzeksna se uklapa, pa sam mislio da alarm odgovara za ovaj motor 100%, ali sam se prevario izgleda) Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 27, 2011 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja ovakav, kuciste je drugacije i daljinci, na njemu imam samo dva dugmeta. A jesu djubrad nece da ubace alarm zbog garancije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Decembar 27, 2011 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja iz Subotice, znam gabrica i tu kompaniju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
philipsu93 11 Napisano Decembar 31, 2011 U prolazu, 73 postova Lokacija: Vojvodina, Subotica, Đurđin Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jos davno sam napravio ove slike, ali nikako nisam nasao vremena da ih okacim, pa evi ih sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...