Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

Ljudi gde ima da se kupi Axel Sgras, pomenuli ste ga za ciscenje lanaca? Trazio sam u svim mogucim radnjama gde se prodaju boje i ulja... Ako ne nadjem moze petroleom da se opere lanac?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Ljudi gde ima da se kupi Axel Sgras, pomenuli ste ga za ciscenje lanaca? Trazio sam u svim mogucim radnjama gde se prodaju boje i ulja... Ako ne nadjem moze petroleom da se opere lanac?

Zdravo, ja perem lanac i lancanike petroleom kao i mnogi drugi bajkeri.Dobro skida prljavstinu i masnocu samo je preporuka da se odmah posle ispere vodom a zatim podmaze.Neki su za a neki protiv koriscenja petrolea, ti odluci.

• Zainteresovan, 622 postova
  • Motocikl: SV 650

Ma kupi bilo koji odmascivac. Nemamo mi ni O ringove ni nista. A i kvalitet lanca nam nije bas najbolji ;) Imas u uradi sam i radnjama tog tipa.

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: KEEWAY SPED 150

ljudi da li ove gume mogu da se stave na speeda

http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-schlauche-2.75-3.60-18-tr4-48623

http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/bridgestone-schlauche-3.25-3.50-18-tr4-48132

i ako mogu, da li moze neko da mi kaze kavkvog su kvaliteta ove gume :)

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: Keeway Speed

Ja sam za mene trazio pod tim oznakama 2,75/18 i 3,25/18, i nasao obe Metzeler, zadnja 5.500 a prednja 4.500 din. Cekam da vidim za posao, pa da se odlucim hocu li ih kupovati ili se voziti i dalje na ovim kineskim. Ne daje mi se 100eura ali kad pomislim da mogu da se sljustim negde zbog njih . . . Inace ne znam da postoje druge oznake, najbolje da pitas vulkanizera ili nekoga ko ih prodaje, oni bi trebalo da znaju.

• U prolazu, 78 postova
  • Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996

Ja sam za mene trazio pod tim oznakama 2,75/18 i 3,25/18, i nasao obe Metzeler, zadnja 5.500 a prednja 4.500 din. Cekam da vidim za posao, pa da se odlucim hocu li ih kupovati ili se voziti i dalje na ovim kineskim. Ne daje mi se 100eura ali kad pomislim da mogu da se sljustim negde zbog njih . . . Inace ne znam da postoje druge oznake, najbolje da pitas vulkanizera ili nekoga ko ih prodaje, oni bi trebalo da znaju.

To je skroz dobra cena za te gume.A gde ima za te pare.

Pitao sam jednog vulkanizera kod mene u KS, zvao je preda mnom dobavljaca i rekao da ima i po kojoj ceni. A odakle mu salju nije me interesovalo da pitam.

Posto vidim da je povece interesovanje za nabavku novih Metzelerki, mogu da odem da se informisem pa da vas obavestim. Jedino je problem sto sam rekao coveku da cu mu se javiti, sto zbog objektivnog problema sa zaposlenjem nisam mogao da ispunim, jer ako ne dobijem posao necu ni imati od cega da kupim gume. E od tog obecanja je proslo dva meseca, pa me je sad sramota i da mu izadjem na oci. Probajte na ovaj broj telefona:

AUTO SERVIS ''POGLED PLUS''

AUTO SERVIS I PRODAJA GUMA

SRBIJA, KRUŠEVAC

JASIČKI PUT bb

TELEFON 037 / 443 083

037 / 448 100

TEL/FAX 037 / 448 101

E-mail adresa: pogledplus@open.telekom.rs

Ako zatrebam za neku pomoc, javite se.

@Pantelija

Panto, opusteno. Nisi Ti kriv sto nisi zvao. Bolje da mu se javis (ako dobijes posao) nego da mu se ne javis :)

Ja sam preko njih uzeo zadnju gumu po slicnoj ceni, pa vidite, ako vam je blize to nego Krusevac. Ako neko bude zvao, nek pita da li imaju prednju. http://www.gpautoshop.com/kontakt.html

JOS UVEK IM NIJE STIGLO??????? Pa jebo te, od proslog februara nemaju delova. Lancanik pogledaj po DID-ovom katalogu ili po moto radnjama, plocice ili nosi da ti nalepe ili skini pa idi po radnjama da uporedis sa katalogom, a filter za vazduh verujem da mozes da nadjes po radnjama koje prodaje filtere. Ne znam doduse kakav imas. Ako je onaj debeli sundjer, taj ni ne moras da menjas.

Bilo je na bjbu ja mislim tema gde se u BGu lepe plocice. Tu ti ne mogu pomoci, jer sam se ja samo raspitao za NS i nasao ovde. Jacina? Pa ako oces tvrdje- bolje koci, vise trosi disk. Ako su mekane, brze se trose, losije koce. http://www.didlanci.com/images/Katalog.pdf Imas slike na samom kraju sa merama. Verujem da mora biti... Ako nema, ostaje ti strugar da ti napravi po meri. Isto imas i katalog ovde http://www.polo-motorrad.de/ Ako imas face, vidi ovo http://www.facebook.com/profile.php?id=100001753129090&ref=ts Ja sam prosle godine kupio lancanike i lanac u Temerinu (po vecoj ceni nego sto su mi rekli u Massu). Evo ga broj, ako je jos uvek aktuelan: 021/843-619.

A iskreno, kontam da se skupimo i da porucimo delove iz Madjarske. http://keeway.hu/publikus/Speed125,150CC%20%20CATALOG%202007.zip ovo je katalog sa brojem delova, lepo sibnemo mail njima i oni posalju...

EDIT: za tebe je konkretno http://keeway.hu/publikus/EXCEED125%20200%20%20.zip

A i tek sad sam video temu o MASS-u pa sam se zapljunuo tamo ;) Mater im...

Slao sam ja mail u Madjarsku na engleskom u decembru (posto mi pukao blok pa sam se raspitivao za taj deklu), pa su mi odgovorili da su radili popis do 15. januara. Od tad im nisam pisao jer sam skontao da mi se ne isplati popravljati. A kontam da ne moras lanac da uzimas DIDov, cisto da ustedis kintu. Ima neki lik dal u Staroj ili Novoj Pazovi koji prodaje lance, pa ima i onaj zlatni koji je boljeg kvaliteta od obicnog. Nemam njegov kontakt ali se mogu vamo na forumu raspitati. Ali teze je naci lancanike nego lanac svakako.

Sipao sam danas gorivo i uspeo da sipam 14.18 litara. Pre sam mislio da nam je rezervoar 14 litara jer nisam uspevao vise od 13.4 da sipam, ali izgleda da je veci.

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

mozda imas vode u njemu?

ja sam se sve tripovao da mi je rezervoar 17L, ali zadnji put kad sam ga tocio ispade oko 13-14 L , ziveh u zabludi, mada mozda zavisi od pumpe do pumpe ako znas nas na sta mislim ;)

Znam na sta mislis, ali vec vise od pola godine sipam na istoj pumpi i bukvalno na istom automatu. Tako da jedino ako se nesto od proslog meseca "promenilo". Doduse, ja ga vozim dok mi kazaljka na pokazivacu goriva ne bude ispod crvenog polja, e onda sipam :)

Pa ta teorija nikako ne vazi za mene onda jer ako se rezervoar skupio, onda bi trebalo manje goriva da stane- ali sigurno to nije u tolikom procentu da bi se drasticno videla razlika u sipanom gorivo. Ili su se ovi na pumpi igrali ili sam ga bas doterao na minimum minimuma.

@ Vitomir

Vazi, vidi onda da li primaju porudzbine za delove ako vec nemaju na lageru.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja