Xnikolax 79 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan na strani 49 je slika kako izglda motor sa slicnim auspuhom mada cu ga verovatno nakriviti malo na gore a potrudicu se da sto pre postavim i zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rastko Nis 2 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: Nis - DURLAN SITY Prijavi odgovor kao problematičan LJudi ukovao mi je keeway speed 150.puko je iglicasti lager u menjacu i polomio se je zubcanik mejaca koji stoji do samog lagera,da li neko ima pojma gde mogu dakupim lager ili zubcanik????Unapred hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 16, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mogu da preporucim da zoves Masscompany u BG jer su oni uvoznici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan sinoc sam vozio po kisi i kada sam upalio levi migavac svetlo je pocelo da mi se pali u ritmu migavca a migavac nije radio.... jel se jos nekome to desilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ludilo! Light show! Nisam imao tih problema a vozio sam po bas bas bas bas kisi. Usla negde voda i napravila spoj. Samo ne znam gde. Automat za migavce je odmah ispod sedista. A ne znam sta povezuje far i migavce, tj. gde se te zice nalaze. Procackaj kontakte pa vidi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Octobar 17, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se ugasi poziciono svetlo u ritmu migavca, kada je prekidac za svetlo uklljucen, moguce da ti je slaba masa. U svakom slucaju bi trebalo da sacekaš da se motorin dobro osuši, pa da vidiš šta se dešava. Ako se ne sredi, onda po meni ti ne gidne da pretreseš instlaciju po motoru, da li je neglde neki kabl oštećen i u kratkom spoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ispostavilo se da sam samo pose povezao migavac kada sam ga nesto namestao pa ne napravio spoj.... blago mom motoru pored mene hvala momci u svakom slucaju e da Bane , kako sluzi vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan E onaj dan sam se provozao skoro do Smedereva, falilo mi je 7-8 km. ;D Drugar nije bio kuci, pa reko da se provozam. Vizir mi je ok, meni se estetki svidja. Što se tiče funkcionalnosti ne znam, jer je onaj dan duvao neki vetar, verovatno Košava, pa i nisam baš video vajdu od vizira. Danas sam ugradio alarm na svoj Speed, tako da sam rasturao plastike, vizir, far, instrument tablu, da bih postavio diodu, koja inače svetli plavo Namestio sam i daljinsko paljenje, pa sam se danas igrao sa komšijama koji su svraćali kod mene u garazu, počnem da ih ložim da gledaju po motoru šta sam novo stavio, pa onda raspalim po paljenju, pa se trgnu. Sve u svemu meni danas ispunjen dan. Inače Speed ima već konektor za alarm ispod sedišta, mada sam ja morao da prevežem blokadu preko releja da bi to radilo kako treba. Ako nekom treba pomoć oko rasturanja ovih delova što sam ja rasturao, neka viče! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan opaaaa pa ti se ne salis a nije fora ti imas to svetlo u boji motora ... a gde ja da nadjem crno svetlo heheh. na prolece OKUPLJENJE SPEEDaša.... au zvoci kao da smo narkosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to okupljanje forsiram vec duze vreme, mada bezuspesno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan pa samo polako e da nameravam da preuredim da moj speed lici nesto slicno ovome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja bih voleo da pitam da li je neko razmisljao ili pokusavao da uradi nesto sa auspuhom? Voleo bih da dobijem neki dublji zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ja sam menjao auspuh i dublji je zvuk... auspuh se vidi na strani 49 ja mislim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam menjao auspuh i dublji je zvuk... auspuh se vidi na strani 49 ja mislim.... Jos kad bi i neki zvuk sa videom okacio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes da uzmes busilicu i da izbusis na kraju auspuh. Napravis nekoliko vecih rupa i u teoriji bi trebao da bude dublji zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto cu vec probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan e sad ste me naterali da uzimam aparat u ruke i sutra ili prekosutra snimim zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Za Okupljanja koristite temu o okupljanjima, a ne da spamujete temu o motociklu. :citaj_pravila: Tamo bi se lakse i dogovorili, jer ako ovde pocne sa porukama ko kada moze/ne moze i sta kome odgovara, ubrzo ih nece ni biti. Spidadzija je uvek bilo na Kineskim okupljanjama (mada je tu uvek bilo i drugih ne-kineskih motora), ne znam zasto potencirate separatisanje u toj meri i motore kineske proizvodnje svodite na samo jedan model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 124 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je ranije bilo price o plocicama za kocnicu, koje bi firmirane mogle i to. Ovo bi trebalo da su plocice za njega, tu ima i drugih proizvodjaca. http://www.ferodoracing.com/catalogue/detail_motorcycle.php?cat=brake_pads&code=FDB384 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan jel znate nekoga ko bi mozda kupio keeway speed 150 onaj moj sa slike jer bih mozda uzimao nesto drugo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Novi model: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150319330115046&set=a.10150318425350046.565164.498705460045&ref=nf Nije speed, nego RKS. Ima dobos nazad. Napravili su mu malo ostrije linije, ulepsali kao. Meni je ipak speed lepsi, mada ni ovaj nije los. Streetfighter far, koliko sam video novi motor. Bas su ih promenili:http://www.keewaymotor.com/motor_rks.html http://www.keewaymotor.com/motor_rkv.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to sve izgleda,ali gospoda Kinezi nisu nista preduzeli po pitanju sirih guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa takav je motor. Mali gradski. Morali bi da porade na ramu i kubikazi radi sirih guma. Jer sto sira guma na ovu kubikazu, to je veca potrosnja goriva i manja brzina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Ja i mislim da je krajnje vreme da povecaju kubikazu. Ne ocekujem nista spektakularno ali jedna ista od 125ccm izgleda malo dosadno. Po lokalu je odlican ali kad izadjem van grada ipak se oseti da mu nedostaje koja KS vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam koliko im se isplati to, jer za vecu kubikazu mora da bude ozbiljniji kvalitet zbog bezbednosti, a ozbiljniji kvalitet povlaci vecu cenu. A mislim da kinezima nije u interesu da naprave ozbiljan motor, tj. idu na kvantitet a ne kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...