Sinclair 337 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Lepu kilometrazu ste napravili..! Koja je cena zupcanika? Neko već reče...nešto preko 800 RSD... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Primetih pre par nedelja da mi nesto kuca u motoru, ali samo u 2. brzini, i to valjda samo do 5-6 hiljada obrtaja. U svim ostalim brzinama se nista ne cuje, a isto ide, isto vuce....sve ok. E sad, jel se to jos nekom desavalo? Svakako cu to reci na servisu, ali reko da pitam ako je neko nesto slicno imao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko reci koliko je otprilike servis na 1000 km za moj moped? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledao u servisnoj knjizici: 2350... ali su tad ruke meni bile jeftinije. Sad mi je radni sat 1200 dinara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Beceju registracija za kiwija 5700din...Kako se krecu cene registracije u vasim gradovima?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Maj 15, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan To je dosta povoljno jer sam ja prosle godine u Beogradu(Cukarica) platio 7000 a na drugom mestu su mi trazili cak 9000 din.Neznam dali ima neke razlike jer ja vozim speed 150. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je dosta povoljno jer sam ja prosle godine u Beogradu(Cukarica) platio 7000 a na drugom mestu su mi trazili cak 9000 din.Neznam dali ima neke razlike jer ja vozim speed 150. Ima razlike, jer 150 potpada u kategoriju od 150 do 250. Ja ne znam kolko sam dao ove godine jer su mi bili zajebali broj motora pa sam morao da vadim novu saobracajnu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 15, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u SUP-u u saobracajnoj upisali "Keway"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 15, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su zajebali jedan broj, pa mi vratili papire u agenciju, pa sam morao licno da idem...stojao u redu, prvo mi zena donela nove tablice, pa je onda unosila sve u komp jedno 20 minuta i na kraju mi je zajebala i tu novu saobracajnu- sva sreca da sam odmah primetio. Napisala da mi je tip motora QM15 umesto QM157. Da nisam primetio, isao bih i naredne godine da stojim u redu i placao novu saobracajnu. Mada je moguce da je zeznula broj sasije ili nesto slicno Saznacu naredne godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo opet ja i opet sa pitanjem.Naime kada dam naglo gas motor mi se ugasi nema cak ni zakasnele reakcije nego se samo ugasi i posle malo teze upali, to jest moram da ga palim na sauh iako je motor vec zagrejan.Inace motor kada je hladan pali iz prve.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko obrtaja ti radi na leru? Koliko ti je motor presao? Ako je malo, verovatno su mu ventili rastelovani pa dobije previse goriva pa se ugusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imamo mi filter za ulje za nas motor? I ako da, koliko cesto se to menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Nema filter klasičan nego sito sa magnetom sa leve strane ispod papučice za menjač, videćeš kao veliki šraf mislim da je 19 ključ odvrneš ga isvadiš sito sa oprugom-magnetom opereš vodom i vratiš sve kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema filter klasičan nego sito sa magnetom sa leve strane ispod papučice za menjač, videćeš kao veliki šraf mislim da je 19 ključ odvrneš ga isvadiš sito sa oprugom-magnetom opereš vodom i vratiš sve kako je bilo Zahvaljujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je presao 6500 km. a ler radi kada ga upalim na oko 1100-1200 a kada ga vozim pa stanem na oko 2000.I motor je poceo malo da neravnomerno da radi kada je na leru.I ja sam posumnjao na ventile.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Puno ti je 2000... Dosta ti je 1500. Imas sraf na donjem delu karba (ima negde u ovoj temi slika) gde se podesava smesa goriva i vazduha, pa mozda malo to da podesis da dobije vise vazduha a manje goriva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da resim problem sa stelovanjem karburatora.Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da stelujes ler gas, a ne karburator/smesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika moje spidare.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio danas servis na 1000 km, izasao me svega 1800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor,jedini kinez koji mi se zaista svidja .moj drug ga ima i stvarno je dobar,nije ga nikad izneverio a iso je sa njim svuda(samo sto u wc nije isao sa njim ;D)jedino mi se ne svidja brzinomer(ne pokazuje uopste tacno) i zadnja kocnica,pretvrda je,bar je takva na drugovom speed-u.sve ostalo super.pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kivi je best buy za svoju cenu, ko voli ovakve motore, moj isto ima manu, pokazuje manju brzinu na satovima nego sto jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazasuzuki 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa da i drugov isto pokazuje manju brzinu.verovali ili ne njegov kivi ide 120 !!!!!mereno je sa hondom rebel,hondom nsr,yamahom tdr i aprilijom pegaso i zaista ide 120,doduse drug skroz legne na rezervoar ail ipak ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Uradio danas servis na 1000 km, izasao me svega 1800 Jel to za prvi servis ??? ja sam zvao da pitam u servisu koliko kosta prvi servis i oni su mi rekli oko 3000.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan pa da i drugov isto pokazuje manju brzinu. Ja sam se za vikend uverio da pokazuje manje nego sto realno ide.Na satu mi pokazuje 80km/h a dva druga sa CBR-kama su isli pored mene i njihovi satovi pokazuju skoro stotku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...