Swa 58 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nem pojma....ali ne udara on o metal svakako.... ima neka guma.... Kad budes isao na servis, nazovi lika i reci mu kad ces doci, posto je on zatvorio firmu sad tokom zime pa da ne poljubis zatvorena vrata.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan i meni udara lanac, samo ga zatezi kad se olabavi i nema problem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni udara lanac, samo ga zatezi kad se olabavi i nema problem ;D Kako zatezujete lanac? Meni stize motor u ponedeljak, mislim kod majstora je samo treba da ga sastavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Olabavis osovinu, sa obe strane odsrafis po jedan sraf.....uglavnom, komplikovano je ovako da se objasni, treba neko uzivo da ti pokaze.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Mora sa obe strane točka da bude isto zategnuto u milimetar a to se premeri šublerom iliti pomičnim merilom mora od kraja šrafa( glave) do matice sa obe strane da bude ista mera,popustiš točak ključ 18-19 i onda polako ali bez šublera nemoj ni da počinješ,lanac treba da ima lufta 10-20mm maksimum kada ga povučeš na gore,naravno to se proverava kad sediš na motoru moraćeš u prvih 1000-2000km da dotegneš možda par puta posle se ne tegli toliko i obavezno podmazivanje i čišćenje što češće pogotovu ako voziš po kiši blatu itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Februar 5, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Da spomenem da je neka fabricka svecica koju bi svakako promenio za NGK. Ja sam tu kinesku svecicu odmah skinuo i stavio NGK.Super je palio i sa kineskom ali nju sam skinuo i stavio tamo u kutiju sa rezervnim alatom.Sto je sigurno,sigurno je! Jer si stavio sveciu - NGK DR8EA, Ili mozda neku drugu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Mora sa obe strane točka da bude isto zategnuto u milimetar a to se premeri šublerom iliti pomičnim merilom mora od kraja šrafa( glave) do matice sa obe strane da bude ista mera,popustiš točak ključ 18-19 i onda polako ali bez šublera nemoj ni da počinješ,lanac treba da ima lufta 10-20mm maksimum kada ga povučeš na gore,naravno to se proverava kad sediš na motoru moraćeš u prvih 1000-2000km da dotegneš možda par puta posle se ne tegli toliko i obavezno podmazivanje i čišćenje što češće pogotovu ako voziš po kiši blatu itd. Ja imam drugačiji metod...jednom mi je serviser dotegao sa pomičnim merilom i izjednačio strane, onda sam označio jednu stranu na svakom šrafu i svaki put podjednako zatezao šraf na obe strane...da li neko misli da to nije najbolja ideja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 5, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Može probaćemo dobra ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imate vec urezano na motoru mere...ja sam to doduse skontao posle treceg zatezanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa imate vec urezano na motoru mere...ja sam to doduse skontao posle treceg zatezanja.... kako urezano? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 6, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima urezanih crtica pa na osnovu njih i pomeras.... ne vidi se kad ima prljavstine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima urezanih crtica pa na osnovu njih i pomeras.... ne vidi se kad ima prljavstine.... nadam se da ti nije insinuacija da mi je motor prljav! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije..... ma nego sam ja to prva tri puta radio sa lenjirom i mucio se ko debil, pa sam jednom neravnomerno zavrnuo pa sam plocice neravnomerno trosio, da bih prilikom jednog zatezanja otkrio da zarezi postoje i olaksali su mi zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan a gde se tačno nalaze zarezi? na šrafu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd slikacu sutra pa cu postaviti....ne znam ovako da objasnim..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor92 1 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, i mene interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Al ste vi spidadzije cudna sorta, zatezete lanac kroz citavu temu. Sticem utisak da za karburatore bolje da ne pitate previse. Sto je sigurno sigurno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije fora black da svi imamo nastelovane i zategnute motore kao ti. Onda bi nam speed mogao da ide 110lm/h, a nije nam to cilj ;D Nego: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da se i ja ponovim, kupio sam danas speed-a od 125cc, plave boje, zvuk je fenomenalan i vuce kao lud, jao kako mi krivo sto je vreme lose inace bi ga vozao, ko ce docekati prolece. Evo i video: http://www.youtube.com/watch?v=Q8dF9W90ZJ0 http://www.imagesforme.com/show.php/961539_Slika005.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/961538_Slika004.jpg http://www.imagesforme.com/show.php/961540_Slika007.jpg a ovo je pola namesteno http://www.imagesforme.com/show.php/961553_Slika001.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Joo vidi kako je lep i nevin ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brle 1 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako me je nasmejao Blackbite Jbg kad smo taki kaki smo. He, he,.. Do jaja. Hvala Swa za sliku, sad jos da zategnem lanac jer je poprilicno labav. A za Fokus2005 bravo, cestitam, boja super, takav je i moj speed. Sad jos da napravimo klan na plave i crne . He, he,... Sala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Kako me je nasmejao Blackbite Jbg kad smo taki kaki smo. He, he,.. Do jaja. Hvala Swa za sliku, sad jos da zategnem lanac jer je poprilicno labav. A za Fokus2005 bravo, cestitam, boja super, takav je i moj speed. Sad jos da napravimo klan na plave i crne . He, he,... Sala . ...i crvene!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam zagledao na klipu da obrtomer ne reaguje bas brzo na dodavanje gasa? da li je to kod svih ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uketic hahaha da znas da je nevin, niko ga nije tako. Brle hvala, znaci iste boje imamo speed-acija. I crvene cemo da ubacimo, sve boje, ako ima i neko zuti hehe. Bogda ni meni ne reaguje brzo, a nov mi je motor danas kupljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Secam se i ja tog dana kada je sediste imalo kesu na sebi :'( A sada je vec 9000km mator.... Super sto si se pridruzio klanu speedova, obavezno okupljanje speedadzija na prolece!!! Nek ti je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...