djole 90 0 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, sta preporucujete za ciscenje i podmazivanje lanca na kiwiu 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 15, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ciscenje naftom, podmazivanje masinskim uljem sae30 bese neka me neko ispravi ako gresim ispravka sae90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Octobar 15, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se malo provozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan ciscenje naftom, podmazivanje masinskim uljem sae30 bese neka me neko ispravi ako gresim Ja cistim ovim sredstvom, nanesem malo na cetkicu i trljam, okrenem tocak da se pomeri lanac pa opet nanesem na cetkicu i trljam (pre ciscenja nakvasim lanac). Sto se tice podmazivanja zar nije SAE90: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 15, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jeste sae90 istripovao sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano Octobar 18, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je danas dobio novog vlasnika tj vlasnicu,nadam se da ce se lepo navozati kao i ja... Ja joj to iskreno zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Octobar 27, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se pohvalim da sam danas kupio jos jedan keeway speed od 125 ccm Kupio sam ga zato sto polazem za A1 (motor do 125ccm), tako da prodajem ovaj od 150ccm. Ako je neko zainteresovan, neka pogleda oglas http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1422120_Keeway_speed-150_2010_god 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Octobar 27, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajker97. Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da kupim staklo za migavac ili ceo migavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan u ovlascenom servisu i samo ceo migavac, nema gde da se nadje samo staklo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan razbio sam staklo kad sam utovarao motor u kola... moze i ceo, samo da nadjem negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan nek se javi neko ako zna iz bg-a koji je ono uvoznik pisalo se bese da su nesto zatvarali pa se selili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Octobar 31, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan razbio sam staklo kad sam utovarao motor u kola... moze i ceo, samo da nadjem negde... Millenium motors код бувљака (ОТЦ Нови Београд) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Chilavert Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajker97 imam ja sva 4 zmigavca od speeda na prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roker93 0 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zanima me kliko je speed 125 pouzdan za malo duze puteve od nekih 300-400 km u jednom pravcu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 5, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo sve ok, ali nije udoban za toliko daleki put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 6, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa 150ccm speed najvise presao 360km u cugu, malo stanes da se dupe odmori, moze on da izdrzi ali dupe ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roker93 0 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pauze nisu problem, bilo bi ih dovoljno, mene je zanimalo da li je dovoljno pouzdan da se covek uputi sa njim na tako malo duzi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 6, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan bez problema, idem stalno na relaciji jagodina-beograd, isao i u kosovsku mitrovicu kad bese moto skup, i svugde i po svakakvom terenu, bolja kupovina za te pare nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Si-MKSA . Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 29, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezimo temu malo. Ljubimac opran, naprskana plastika, gume, ispusteno gorivo i pokriven zaspao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ceo dan vozao po snegu, za mene sezona tek pocinje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, doslo je zadnje vreme, moram da prodam ljubimca, dugovi dosli do guse, nemam novca da ga sredim, niti cu imati...nisam ga cak ni registrovao, celo leto ga nisam posteno vozio, jednostavno ne vredi... speed 150 je u pitanju, 2007 godiste...treba da mu se popravi ili zameni regler jer ne vraca struju kako treba, prvo sam mislio da je akumulator, kupio novi, ista stvar, dakle regler je. Dalje, treba mu srediti sajlu kilometar sata koja je pukla kad je pukao deo plastike na kilometar satu..i treba mu zameniti semeringe na prednjim viljuskama.. Osim tih stvari, koje za onog ko se razume i nisu veliki problemi, sve ostalo radi savrseno... ja nemam novca za te popravke, nemam ni za registraciju, tako da moram da ga prodam.. Ide uz njega i kofer, kao i kaciga (ako kupac nema svoju, meni nece trebati), mogu dati i stitnike za kolena i ruke i pojas za stomak... Sve ukupno 300 evra, mislim da je ok cena, ne bi bilo fer da trazim vise, s obzirom da treba kupiti te delove i registrovati ga.. Nalazi se na Novom Beogradu, pa ako je neko zaiteresovan, neka mi se javi u PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sa prodajom. Ja moj nikako da prodam, ali mi se ne zuri... Spustio sam cenu na 550e i mislim da je ok cena za ovo stanje, ali valjda ljudi nemaju pare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...