Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

ciscenje naftom, podmazivanje masinskim uljem sae30 bese neka me neko ispravi ako gresim

Ja cistim ovim sredstvom, nanesem malo na cetkicu i trljam, okrenem tocak da se pomeri lanac pa opet nanesem na cetkicu i trljam (pre ciscenja nakvasim lanac).

post-8374-0-63956500-1381853503_thumb.jpg

Sto se tice podmazivanja zar nije SAE90:

post-8374-0-84907600-1381853520_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm

Moram da se pohvalim da sam danas kupio jos jedan keeway speed od 125 ccm :moto3:

Kupio sam ga zato sto polazem za A1 (motor do 125ccm), tako da prodajem ovaj od 150ccm.

Ako je neko zainteresovan, neka pogleda oglas :zdravo:

http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1422120_Keeway_speed-150_2010_god

• Podržavam 1

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

razbio sam staklo kad sam utovarao motor u kola... moze i ceo, samo da nadjem negde... :)

Millenium motors код бувљака (ОТЦ Нови Београд)

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

bez problema, idem stalno na relaciji jagodina-beograd, isao i u kosovsku mitrovicu kad bese moto skup, i svugde i po svakakvom terenu, bolja kupovina za te pare nema

• Svrati ponekad, 103 postova

Drugari, doslo je zadnje vreme, moram da prodam ljubimca, dugovi dosli do guse, nemam novca da ga sredim, niti cu imati...nisam ga cak ni registrovao, celo leto ga nisam posteno vozio, jednostavno ne vredi...

speed 150 je u pitanju, 2007 godiste...treba da mu se popravi ili zameni regler jer ne vraca struju kako treba, prvo sam mislio da je akumulator, kupio novi, ista stvar, dakle regler je.

Dalje, treba mu srediti sajlu kilometar sata koja je pukla kad je pukao deo plastike na kilometar satu..i treba mu zameniti semeringe na prednjim viljuskama..

Osim tih stvari, koje za onog ko se razume i nisu veliki problemi, sve ostalo radi savrseno...

ja nemam novca za te popravke, nemam ni za registraciju, tako da moram da ga prodam.. Ide uz njega i kofer, kao i kaciga (ako kupac nema svoju, meni nece trebati), mogu dati i stitnike za kolena i ruke i pojas za stomak...

Sve ukupno 300 evra, mislim da je ok cena, ne bi bilo fer da trazim vise, s obzirom da treba kupiti te delove i registrovati ga..

Nalazi se na Novom Beogradu, pa ako je neko zaiteresovan, neka mi se javi u PP...

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm

Srecno sa prodajom. :)

Ja moj nikako da prodam, ali mi se ne zuri... :)

Spustio sam cenu na 550e i mislim da je ok cena za ovo stanje, ali valjda ljudi nemaju pare....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja