Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Zainteresovan, 824 postova

I ja verovatno uzimam Keeway-a ovog meseca, sad gledam oglase...

Jel ima neke vece razlike izmedju 125 i 150 kubika?

Ima razlike, u registraciji, vise placas registraciju 150ccm. Moj surak koji je na forumu ima 150ccm, ja 125ccm i brzi sam od njega :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

To koji je brzi je relativna stvar recimo na brzinu utice i tezina vozaca :aha: Za ovakve motore je vazna cena registracije,potrosnja i izdrzljivost...sto je za Keeway-a super a kome je do trkanja taj ce da kupiR-a.

To koji je brzi je relativna stvar recimo na brzinu utice i tezina vozaca :aha: Za ovakve motore je vazna cena registracije,potrosnja i izdrzljivost...sto je za Keeway-a super a kome je do trkanja taj ce da kupiR-a.

Bas je suprotno, imam jedno 15kg vise pa ide brze, ne kazem da je svaki 125ccm brzi od 150ccm, nego kazem to sto pise da je veca kubikaza ne mora da znaci da je brzi od 125. Speed je super motorcic...

• Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova

Nisam ni ja to mislio vec hocu da kazem da svasta nesto utice na brzinu ali generalno speed je super i nije trkacki motor ali je odlican za prevoz sa tacke a do tacke b... Jos kada se tome doda mala potrosnja i da je jeftin za odrzavanje i da generalno nije star po godistu.Sta dalje reci koji god da uzme nece pogresiti jedino sto je 125-ica jeftinija za reg a sigurno i da nesto manje trosi pa ako mu svaki dinar znaci eto resenja :moto3:

• Svrati ponekad, 104 postova

Razlika izmedju 125 i 150 je registracija, kao i to sto su 125-ice novije , ugradjivale su se posle 150-ica. Moj Speed 150 je bas lepo isao, nikad nije trosio preko 3 litre ma kako da sam ga vozio, ali mi je crko menjac, to jest kurbla mi se zaglavila i napravila kurslus. Cuo sam da se isti slucaj sa kurblom dogodio bar na jos dve 150-ice i najvise zato mislim da je bolje uzeti 125. Ima naravo puno vise onih koji nisu crkli, a neki su presli i po 40000, tako da kako god okrenes Speed je zahvalan motor za pocetnika, a jedina mana je to sto nemas normalan servis i sto je muka nabaviti neki deo. ;)

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125

Hvala ljudi, ako Bog da prekosutra uzimam crnog Speed-a 125,

Prvi mi je motor, gotovo je sa skuterom kojeg sam vozio 8 godina, sto je mnogo, mnogo je...1oda.gif

Jel vama ona dva srafa za dotezanje lanca srazmerna, mislim koliko viri jedan tako i drugi?

Meni nisu ali mi je na oko zupcanik zadnji prav u odnosu na lanac i manji zupcanik, ako namestim da budu srafovi srazmerni zupcanik mi krivo deluje.

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Meni su uvek stajali pravo i lanac i lancanici! A i srafovi za dotezivanje lanca su mi uvek bili podjednako odvrnuti 1aha.gif Mozda se nesto malcice pokrivilo...0zbunjen.gif

Jel vama ona dva srafa za dotezanje lanca srazmerna, mislim koliko viri jedan tako i drugi?

Meni nisu ali mi je na oko zupcanik zadnji prav u odnosu na lanac i manji zupcanik, ako namestim da budu srafovi srazmerni zupcanik mi krivo deluje.

• U prolazu, 90 postova

Drugari, uzeo sam i ja Speed-a juce, prvi utisci su fenomenalni, posle 8 godina vozikanja slabasnog skutera

na ovom Keeway-u se osecam kao da vozim avion!

Jos uvek se navikavam na brzine, zato mi je malo problem u gradu, a na otvorenom putu bih mogao ceo dan da vozim.

Svidja mi se kako izgleda (crna mu odlicno stoji), kako se cuje, kako vuce.

E sad ima tu i nekih neprijatnosti, zbog guma mi se cini da je motor nestabilan, ALI - Situacije kada naglo ili jako moram da zakocim dozivljavam kao horor,

apsolutno nisam naviknut na zadnju kocnicu dole, prednja jako koci ali je onda ceo prednji kraj nestabilan, nema vremena za razmisljanje kako sad iz pete naglo u prvu, stiskanjem kvacila on jos dobije na brzini kad treba da ukoci (jer nema kocenja motorom) tako da me jeza prodje kad se dogodi takva situacija, za to je dovoljno da mi recimo zakoraci neko na pesackom, dok sam ja u 4-5 brzini...

Zato vozim van grada, tu je uzivanje, 150km sam danas presao i odusevljava me kako vuce...

Da sam uzeo bilo sta jace bilo bi prejako, ovo je prava mera, nema greske sa Speed-om 1moto3.gif

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: honda cb 500 x

Drugari, uzeo sam i ja Speed-a juce, prvi utisci su fenomenalni, posle 8 godina vozikanja slabasnog skutera

Jos uvek se navikavam na brzine, zato mi je malo problem u gradu, a na otvorenom putu bih mogao ceo dan da vozim.

E sad ima tu i nekih neprijatnosti, zbog guma mi se cini da je motor nestabilan, ALI - Situacije kada naglo ili jako moram da zakocim dozivljavam kao horor,

apsolutno nisam naviknut na zadnju kocnicu dole, prednja jako koci ali je onda ceo prednji kraj nestabilan, nema vremena za razmisljanje kako sad iz pete naglo u prvu, stiskanjem kvacila on jos dobije na brzini kad treba da ukoci (jer nema kocenja motorom) tako da me jeza prodje kad se dogodi takva situacija, za to je dovoljno da mi recimo zakoraci neko na pesackom, dok sam ja u 4-5 brzini...

Zato vozim van grada, tu je uzivanje, 150km sam danas presao i odusevljava me kako vuce...

Da sam uzeo bilo sta jace bilo bi prejako, ovo je prava mera, nema greske sa Speed-om 1moto3.gif

Stvar vezbe i samo :moto3: :moto3: :moto3: pozzzz

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Druze, neka ti je sa srecom! Puno kilometara!1zdravo.gif

• U prolazu, 90 postova

Druze, neka ti je sa srecom! Puno kilometara!1zdravo.gif

Hvala batke!

Odoh sad na jednu dugu voznjicu, verovatno cu i mrak da uhvatim pa da vidim i to cudo... :)

• U prolazu, 90 postova

Uh sta sam doziveo sinoc... dok sam izlazio iz grada na ogromnoj nizbrdici u sred preticanja sa 80km/h shvatim da je riknula sijalica,

totalni mrak ispred, kosti mi se sledile samo je pozicija radila... Sa sve devojkom iza, i bas tad je prvi put sela na motor, nismo ni 100m presli... Morao sam brzo u travu sa strane, osvetlio sam migavcem, ma idi....

Naviknuces se na zadnju kocnicu polako, gume stoje da su lose, ja sam menjao zadnju i jos uzeo siru, mnogoooo se bolje ponasa na mokrom i u krivinama, prednju kada promenim onda ce biti drugi motor.

Ima motorno kocenje, izvezbaces se da brzo promenis iz pete u prvu, samo polako vozi jer tek ucis na njemu.

Vidis ja nisam nikada bio u petoj ili cetvrtoj brzini pred pesacki, ovo mi govori da vozis prebrzo...

E bas si "srecan" kada ti sijalica rikne u preticanju, ali vidis mogao si se snaci i prebaciti na dugo svetlo, jer ono nije riknulo ako ti je kratko riknulo.

Devojka ti vise nece sesti na moped hehe. Samo polako vozi dok ne steknes osecaj. Zelim ti puno lepih predjenih kilometara sa njim.

• U prolazu, 90 postova

E bas si "srecan" kada ti sijalica rikne u preticanju, ali vidis mogao si se snaci i prebaciti na dugo svetlo, jer ono nije riknulo ako ti je kratko riknulo.

Haha odmah sam sisao sad da proverim ovo i u pravu si, dugo radi!

Nisam znao ni gde je dugo, mislio sam da je tamo negde s desne strane i da ne radi jer je crkla sijalica 1lol.gif

Hvala na lepim zeljama, jos se upoznajem s motorom, tek je drugi dan proso a

ja ne bih silazio s njega1moto3.gif

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

Ако некоме значи информација димензије семеринга за предње штапове су 30x40,5X10,5

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 125

и на Новом Зеланду има спидова а ево и једног корисничког упутства са доста ствари које нема у овом које ми добијемо ако купимо нови овде

упутство_спид

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja