Wesley 503 Napisano Avgust 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan @ Royalton: Ima razlike, ali je zanemarljiva! Lepo ces se vozati i sa 125cc i sa 150! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 6, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja verovatno uzimam Keeway-a ovog meseca, sad gledam oglase... Jel ima neke vece razlike izmedju 125 i 150 kubika? Ima razlike, u registraciji, vise placas registraciju 150ccm. Moj surak koji je na forumu ima 150ccm, ja 125ccm i brzi sam od njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 6, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 150,trkao sam se sa jednim 125 i brzi sam,u stvari brze ubrzava,ne znam za krajnju brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Avgust 6, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan To koji je brzi je relativna stvar recimo na brzinu utice i tezina vozaca Za ovakve motore je vazna cena registracije,potrosnja i izdrzljivost...sto je za Keeway-a super a kome je do trkanja taj ce da kupiR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 6, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan To koji je brzi je relativna stvar recimo na brzinu utice i tezina vozaca Za ovakve motore je vazna cena registracije,potrosnja i izdrzljivost...sto je za Keeway-a super a kome je do trkanja taj ce da kupiR-a. Bas je suprotno, imam jedno 15kg vise pa ide brze, ne kazem da je svaki 125ccm brzi od 150ccm, nego kazem to sto pise da je veca kubikaza ne mora da znaci da je brzi od 125. Speed je super motorcic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Avgust 6, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni ja to mislio vec hocu da kazem da svasta nesto utice na brzinu ali generalno speed je super i nije trkacki motor ali je odlican za prevoz sa tacke a do tacke b... Jos kada se tome doda mala potrosnja i da je jeftin za odrzavanje i da generalno nije star po godistu.Sta dalje reci koji god da uzme nece pogresiti jedino sto je 125-ica jeftinija za reg a sigurno i da nesto manje trosi pa ako mu svaki dinar znaci eto resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Avgust 6, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Razlika izmedju 125 i 150 je registracija, kao i to sto su 125-ice novije , ugradjivale su se posle 150-ica. Moj Speed 150 je bas lepo isao, nikad nije trosio preko 3 litre ma kako da sam ga vozio, ali mi je crko menjac, to jest kurbla mi se zaglavila i napravila kurslus. Cuo sam da se isti slucaj sa kurblom dogodio bar na jos dve 150-ice i najvise zato mislim da je bolje uzeti 125. Ima naravo puno vise onih koji nisu crkli, a neki su presli i po 40000, tako da kako god okrenes Speed je zahvalan motor za pocetnika, a jedina mana je to sto nemas normalan servis i sto je muka nabaviti neki deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Avgust 6, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, ako Bog da prekosutra uzimam crnog Speed-a 125, Prvi mi je motor, gotovo je sa skuterom kojeg sam vozio 8 godina, sto je mnogo, mnogo je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 6, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel vama ona dva srafa za dotezanje lanca srazmerna, mislim koliko viri jedan tako i drugi? Meni nisu ali mi je na oko zupcanik zadnji prav u odnosu na lanac i manji zupcanik, ako namestim da budu srafovi srazmerni zupcanik mi krivo deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Avgust 6, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su uvek stajali pravo i lanac i lancanici! A i srafovi za dotezivanje lanca su mi uvek bili podjednako odvrnuti Mozda se nesto malcice pokrivilo... Jel vama ona dva srafa za dotezanje lanca srazmerna, mislim koliko viri jedan tako i drugi? Meni nisu ali mi je na oko zupcanik zadnji prav u odnosu na lanac i manji zupcanik, ako namestim da budu srafovi srazmerni zupcanik mi krivo deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Avgust 9, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, uzeo sam i ja Speed-a juce, prvi utisci su fenomenalni, posle 8 godina vozikanja slabasnog skutera na ovom Keeway-u se osecam kao da vozim avion! Jos uvek se navikavam na brzine, zato mi je malo problem u gradu, a na otvorenom putu bih mogao ceo dan da vozim. Svidja mi se kako izgleda (crna mu odlicno stoji), kako se cuje, kako vuce. E sad ima tu i nekih neprijatnosti, zbog guma mi se cini da je motor nestabilan, ALI - Situacije kada naglo ili jako moram da zakocim dozivljavam kao horor, apsolutno nisam naviknut na zadnju kocnicu dole, prednja jako koci ali je onda ceo prednji kraj nestabilan, nema vremena za razmisljanje kako sad iz pete naglo u prvu, stiskanjem kvacila on jos dobije na brzini kad treba da ukoci (jer nema kocenja motorom) tako da me jeza prodje kad se dogodi takva situacija, za to je dovoljno da mi recimo zakoraci neko na pesackom, dok sam ja u 4-5 brzini... Zato vozim van grada, tu je uzivanje, 150km sam danas presao i odusevljava me kako vuce... Da sam uzeo bilo sta jace bilo bi prejako, ovo je prava mera, nema greske sa Speed-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, uzeo sam i ja Speed-a juce, prvi utisci su fenomenalni, posle 8 godina vozikanja slabasnog skutera na ovom Keeway-u se osecam kao da vozim avion! Jos uvek se navikavam na brzine, zato mi je malo problem u gradu, a na otvorenom putu bih mogao ceo dan da vozim. Svidja mi se kako izgleda (crna mu odlicno stoji), kako se cuje, kako vuce. E sad ima tu i nekih neprijatnosti, zbog guma mi se cini da je motor nestabilan, ALI - Situacije kada naglo ili jako moram da zakocim dozivljavam kao horor, apsolutno nisam naviknut na zadnju kocnicu dole, prednja jako koci ali je onda ceo prednji kraj nestabilan, nema vremena za razmisljanje kako sad iz pete naglo u prvu, stiskanjem kvacila on jos dobije na brzini kad treba da ukoci (jer nema kocenja motorom) tako da me jeza prodje kad se dogodi takva situacija, za to je dovoljno da mi recimo zakoraci neko na pesackom, dok sam ja u 4-5 brzini... Zato vozim van grada, tu je uzivanje, 150km sam danas presao i odusevljava me kako vuce... Da sam uzeo bilo sta jace bilo bi prejako, ovo je prava mera, nema greske sa Speed-om Stvar vezbe i samo :moto3: pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Avgust 10, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, neka ti je sa srecom! Puno kilometara! Drugari, uzeo sam i ja Speed-a juce, prvi utisci su fenomenalni, posle 8 godina vozikanja slabasnog skutera na ovom Keeway-u se osecam kao da vozim avion! Jos uvek se navikavam na brzine, zato mi je malo problem u gradu, a na otvorenom putu bih mogao ceo dan da vozim. Svidja mi se kako izgleda (crna mu odlicno stoji), kako se cuje, kako vuce. E sad ima tu i nekih neprijatnosti, zbog guma mi se cini da je motor nestabilan, ALI - Situacije kada naglo ili jako moram da zakocim dozivljavam kao horor, apsolutno nisam naviknut na zadnju kocnicu dole, prednja jako koci ali je onda ceo prednji kraj nestabilan, nema vremena za razmisljanje kako sad iz pete naglo u prvu, stiskanjem kvacila on jos dobije na brzini kad treba da ukoci (jer nema kocenja motorom) tako da me jeza prodje kad se dogodi takva situacija, za to je dovoljno da mi recimo zakoraci neko na pesackom, dok sam ja u 4-5 brzini... Zato vozim van grada, tu je uzivanje, 150km sam danas presao i odusevljava me kako vuce... Da sam uzeo bilo sta jace bilo bi prejako, ovo je prava mera, nema greske sa Speed-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Avgust 10, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, neka ti je sa srecom! Puno kilometara! Hvala batke! Odoh sad na jednu dugu voznjicu, verovatno cu i mrak da uhvatim pa da vidim i to cudo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uh sta sam doziveo sinoc... dok sam izlazio iz grada na ogromnoj nizbrdici u sred preticanja sa 80km/h shvatim da je riknula sijalica, totalni mrak ispred, kosti mi se sledile samo je pozicija radila... Sa sve devojkom iza, i bas tad je prvi put sela na motor, nismo ni 100m presli... Morao sam brzo u travu sa strane, osvetlio sam migavcem, ma idi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 11, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naviknuces se na zadnju kocnicu polako, gume stoje da su lose, ja sam menjao zadnju i jos uzeo siru, mnogoooo se bolje ponasa na mokrom i u krivinama, prednju kada promenim onda ce biti drugi motor. Ima motorno kocenje, izvezbaces se da brzo promenis iz pete u prvu, samo polako vozi jer tek ucis na njemu. Vidis ja nisam nikada bio u petoj ili cetvrtoj brzini pred pesacki, ovo mi govori da vozis prebrzo... E bas si "srecan" kada ti sijalica rikne u preticanju, ali vidis mogao si se snaci i prebaciti na dugo svetlo, jer ono nije riknulo ako ti je kratko riknulo. Devojka ti vise nece sesti na moped hehe. Samo polako vozi dok ne steknes osecaj. Zelim ti puno lepih predjenih kilometara sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan E bas si "srecan" kada ti sijalica rikne u preticanju, ali vidis mogao si se snaci i prebaciti na dugo svetlo, jer ono nije riknulo ako ti je kratko riknulo. Haha odmah sam sisao sad da proverim ovo i u pravu si, dugo radi! Nisam znao ni gde je dugo, mislio sam da je tamo negde s desne strane i da ne radi jer je crkla sijalica Hvala na lepim zeljama, jos se upoznajem s motorom, tek je drugi dan proso a ja ne bih silazio s njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 12, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo dugo svetlo i radi od kako sam ga kupio,vec 2 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Avgust 12, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da zamislim voznju nocu bez oba svetla! Ne znam kako mozes da vozis samo na dugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 12, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno sam navikao,nikad bolje nisam imao,sa apena sam presao na ovo......Navika je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Avgust 13, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti naviku Darosavac, cuvaj glavu! To je jako nebezbedno! Sa tim stvarima se ne igra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ако некоме значи информација димензије семеринга за предње штапове су 30x40,5X10,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan ...а требало би да стаје по 120мл уља у сваку... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan и на Новом Зеланду има спидова а ево и једног корисничког упутства са доста ствари које нема у овом које ми добијемо ако купимо нови овде упутство_спид Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna informacija,hvala ti zato sto si to podelio sa nama,jedino link do uputstva ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...