bajker97 9 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko problema sa zmigavcima? Odjednom mi brze svetle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Maj 12, 2013 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko problema sa zmigavcima? Odjednom mi brze svetle. to oce da se desi kad ti otkaze jedan pa onda pocne ovaj drugi da trepti ubrzano a ako ti oba (prednji i zadnji) trepte ubrzano onda ne znam sta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Oba trepere, prednji i zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan automat rikava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker97 9 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: KAWASAKI ZX4R i KEEWAY SPEED 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, gde ima da se kupi, jel on isti za vecinu motora ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi rekao ds si ga polivao vodom, SACEKAJ MALO, mozda nije do automata, ti bi odmah da ga kupis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam uzeo od juga automat za 200 din perfektno radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko tacno sta se radi na sevisu na 2500 km? Ne znam da li da idem u servis ili da ja zamenim ulje.. Koliko bi me odrapili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko tacno sta se radi na sevisu na 2500 km? Ne znam da li da idem u servis ili da ja zamenim ulje.. Koliko bi me odrapili? Ako ti je bitna garancija onda ga teraj u servis.. Meni su na 2500 promenili ulje, i dotegli lanac..cak su ga i oprali jer je bio prljav ja sam ga redovno tero do 12500 km i uvek su mi samo ulje menjali..i kednom su mi svecicu zamenili na moj zahtev.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma garancija mi istekla. Nego mislio sam da proveravaju ventile ili nesto, ovo ostalo mogu i sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Можеш и вентиле сам да провериш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma garancija mi istekla. Nego mislio sam da proveravaju ventile ili nesto, ovo ostalo mogu i sam mlad je jos motor da diras ventile..kad se budu "istrosili" ventili cuce se kako klepece masina onda ga namestaj dotle ne otvaraj masinu..naprimer ja sad kad sam iso u nis kad se ono bas bas jako pregrejo u planinama culo se kako jace klepecu ventili ali izguro je motor i nemam nameru da ga rasklapam dok nezvizne nesto u njemu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Није провера зазора вентила посао типа замене лопатица компресора млазног мотора. То је фртаљ или по' сата посла. Код Кинеза није реткост да су зазори подешени баш претесно, а то је један од главних узрока прогоревања вентила. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma garancija mi istekla. Nego mislio sam da proveravaju ventile ili nesto, ovo ostalo mogu i sam mlad je jos motor da diras ventile..kad se budu "istrosili" ventili cuce se kako klepece masina onda ga namestaj dotle ne otvaraj masinu..naprimer ja sad kad sam iso u nis kad se ono bas bas jako pregrejo u planinama culo se kako jace klepecu ventili ali izguro je motor i nemam nameru da ga rasklapam dok nezvizne nesto u njemu.. I meni se jednom prilikom culi ventili, izgleda se bio zagrejao isto sam vozio brdovitim putem, + nas je bilo dvoje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze sto mu je motor nov, ventile bi trebao proveriti, ja sam kod mog na 1000km podesio, pa proverio na 2500km. Bolje proveriti sada dok moze, ni ja nisam znao da stelujem, ovde sam naucio, nije nista tesko ni komplikovano. Moje sam na 10000km nastelovao i od tada se nisu ni malo pomerili, pre neki dan sam proverio samo jesu isti. Tako da proveri ako mozes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Maj 14, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma garancija mi istekla. Nego mislio sam da proveravaju ventile ili nesto, ovo ostalo mogu i sam mlad je jos motor da diras ventile..kad se budu "istrosili" ventili cuce se kako klepece masina onda ga namestaj dotle ne otvaraj masinu..naprimer ja sad kad sam iso u nis kad se ono bas bas jako pregrejo u planinama culo se kako jace klepecu ventili ali izguro je motor i nemam nameru da ga rasklapam dok nezvizne nesto u njemu.. I meni se jednom prilikom culi ventili, izgleda se bio zagrejao isto sam vozio brdovitim putem, + nas je bilo dvoje na motoru. Potpuno isto se i meni desilo letos kad smo isli ja i drugarica na bazen,culo se kako klepecu ali ne fali mu nista...valjda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao postupno da objasni kako se steluju ventili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Maj 16, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ispravan prekidac stop svetla za prednju rucku,ili ako zna koliko kosta nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 16, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao postupno da objasni kako se steluju ventili ? Imas u ranijim postovima, js sam to isto pitao, ali nemam slike da ti i slikovito objasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko mogao postupno da objasni kako se steluju ventili ? Пун ти Нет текстуалних, сликовних или видео туторијала, само у претраживач укуцаш нешто типа "Honda CG 125 valve clearance adjustment tutorial". Jel ima neko ispravan prekidac stop svetla za prednju rucku,ili ako zna koliko kosta nov? Око 1200 у НС-у. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Maj 16, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Око 1200 у НС-у. Jel moguce da je toliko skupo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Лопатај "Мотобајков" сајт, врло је могуће да их има и коју стотину динара јефтиније (само види да не пазариш неки који иде на леву страну, на моделе који неће да пале без притиснутог квачила), а виђао сам да их има и на DX.com за неку сићу, типа комплета - један такав какав ти треба, и два мала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Maj 16, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Videcu nesto,rasturio sam stari,cini mi se bas prosta stvar,ne znam cemu tolika cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Растурио си стари, у смислу, чачкао и расклопио, па не умеш да га склопиш иако су ти су сви делови или растурио си стари, нешто је цркло, погубио делове? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Maj 16, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan U smislu,ne radi otkako ga imam,i padne mi na pamet da ga rasturim i popravim,kad ono medjutim,unutra se one male metalne plocice iskrivile i ne vrse funkciju koju bi trebale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...