theRealDoctor 6 Napisano Maj 3, 2016 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bor,Srbija Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Ako i postoji,sto se tice brojki ne verujem da ta razlika premasuje 2 KS kod ovog od 150 ccm.Neka me ispravi neko. *Mislim da bi se moglo koliko toliko,jos dobiti na brzini ubacivanjem veceg filtera za vazduh.Tj.stavljanjem KN filtera(ili imitacije).Mozda jos nekih + 5 km/h.I bi trebalo podesavati smesu benzin-vazduh. *Stavljanjem drugih izduva cini mi se da se dobija jos malo na snazi(posto one membrane u fabrickom auspuhu prave neku vrstu blokade) *Menjac mislim da nije nesto niti preterano tvrd,ali ni bas lagan(barem kod mene slucaj) *Isti problem ako se moze nazvati tako sa ventilima,ali nisam siguran da li da se bahcem sa tim.Posto nisam neki izvrsni znalac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da uzmem nov akumulator za Kivija? Samo stoji u garazi, ne vozim ga dugo vec, pa ce na prodaju cim se to sredi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo gde nadjes 12V 9Ah levi plus, potrazi po auto radnjama i vidi cene(nemaju u radnji ali u glavnom svi mogu da poruce) i prodavnicama akumulatora... a imas i na netu... pa vidi gde ti je najisplativije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoxle 7 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde mogu da nabavim polugu kvacila i migavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo gde nadjes 12V 9Ah levi plus, potrazi po auto radnjama i vidi cene(nemaju u radnji ali u glavnom svi mogu da poruce) i prodavnicama akumulatora... a imas i na netu... pa vidi gde ti je najisplativije... E hvala. Jel moze ovako nesto: http://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/starter-akumulatori/exide-bike-yb9-b-12v-9ah-detaljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, u milimetar je isti kao njegova fabricka yuasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, u milimetar je isti kao njegova fabricka yuasa Jes bre, evo je i yuasa, bas je jaka cena... http://www.akumulatori.rs/products/YUASA-YB9-B-12V-9Ah/pid/783359#.VzDBBfmLTRY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan ali je bas kvalitetna, evo moja prva ugradnja iz 2008 nikad ni skidana ni dopunjavana otkad je motor kod mene i nikad stucnuo nije pri verglanju.... onda sam je stavio na FZRku letos(koja koristi 12icu a ona je 9ka) i i dalje je radila extra nekoliko meseci i onda je vec pocela zimus da zeza pri jutarnjem paljenju jer je em vec bila stara 7god em manja nego sto je predvidjeno za yamahu pa nije imala taj "udar" i potreban napon pri verglanju i uzeo sam novu vartu a ona mi sad sluzi za pojacalo za slusalice i i daljinsko paljenje svetla Evo je, jos ziva, fabricka, kivija verujem da bi i dalje palila bez problema al mi mrsko da je vucem kroz dva autobusa do SDa i razmisljam da l' ce da se prolije kiselina pa cu i ja svom tamo kupiti nov Sad ga palim na kurblu kad sam kuci i radi i potpuno bez akumulatora bez ikakvih problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Maj 9, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, a ja reko to neko djubre od akumulatora gde su hteli da ustede kao i na fabrickim gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 9, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nenee nikako, yuasa i inace vazi za jedan od najboljih akumulatora Ni ja nisam mogao da verujem da su je kinezi stavili ali eto... neverovatno ali istinito... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Maj 9, 2016 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ta je Yuasa jos i jeftina,kod mene je jos fabricka ali ova: http://www.batterycentar.rs/products/YUASA%2012N9-4B-1%2012V%209Ah/pid/783354#.VzDRAHr0b4B Ne znam da li bi mozda valjao i ovaj? http://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/starter-akumulatori/landport-yb9-b-12v-9ah-detaljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Guma 3.5-18 zadnja jel ista mera kao 130-80-18? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Maj 14, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan nije 80 80 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/62228-gume/ Dakle nije, 120 je sira EDIT: pretece me kolega, mada po onone ispada da je 3,5 90 sirina... kad se 3,5 pomnozi sa 25,4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda me prodavac zeli prevariti. Pogledacu kasnije ovaj link gde je objasnjenje pa cu pokusati da skontam. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3.5-18 (90/70/18) 2.75-18 (70/55/18) Jesam dobro izracunao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi... samo nzm zasto visina 55 kod ove druge? Sirina je ok... Evo slika neke 120 recimo, vidi se i od oka da je prilicno sira od kivijeve... http://ecx.images-amazon.com/images/I/81QhDWG-tUL._SY355_.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa 80% od 70 je 55, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Maj 14, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ове старе цоловне ознаке - 2,75, 3,00 и сличне... Требало би да значи да су и ширина и висина тог профила гуме исте, значи колико широке, толико и високе. Али ако ћемо баш, дизајн газећег слоја (тј. крампони) готово увек покваре тај теоријски прорачун. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa 80% od 70 je 55, zar ne? Pa da ako pretvaras u milimetre ali to nije standardna oznaka za visinu... i nije od 70 nego od sirine gume, znaci 90 u ovom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 14, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa 80% od 70 je 55, zar ne? Pa da ako pretvaras u milimetre ali to nije standardna oznaka za visinu... i nije od 70 nego od sirine gume, znaci 90 u ovom slucaju Pa nije 90. 90 sirina je za 3.50-18, a za 2.75-18 sirina je 70 (2.75x25.4). Najbolje da kupim gume gde pise 2.75-18 i 3.25-18 (ili 3.50-18) i miran sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Maj 14, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno, ne trazis gumu po tom srednjem broju u milimetrima, oznaka na gumi je u stvari procenat sirine... nisi ti to dobro shvatio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko gume polovne za speed neka mi javi, 2.75-18, 3.25-18 i 3.50-18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duško 0 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 24 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti je savet, ako bi već kupovao nove gume, obavezno uzmi šire, pozadi 3.50, napred 3. Mnogo lepše izgleda motor, a i u vožnji bi se bolje ponašao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam siru pozadi, trazim polovne gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...