Mićko R 1 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam,ali nemam subler da premerim mere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lenjir pa meri i imas oci pa prebroj zube, postavio sam i sliku pogledaj. Nemoj samo pitati nesto a nisi potrazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ja za zubce,mene samo zanima da li rupe odgovaraju,ako nećeš da mi pomogneš nemoj mi odmagati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ja za zubce,mene samo zanima da di rupe odgovaraju,ako nećeš da mi pomogneš nemoj mi odmagati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ocekujes da neko skine svoj tocak i izmeri. Skini tocak i izmeri lenjirom sta te zanima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da ne očekujem da neko skine svoj točak i izmeri,pretopstavio sam da neko zna mere lančanika,valjda zato skuži forum.I ti si sam napisao'kupi i vozi'.Pa sam očekivao potvrdan odgovor,da zupčanik odgovara.Nema potrebe za nekim prepiranjem,valjda smo tu da pomogbemo jedno drugome isto vozimo Kivija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 22, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan I pretraga necemu sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 22, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisam prelistao jedno 200 strana onda ne znam,da video sam sliku lancanika na prethodnoj strani,sve bi to išlo super da se ja ne nalazim u Bg-u,a ovaj što prodaje lancanik u Ns,dečko koji mi prodaje nema podatke o keewayu da li odgovara ili ne,zato sam i postavio sliku i tražio odgovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Octobar 23, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Listao si 200 strana a nisi samo 2 unazad? To ti je sto se tice koraka, za dimenzije ces morati sam da se snadjes tj premeris... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj moj komentar,prethodna strana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 23, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitao si i koliko lanac ima "zuba". Da si koristio pretragu nasao bi a ne da listas strane. Izmericu ja danas moj lancanik pa cu napisati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo,hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 23, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi jos lepse da ti to uradis hehe. Lancanik zadnji: 58m unutrasnji precnik Rupe za sraf mi deluju 8mm, a mogu biti i 8.5 jer sam merio na motoru, nisam skidao lancanik, znam da je matica precnika 13mm (idi u gvozdjaru i trazi maticu 13mm i vidi koji sraf ide u njega, premeri precnik srafa i to je to) Od srafa do srafa vise mi deluje 77m, 78mm mi je malo vise, mada kazem opet merio sam na motoru. 99% da su mere iste, jer nema velikog odstupanja pa da se vidi odmah da nije to to. U selu mi je stari fabricki lancanik pa ti mogu premeriti ali za koji dan, jer ne znam kada cu ici u selo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 23, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti,imas pivo od mene ,ako nekom bude trebao lanac i lancanik dacu link od decka,postavicu sliku kada namontiram sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Momci da li bi odgovarao zupcanik od 48 zuba,na korak lanca od 428? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 24, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://postimg.cc/image/eli1v457f/ http://postimg.cc/image/q8ebcag1x/ http://postimg.cc/image/qwyw2g1xf/ http://postimg.cc/image/80s5n3x7j/ http://postimg.cc/image/mh7sosutb/ http://postimg.cc/image/sig3b3k4d/ http://postimg.cc/image/4aidcabn5/ http://postimg.cc/image/5ukobphln/ http://postimg.cc/image/gqlb4cu0b/ Evo malo slika,motor je u perfektnom stanju i trudim se da tako i ostane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 25, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Premerio sam stari zupcanik i iste su mere kao sto su na onoj slici sto si postavio.48 zuba mislim da je previse, bice trom na startu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 25, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A od 47 nema manji..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 25, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate ajde iskuliraj vise, ti ocigledno zajebavas. Nadji original lancanik od 38 zuba, batali taj i procitaj u temi sve ti pise o lancaniku koji ide i koje su mere. U BG imas sigurno radnji gde ima da se kupi, idi u sprint radnju sa slikom i trazi. Imas i na ovom forumu broj od coveka sto prodaje original delove za speed pa zovi. Broj nadji u ovoj temi. Toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pukla mi km sajla. Zna li neko gde ima? Zvao sam ona dva broja nemaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 064 2669376 pozovi ovaj broj,pa javi. Послато са D5103 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Octobar 27, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta da javim i kome da javim? Ciji ti je to broj? Zvao sam dva broja sto imaju original delove za speed, ali trenutno nemaju i kostalo je 1600din. 063/8244569 i 011/8124999. Odnecu sajlu kod Bobana BG da napravi, jeftinije je dosta a nisu se zalili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mićko R 1 Napisano Octobar 27, 2015 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Javi ako ima,ako nema da ti dam drugi broj,to je broj od dečka od kojeg sam uzeo ručicu za kvačilo.Skroz korektan..Pa ja reko da pomognem valjda zato služi forum...Ali ako nećeš nikom ništa... Послато са D5103 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Novembar 12, 2015 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko napravio 30000, 40000km sa speed-om i jel imao nekih problema sa motorom preko te kilometraze? Npr kvacilo, oko motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na malo ispo 30k km im autoputm za beograd znaci konstantno u obrtaje i ne pokazuje znake umora, vise imam psihicku barijeru sve kao sad ce da stane, sto pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...