zlacjani 195 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah celu temu u dahu, brate al si smorio, ko da si samo ti prao lanac na motoru , u svakom slučaju ako ga budeš prodao za 2300eur kao što si naveo imaš od mene gajbu piva ladnog, i ponudu da istrguješ i moj motor za sličnu cenu, al 10-ak godina mlađi Pa jesi li prao lanac 2 dana, potrošio 2 velika WD-a, kilo hipenola, kilo Motul Klinera i po boce Mafre Rajsing masti. Paste za ruke i pucvol ne računam, i spavanje na kauču. Istrgovaću što bolje al samo kolko neki kupac plati, a to će obrni okreni biti na moju štetu. Generalno, sve što sam u životu prodavao je bilo nešto skuplje, dugo se prodavalo, al kad je kupac došao, odlučivali su se za delić sekunde i kasnije mnogo puta čuli uz zahvalnost. Pivo ne pijem tako da ni ovu cenu ne moram da jurim.<br style=""> <br style=""> Ne razumem zašto je potrebno 2 dana da bi se oprao lanac ???? čime si ga prao četkicom za lakiranje noktiju, svoj lanac operem faminom za 20 minuta par puta u sezoni i to je to, ne hvalim se time, jbt pa to je sam lanac-potrošna roba. Da sam znao da se dvodnevnim pranjem (sranjem) lanca isti podmladjuje i vraća u fabričko stanje ne bih davao bezveze 150 E za glupost, sad si me prosvetlio U svakom slučaju divim ti se što svima koji te smaraju u tvom oglasu pokušavaš da se na neki način opravdaš i odgovoriš na sve manje-više neumesne provokacije Još jednom sorry za off, srećno sa prodajom na ovom bednom tržištu naših ljubimaca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Septembar 29, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...kad budem ishao po svoju ofroad Zver prvo idem po Djuntu...nek koshta kolko koshta, ja sam reshio...... Kakav Jordan, pmatere, afrika zimi i sl...putopis brale! Idemo Djunta da nadjemo Super Teneru ili Super Afriku... a vi drž te se vaših fenomenalnih motora...dolazimo sa keshom! Ja sam ono optimista, baš mi treba dark side Đunta kao balans... Naoružani kljunasto pomicnim merilima i nonijusima dolazimo! Djunta brate :care: Moramo osvojit Rtanj Chalange sa ekstraispravnim mashinama, vidish da gore, lome, padaju u provale ove neispravne i neservisirane makine... Ja samo uzimam PDV( Pljeskavica Dupla Velika), a pošto sam na dijeti uprvo zbog nekog budućeg OFF-a, može jedna al velika. Gvozdene, a da ti kupiš TA od Đunte? A ne ne... to je primerak za nekog ozbiljnog , ne mogu ja sa kawasakija na tako sredjen motor... PA meni bi falile sve one sitnice sto se zovu ljubav..te semering, te lezaj... Taman imam zzr1100 u prvoj boji, 90 `,,,vidi se Djuntin kung fu stil... Ocu da vas derem tamo na brdo, video sam neke snimke, brze su sharovi trcali od nekih vozaca... Greota je vozati dobar motor na offu, mora da se ošteti, makr zgrebe. Ja sm probao pre sređivnja i olupo far. Za to je neki XT i obavezno sa namenskim gumama. Sve drugo je zaista mučenje, na stranu što je nebezbedno. Skroz sam zezno statistiku, sada mi pise da sam najviše aktivan u prodajem forumu . Eto djunta ti od poštenog čoveka napraviš babu koja izučava trač partije. Ustvari, znam ja, ti ćeš sve nas da izmoriš i onda će ti ostati prazan prostor za pravog kupca. Mudar si ti, seda vlas... Da te nisam upoznao mislio bi da si zadrt, ovako moram priznati da si uporan i strpljiv. Evo i od mene, srecno sa prodajom... Pobedio si Dobre teme čine pozitivnu sttistiku, drago mi je što si prisutan. Pobedio nisam, nit je ovo ikakvo nadmetnje, samo još jedna u nizu moto novela. A da sam zadrt, jesam al za uvek nešto pozitivno i bolje, i opirem se povlačenju za noge. Na žalost kod nas je moto, što jeftinije to bolje tako da i žiovot nam izgubio vrednost, primerice nesrećama bahatih vozača. Hvala i tebi na želji, zaista će biti potrebna sreća da se proda vaj primerak. Pročitah celu temu u dahu, brate al si smorio, ko da si samo ti prao lanac na motoru , u svakom slučaju ako ga budeš prodao za 2300eur kao što si naveo imaš od mene gajbu piva ladnog, i ponudu da istrguješ i moj motor za sličnu cenu, al 10-ak godina mlađi Pa jesi li prao lanac 2 dana, potrošio 2 velika WD-a, kilo hipenola, kilo Motul Klinera i po boce Mafre Rajsing masti. Paste za ruke i pucvol ne računam, i spavanje na kauču. Istrgovaću što bolje al samo kolko neki kupac plati, a to će obrni okreni biti na moju štetu. Generalno, sve što sam u životu prodavao je bilo nešto skuplje, dugo se prodavalo, al kad je kupac došao, odlučivali su se za delić sekunde i kasnije mnogo puta čuli uz zahvalnost. Pivo ne pijem tako da ni ovu cenu ne moram da jurim.<br style=""> <br style=""> Ne razumem zašto je potrebno 2 dana da bi se oprao lanac ???? čime si ga prao četkicom za lakiranje noktiju, svoj lanac operem faminom za 20 minuta par puta u sezoni i to je to, ne hvalim se time, jbt pa to je sam lanac-potrošna roba. Da sam znao da se dvodnevnim pranjem (sranjem) lanca isti podmladjuje i vraća u fabričko stanje ne bih davao bezveze 150 E za glupost, sad si me prosvetlio U svakom slučaju divim ti se što svima koji te smaraju u tvom oglasu pokušavaš da se na neki način opravdaš i odgovoriš na sve manje-više neumesne provokacije Još jednom sorry za off, srećno sa prodajom na ovom bednom tržištu naših ljubimaca Kad sam uzeo motor, bilo zimsko vreme tako da je lanac ko zna kad pre toga pran jer ko lud da to radi zimi, samo udri sprej za mazanje. Korišćen je onaj ogavni za OFF, lepljiv ko žvaka, dekla kod prednjeg bila skroz zapunjena, šust pleh ispod takođe. I nema druge, petrolej i Luis četkara pa pranje Wapom, pa ponovo prskanje beskontaktnim sredstvom, pa ponovo wap, sve da bi došao do iole čistog, odnosno malo zamazanog. Potom hipenol i četka i kvasio, kvasi. Ostavim da prenoći, potom ponovo petrolej, wap i sad već to liči na nešto al i dalje se vide zaostaci. WD pa člank po člank, briši, prskaj, neki članci teže se okreću, guraj WD dok ne ispadne i poslednji trun i sve radi glatko a čisto. Potom ponovo wap, sušenje, namensko sredasvo za pranje da bi se skinuli još neke nečistoće i osušio lanac. Krug da se lanac zgreje u vožnji pa potom mzajući sprej i onda još pedantno zatezanje i centriranje ose osovine. Eto dva dana, al samo za prvo pranje, potom redovnim postupkom kako i ti radiš. Problem je što većina vlasnika lanac ne pere jer mora tad i da se prevriše i eminovno zaprljaju ruke i svi samo podmazuju. Posle ovakvog pranja ja sam pripremio samopodmazivč jer bi i ja verovatno falširao u održavanju. A provokacije, pa stoje uvek, svi smo mi limitirani na neki način, zato i služe forumi da bi malo se pomerili. Hvala i tebi takođe, jesmo mi jadna i bedna zemlja, ne samo ovo tržište motora. Muka tera da vozamo krševe, a još je veća da i ole budu pristojni kako tako. BMW mi je već III nedelja na klocni, sve skoro isto, a išo sam na more sa njim. Može i onako i ovako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan polako ali sigurno tema pristize Gajinog TDM-a koga sam ja pazario iako mislim i ja da je cena malo jaca ipak verijem da je motor vrh posto se ja nisam pokajao sto sam pazario ono sto je toliku paznju pobudjivalo srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Septembar 29, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan polako ali sigurno tema pristize Gajinog TDM-a koga sam ja pazario iako mislim i ja da je cena malo jaca ipak verijem da je motor vrh posto se ja nisam pokajao sto sam pazario ono sto je toliku paznju pobudjivalo srecno sa prodajom Uvek to tako ide kad je nešto malo skuplje bez obzira na kvalitet. Eto, ti si uzeo motor za koga je vlasnik tvrdio da je dobar i koliko vidim ti si kao nov vlasnik to i potvdrio. Skupe su samo loše stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ali zbog raznih pridika on ga je spustio u bescenje i pravo da ti kazem platio sam ga malo koliko je dobar i prezadovoljan sam u minimalna ulaganja i to smao estetska motor je perverzija a verujem da je i tvoj samo sto ljudi gledaju idalijanske sajtove i porede sa time i krstenicom sta ces ja verijem da je dobar za te pare iz svog iskustva kazem ali ga za iste verovatno neces prodati kao sto ni gaja nije polako ali sigurno tema pristize Gajinog TDM-a koga sam ja pazario iako mislim i ja da je cena malo jaca ipak verijem da je motor vrh posto se ja nisam pokajao sto sam pazario ono sto je toliku paznju pobudjivalo srecno sa prodajom Uvek to tako ide kad je nešto malo skuplje bez obzira na kvalitet. Eto, ti si uzeo motor za koga je vlasnik tvrdio da je dobar i koliko vidim ti si kao nov vlasnik to i potvdrio. Skupe su samo loše stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Septembar 29, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan polako ali sigurno tema pristize Gajinog TDM-a koga sam ja pazario iako mislim i ja da je cena malo jaca ipak verijem da je motor vrh posto se ja nisam pokajao sto sam pazario ono sto je toliku paznju pobudjivalo srecno sa prodajom Uvek to tako ide kad je nešto malo skuplje bez obzira na kvalitet. Eto, ti si uzeo motor za koga je vlasnik tvrdio da je dobar i koliko vidim ti si kao nov vlasnik to i potvdrio. Skupe su samo loše stvari. ali zbog raznih pridika on ga je spustio u bescenje i pravo da ti kazem platio sam ga malo koliko je dobar i prezadovoljan sam u minimalna ulaganja i to smao estetska motor je perverzija a verujem da je i tvoj samo sto ljudi gledaju idalijanske sajtove i porede sa time i krstenicom sta ces ja verijem da je dobar za te pare iz svog iskustva kazem ali ga za iste verovatno neces prodati kao sto ni gaja nije Poređenja su relativna. Nije isto porediti R motor koji se ne aka ko enduro. A na sajtu i slici, svaki može izgledati nov i bešuman. U relnosti je nešto sasvim drugo. Išo svojevrememo Milan iz BNS u Bugrsku, izmeđšu ostalog i da gleda motor za mene koji mu je na telefonu opisan bajno, a i ja video na netu, zvao me iz Sofije, kaže izvinite, nije motor za Vas. Pa prodaću pod moranjem, al još sam daleko od toga. Stoji u sigurnoj grejanoj garaži, ne propada, leba ne traži, samo prvog kupca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo uzimam PDV( Pljeskavica Dupla Velika), a pošto sam na dijeti uprvo zbog nekog budućeg OFF-a, može jedna al velika. Nadam se da ne razmišljaš o tome da BMW teraš na off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1430 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1951 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Djunto iako sam se povremeno nervirao prateci tvoj oglas moram da ti priznam da sam poceo da navijam za tebe. Cak sam dosta puta hteo da napisem nesto ali uvek obrisem i ne posaljem. Sad vidim da sam ispravno postupao. Tek sad shvatam sa kakvim likom (skroz pozitiivnim) imamo posla. Ako nekad bude prilika imas od mene jedan PDV samo zbog ove teme. Dosta ljudi u Srbiji izgleda menja toliko cesto motore zato sto nece nista da ulazu njih nego kad dodje vreme za lanac onda im je lakse da promene za motor sa dobrim lancem a prethodni prepuste nekom ko se ne razume uopste. Skoro sam imao raspravku sa covekom koji je kupio motor 89. god i ubedjuje me da je presao 20k km zato sto na satu pise toliko. Gume su mu stare kao biblija i tvrde kao kamen ali ko njega da ubedi nesto. Laze covek sebe pa mu ja smetam da poveruje sam sebi. Ja trenutno prodajem motor i po svakoj racunici (zamenio sam mu sve sto moze da se menja) izgubicu velike pare. Npr ovaj covek koga sam spomenuo uvek bi pre kupio motor u 5 puta losijem stanju samo da mu na satu stoji duplo manja kilometraza nego kod mene. Srecna prodaja i zelim ti da prodas motor po toj ceni koju i trazis. Pozdrav. Pratim i dalje. Istina je tamo negde............ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Septembar 29, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo uzimam PDV( Pljeskavica Dupla Velika), a pošto sam na dijeti uprvo zbog nekog budućeg OFF-a, može jedna al velika. Nadam se da ne razmišljaš o tome da BMW teraš na off Pa slušaj, ko zna zna, ko ne zna 2 ( tako moj drugar profa poklanja prelaznu ocenu). GS je u kilo težak ko AT i verujem da bi ti jednako dobro (ili bolje) išao i sa njim. Ja svakako ne. Evo i Đzimi uzeo pravi off motor tako da je sve sa ovim teškašima jako veliki napor. Ako i kad rešim, uzeću pravog krosa za to, nema univerzalnog motora sa ekstremno dobrom upotrebom za sve. Sevši posle Bmw-a na TA, izgledalo mi da bi mogao sa njim na Vršku čuku, a verovatno bi isti osećaj bio da sednem na Miše Peia kozu. Svaki enduro će da gura po lakšem offu, da prođe i jako teške deonice al po meni sve to u okviru kakvog takvog puta. Za ono što Vi terate ipak krosara. Djunto iako sam se povremeno nervirao prateci tvoj oglas moram da ti priznam da sam poceo da navijam za tebe. Cak sam dosta puta hteo da napisem nesto ali uvek obrisem i ne posaljem. Sad vidim da sam ispravno postupao. Tek sad shvatam sa kakvim likom (skroz pozitiivnim) imamo posla. Ako nekad bude prilika imas od mene jedan PDV samo zbog ove teme. Dosta ljudi u Srbiji izgleda menja toliko cesto motore zato sto nece nista da ulazu njih nego kad dodje vreme za lanac onda im je lakse da promene za motor sa dobrim lancem a prethodni prepuste nekom ko se ne razume uopste. Skoro sam imao raspravku sa covekom koji je kupio motor 89. god i ubedjuje me da je presao 20k km zato sto na satu pise toliko. Gume su mu stare kao biblija i tvrde kao kamen ali ko njega da ubedi nesto. Laze covek sebe pa mu ja smetam da poveruje sam sebi. Ja trenutno prodajem motor i po svakoj racunici (zamenio sam mu sve sto moze da se menja) izgubicu velike pare. Npr ovaj covek koga sam spomenuo uvek bi pre kupio motor u 5 puta losijem stanju samo da mu na satu stoji duplo manja kilometraza nego kod mene. Srecna prodaja i zelim ti da prodas motor po toj ceni koju i trazis. Pozdrav. Pratim i dalje. Istina je tamo negde............ Čast mi je da te čujem i drago da sam te naveo da promeniš stav, i ja sam često brzoplet što naravno mi se ume obiti o glavu. Biće mi posebno zadovoljstvo da podelimo PDV, moje pivo. Upšte je tehnička kultura niska kod nas, nisam ni ja tehnički školovan al eto, pitam naokolo i tako to nadoknađujem. Beda smo i dajemo na prevozna sredstva minimum minumuma. Jednom sam na tek doteranom novom autu odmah ispustio ulje i sipao ono koje ću kasnije stalno koristiti. Drugar u servisu ga zavatio, reko šta ćeš s tim, pa da sipam sebi u auto, prešo si samo hiljadu km, ( od Slovenije do Beograda). Mnogi prvu zamenu čine tek nakon 15.000 km, a treba na 1.000, plus što je nulto ulje takozvano lako ulje zbog razrade motora i nikako nema pun kvalitet. Mi svi volimo da se samoobmanjujemo i prija nam da verujemo u raznorazne laži ala tih 20 k na satu, uh što sam uzeo dobar motor, jeftin a prešo jako malo, nije čak ni razrađen. Skoro oglas, čova oglasio da kupuje gumu novu al bajatu, a ima par outlet stokova kod nas koji nude ganc nove gume a stare desetak godina i biznis cveta, kupuju ljudi "nove gume" verujući da je to to. Srbija Brale. Naravno da ću i ja izgubiti a ovom motoru, manje ili više, nije ni bitno koliko. To je tako kod nas i ja ne mogu ništa protiv toga. Nisam ni očekivao da se "izvadim" nit mi je bila namera da to pokušam ovolikim pstovanjem, već ako je bilo dve da kažem edukativne storije, nek bude i ova, čisto kao moje lično iskustvo od izbora, sređivnje i prodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj bre Djuntoslave.. nisam dugo otvarao temu.. i onda nocas do 3 ne mogah da legnem dok je ne procitah do kraja Ja bi tebe za gradonacelnika grada Cikaga.. ili bar za predstavnika moto zajednice u parlamentu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Đunta za prešjednika! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Octobar 5, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci "spanska sapunica( ili turska)" se zavrsila. Kupcu zelim da prodje mnogo, mnogo bezbednih kilometara i da nastavi da mazi i pazi motor kao sto je to radio i prethodni vlasnik. Ubedjen sam da je kupljen odlican motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ins@in 3 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Outlook 150 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci "spanska sapunica( ili turska)" se zavrsila. Kupcu zelim da prodje mnogo, mnogo bezbednih kilometara i da nastavi da mazi i pazi motor kao sto je to radio i prethodni vlasnik. Ubedjen sam da je kupljen odlican motor. Solidarisem se sa kolegom Nek je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 5, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Djunta ne zna nista o prodaji, cak kaze da vozika upravo taj TA... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Octobar 5, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Može lock Djunta ne zna nista o prodaji, cak kaze da vozika upravo taj TA... Znači, ovo je neka provokacija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 5, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ако је провокација ????? врло је неумесна и неукусна. Covek je postavio oglas ne bi li prodao motor i nikakvo sprdanje sa njim i sa njegovim oglasom nije u redu i sigurno ce urednistvo sajta reagovati nekom od disciplinskih mera ako se ispostavi da je to u pitanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan kalab®icu, sa`ces da popases jednu disciplinku ako se ja pitam, ovo odavno nije oglas, vec psiholoski profil druga clana djunte. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Octobar 5, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan koliko košta transalp u dobrom stanju od 97. godine (pitam zbog duplog diska)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj bre Djuntoslave.. nisam dugo otvarao temu.. i onda nocas do 3 ne mogah da legnem dok je ne procitah do kraja Ja bi tebe za gradonacelnika grada Cikaga.. ili bar za predstavnika moto zajednice u parlamentu Ispraznio bi parlament svojim smaranjem i onda bi sam izglasao šta god hoću, tebi par kocki sa ulice, da te malo prizemljimo. Prodato Može lock Djunta ne zna nista o prodaji, cak kaze da vozika upravo taj TA... Znači, ovo je neka provokacija? Vozikam se ceo dan. Ако је провокација ????? врло је неумесна и неукусна. Covek je postavio oglas ne bi li prodao motor i nikakvo sprdanje sa njim i sa njegovim oglasom nije u redu i sigurno ce urednistvo sajta reagovati nekom od disciplinskih mera ako se ispostavi da je to u pitanju. Ako je po službenoj dužnosti, ja sam nemoćan, ako je po mome, privatam šalu. kalab®icu, sa`ces da popases jednu disciplinku ako se ja pitam, ovo odavno nije oglas, vec psiholoski profil druga clana djunte. Ne mora da se čita i analizira, mene u kraju zovu Picpic, sve jasno. Na sreću, nisam prodao motor, nit je bilo ikakvih pregovora ili nagoveštaja, samo se nekolicina prikrivenih "mušterija" zabrinuto javljalo, nadam se da im sad pao kamen sa srca jer su i dalje u nadi, al zato ne znači da se neće prodati. nenadano. Post je originalan i u tu čast skidam cenu za 100 jevropskih novčanica, znači nova cena 2.200 eura. PS. Nemoj sad da preterujute ko sa dojavama za bombe, moj budžet nije neograničen. Tema otključana mojim kalauzom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Octobar 5, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Mile, a jel menjaš i tekst u naslovu teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mile, a jel menjaš i tekst u naslovu teme. Apsolutno, ja ne gazim svoju reč, bar ne ako time ugrožavam nekog, ovog puta potencijalne kupce. 2.200. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1479 Napisano Octobar 5, 2011 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako Mile kaze da prihvata salu......onda u redu. Ali ipak, "smanjite dozivljaj" i ne preterujte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 5, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm. da mi ne zna glas..sad bi ga zvao na telefon.. dobrovece.. jel vi ono bese prodajete motor? A kakav je? A kolko moz da razvije? Ono imam jednu peglicu u zamenu i bas gitaru..mogu i kuruza da dodam ako treba.. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ako Mile kaze da prihvata salu......onda u redu. Ali ipak, "smanjite dozivljaj" i ne preterujte. Ne mogu na malenom notebuku da izaberem smajlije... Hmm. da mi ne zna glas..sad bi ga zvao na telefon.. dobrovece.. jel vi ono bese prodajete motor? A kakav je? A kolko moz da razvije? Ono imam jednu peglicu u zamenu i bas gitaru..mogu i kuruza da dodam ako treba.. Ti znaš da batinka ima dva kraja... Nego, da mi pregovaramo oko miraza, evo, uzmi TA za tu,(nju), namenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...