JankoR 471 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Šaltarica ili ti poluga za mijenjanje brzina je ostala bez zuba i kao takva je neupotrebljiva .potrebna nova ili polovna jer mi je dosadilo da sve vozim jednom brzinom . Suzuki dr 350 96 god. Šifra -što oštriji zubi to bolje poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7184 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje ti bilo koja, vrši posao, možda nije lepa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Misliš čika Mišo da su sve istog prečnika i da pasuju, vidio si me da nisam lijep pa samim tim estetika mi nije milija strana. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7184 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 3073 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, praktično su sve iste. Probaj Tomosovu ili od kineza, samo skini od nekog ili premeri. Jedina mana je što se kod endurača često preklapa sama pedala, da se ne savije cela poluga prilikom pada, a kod Tomosa i kineza ne. EDIT: Zubi na šaltalici i kočici se pojedu kada nije dobro stegnuta . Nemoj sad da je otkineš, video sam te koliki si :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...