marko13 2058 Napisano Jul 4, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan video, jedva sam i njega uspeo da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosh86 6 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Buraz,svaka cast!!!! Koja je ovo deonica?Ekstra izgleda! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 25, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To je Positano blizu Napulja. Proglaseno za jedno od najlepsih moto puteva. Dainese organizuje tu neka svoja takmicenja itd. A vikendom na tom potezu od nekih 40+ km bude bukvalno preko 1000 motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za voznju i putopis.Procitao sam ga jos onda kad je i napisan a sad ga osvezavam iz razloga sto planiram ovakvo putovanje,samo sto bi iz Rima krenuo ka Pescari i nazad u Bari. Da li je isao mozda neko tuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo mislili i tu stranu da obidjemo ali nismo imali vremena bas za sve. Lepsa je mediteranska od jadranske strane. Ali posto okreces nazad za Bari onda je bolje da ne ides istom stranom i vidis sto vise. Samo da zans da je i unutrasnjost prelepa. Ja nisam cak ni stavio sve slike i opisao sve krajeve a ima toliko mali i prelepih mesta izgubljenih u vremenu kao iz neke bajke ili nekih filmova. Izbegavaj autoput obavezno. Jesu dobri ali onda dzabe putovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan video, jedva sam i njega uspeo da stavim. Odličan putopis, lepe fotke, također video. Ali... način na koji si snimao nije baš najbezbedniji. Bolje fiksiraj kameru pa ćeš izbeći sve one bliske susrete, koje si nam dokumentovao. Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan To je moj kum snimao To je najobicniji aparat koji on drzi u ruci. Na zalost tada nisam imao Gopro kameru. Sada hocu da se pojedem sto je nisam kupio tada. Ali sada imamo i to. Samo jos da bude lepih putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan To je moj kum snimao To je najobicniji aparat koji on drzi u ruci. Na zalost tada nisam imao Gopro kameru. Sada hocu da se pojedem sto je nisam kupio tada. Ali sada imamo i to. Samo jos da bude lepih putovanja. Snimak je odličan!! Samo molim te (a pogotovo kuma) ne snimaj iz ruke, to je sve što sam hteo da kažem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo mislili i tu stranu da obidjemo ali nismo imali vremena bas za sve. Lepsa je mediteranska od jadranske strane. Ali posto okreces nazad za Bari onda je bolje da ne ides istom stranom i vidis sto vise. Samo da zans da je i unutrasnjost prelepa. Ja nisam cak ni stavio sve slike i opisao sve krajeve a ima toliko mali i prelepih mesta izgubljenih u vremenu kao iz neke bajke ili nekih filmova. Izbegavaj autoput obavezno. Jesu dobri ali onda dzabe putovanje. Autoput nismo ni planirali a savet da idemo malo u unutrasnjost prihvatam. Secas li se koliko je kostao trajekt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan @nemo Imamo jos takvih i iz Rumunije ali kao sto sam rekao sada kada imamo gopro toga vise nema. @Simon69 110Euro tacno. Kabina za spavanje i mesto za motor. A unutrasnjost je stvarno prelepa. Mi smo isli i nekim putevima vina, kroz silne vinograde i mala seoca kao iz bajke. Meni je i lepsa za voznju od obale. Njihova obala je manje vise ruzna i dosadna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...