DuleSlash 12 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan sam svrljao po cacku i naletim na prodavnicu gde ima i moto kaciga... svrnem i naidjem na jednu lepu crnu... i tako... ne znam da li bi trebao da je uzmem... nije neka cena 3 i po iljada... a koliko se razumem bas je nabudzena iznutra...(problem je sto se ne razumem)... a kako sam kasnije video da je bas nabudzena iznutra... [move] SOS ! ! ! [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Jul 21, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Opet otvaras teme iz dosade,koje treba da se prebacuju npr.u moto opremu..Nemoguc si,ali katastrofa!!! Sta hoces konkretno bt,tori coper,kacigu..ili da non stop otvaras nove teme i uvek tamo gde ne treba. Mladi gospodin je dobio pm, a ova tema LOCK, zato što je pomenuta i obradjena više nego dovoljno puta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...