DuleSlash 12 Napisano Jul 21, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan sam svrljao po cacku i naletim na prodavnicu gde ima i moto kaciga... svrnem i naidjem na jednu lepu crnu... i tako... ne znam da li bi trebao da je uzmem... nije neka cena 3 i po iljada... a koliko se razumem bas je nabudzena iznutra...(problem je sto se ne razumem)... a kako sam kasnije video da je bas nabudzena iznutra... [move] SOS ! ! ! [/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Opet otvaras teme iz dosade,koje treba da se prebacuju npr.u moto opremu..Nemoguc si,ali katastrofa!!! Sta hoces konkretno bt,tori coper,kacigu..ili da non stop otvaras nove teme i uvek tamo gde ne treba. Mladi gospodin je dobio pm, a ova tema LOCK, zato što je pomenuta i obradjena više nego dovoljno puta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...