acim 765 Napisano Jun 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najstarijih evropskih fabrika motocikala, Benelli, ove godine proslavlja vek postojanja uz jubilarne primerke TnT 899 i TnT 1130 nazvane Century Racers. TnT 899 pogoni trocilindraš sa vrhunskim Marzocchi, Sachs i Brembo komponentama. Isporučuje ukupno 120 konja pri 9500 obrtaja i 87Nm pri 8000 o/min. Stariji brat, TnT 1130 ima sličan agregat i iste komponente, ali isporučuje 129 konja na 8500 obrtaja i 110Nm pri 5250 o/min. Sedišta su marke Alcantara, a boja je inspirisana Benellijevim trkačkim mašinama iz 60-ih godina. Ova plavojka se odlično uklapa u okolinu, naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Jun 21, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Samo Italijani mogu ovako dizajnirat motor. Prelijepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jun 21, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Usraše ga sa onim čunkom pod repom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1731 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jhe da nema onaj propeler pod repom kao jedan od njegovih prethodnika. Lici malo na Transformersa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 27, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Ova benellijeva "cafe racer", kako je nekad nazivaju, serija mi je nesto najlepse u svetu motora. Steta sto nema ljudi ovde koji ih voze pa da cujemo nesto vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ova benellijeva "cafe racer", kako je nekad nazivaju, serija mi je nesto najlepse u svetu motora. Steta sto nema ljudi ovde koji ih voze pa da cujemo nesto vise. odlican primerak ko ima viska para za bacanje motor je JAPANAC i nijedan vise koja more egzotika BENELLI DUCATI TRIUMPF i ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Pa, onako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mačak - BuckoBas :) 45 Napisano Jul 23, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih kojih voze i hvale ih...E pa ja nazalost nisam jedan od tih sto hvale a ni ne vozim /vise/ jer je isti crkao Kazu slika govori vise od 1000 reci pa da ne davim puno pogledaj fotku resto samprodao u delovejako brzo! Nemam pojma na ipadu kakoda ubacim sliku ali postujem ujutro skompa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jul 26, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Koliko krivina na motoru, jednom kad se zapravis vise nikad ne moze da se opere Mada malo podseca na kawu er6n ovu pre a i ovu od 2012, prednji blatobran, bocna krila sa migavcima, dupla sipka rama ispod rezervoara itd.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu sto je mocan..... :care: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3062 Napisano Jul 27, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ova benellijeva "cafe racer", kako je nekad nazivaju, serija mi je nesto najlepse u svetu motora. Steta sto nema ljudi ovde koji ih voze pa da cujemo nesto vise. motor je JAPANAC i nijedan vise, koja more egzotika BENELLI DUCATI TRIUMPF i ostali Kakva vrhunska izjava... Mačak, daj sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan verujte nisam ovo napisao napamet imam jednog u komsiluku i znam sta je beda vise lezi pod njim nego sto sedi na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jul 28, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ova benellijeva "cafe racer", kako je nekad nazivaju, serija mi je nesto najlepse u svetu motora. Steta sto nema ljudi ovde koji ih voze pa da cujemo nesto vise. odlican primerak ko ima viska para za bacanje motor je JAPANAC i nijedan vise koja more egzotika BENELLI DUCATI TRIUMPF i ostali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bingo 18 Napisano Septembar 27, 2012 U prolazu, 49 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: HONDA CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan devojka moze biti sa sela ali zato motor samo iz JAPANA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 28, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da mi je jedno ovakvo italijansko govno koje se kvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...