acim 766 Napisano Jun 26, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da probaš da izbaciš bilo kakav kofer, a BJB logo da ubaciš umesto fara. Aj' ako te ne mrzi prepravi, pa da vidimo kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jun 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite da znak na ledjima bude malo veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog predloga za majice: Mislim da je crvena boja najefektnija, jer je to boja samog foruma i lako će se prepoznavati i u vožnji i mimoilaženju sa drugim kolegama motoristima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 27, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nole dobra ideja za boju...plus bele se lako uprljaju(naravno da i crvene treba prati- ovo je za neupucene).... svidjaju mi se nalepnice i za kola....lepo je kad vozis pa makar i u kolima a drugar iz kluba ti prepozna nalepnicu....i zna da pazis na motore u saobracaju..... svaku varijantu podrzavam, pod uslovom da MAJICE BUDU OD KVALITETNOG MATERIJALA....nemojte one tanke, koje nicemu ne sluze...neka budu jake, debele, sa dobrim i jakim okovratikom, ako ne te, makar sa ruskom kragnom.... takodje i logo bi mogao da se napravi za preslikavanje na druge delove garderobe.......lako i efektivno...... odma narucujem ....:-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, moj rezon je sledeći: ideja majice je da se u vožnji, kao grupa ili solo, identifikujemo. Majica treba da bude lepa i elegantna (kao i naša vozila ), ali je bitno i da se, kada nam neko ide u susret, vidi odmah ko smo i šta smo. U tom smislu, senkice oko slova, 3D tipografija i ostale zezalice nemaju šta da traže na majici. Logo je već jednostavan i efektan (gde ćeš bolje od siluete u linijama), a crvenu boju je lako povezati sa BJBikers forumom. Bajkeri obično nose dosadne crne majice, bele se suviše prljaju na otvorenom putu - a crvenu... nema niko Prepoznavaćemo se na kilometar. Zatim, tu je i pitanje štampe na majici... neke stvari ne mogu lepo da se odštampaju, ili odštampane ne izgledaju kao na ekranu. Jednostavna forma tu najbolje funkcioniše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da majca sa bubrecom stampom ne bi trebalo da predje cenu od 5-7 e i to da bude kvalitet pristojan i stampe a i materjala .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Jun 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od kolege Kypck-a što se ponudio da pomogne. Krajem nedelje će situacija vezano za majice biti mnogo jasnija pa Vas molim za strpljenje do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jun 28, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto sam ponudio je mnogo jeftinije nego inace, ali mislim da je logo preveliki i da bi smetalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Jun 28, 2011 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad gledam ove razne varijante i vidim da se ni jedan od ovih kofera ne uklapa. Logo je sam po sebi jednostavan i lep, kofer ga samo skrnavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nesto od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da probaš da izbaciš bilo kakav kofer, a BJB logo da ubaciš umesto fara. Aj' ako te ne mrzi prepravi, pa da vidimo kako to izgleda. ne valja tj. ne moze lepo da se izokrene logo da prati liniju motora kao far.... Sta mislite da znak na ledjima bude malo veci ruzno je kad je veliki ja bi stavio jos manji od ovih ponudjenih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neci - nemoj zameriti na kritikama, dobronamerne su, ali senke (bele i crne), embeding i slično ne funkcioniše dobro u sito štampi. Osim što zahteva višebojnu štampu, komplikovano je za pasovanje i ne izgleda dobro kada se izvede. To sve povećava cenu i potrebno vreme. Iz iskustva preporučujem da ostaviš samo osnovnu formu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Neci - nemoj zameriti na kritikama, dobronamerne su, ali senke (bele i crne), embeding i slično ne funkcioniše dobro u sito štampi. Osim što zahteva višebojnu štampu, komplikovano je za pasovanje i ne izgleda dobro kada se izvede. To sve povećava cenu i potrebno vreme. Iz iskustva preporučujem da ostaviš samo osnovnu formu. nole naravno da ne zameram,ovo su samo ideje kako moze da se odradi nikom ja ne kazem da bas mora tako da odradi ja znam sebi kako cu uraditi bez obzira sta se ovde bude dogovorilo ... dobicu informacije i cene za sve uskoro sta i kako moze da se uradi i koliko kosta jednostavno pravim sebi neke majce pa sto da ne podelim sa ostalima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kul, ako saznaš nešto oko cena, javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2131 Napisano Jun 28, 2011 Skuteras, 3717 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih pricao unapred, jer jos nisam dobio odgovor od nadleznih, ali mislim da necemo moci mi da stampamo kako se nama hoce i gde nam se hoce. Sajt je privatno vlasnistvo i mislim da bi osnivaci trebalo da odobre dalje radove. Obzirom da oni vec imaju razradjenu semu oko toga, mislim da je najbolje predloziti njima neku od ideja. A moze da se desi i da ja nisam dobro razumeo vase namere pa onda ovo gore napisano ignorisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5392 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno si u pravu. Iz tog razloga sam zamolio za strpljenje do kraja nedelje jer će tada stvari biti jasnije, barem oko dela texta koji će ići na majice. BJB/AMS je pravni subjekt i normalno je da štiti svoj logo i naziv. Dakle još jednom koleZe Maxiskuteraši, strpite se još par dana pa ćemo tada imati jasnu situaciju oko toga šta može a šta ne da ide na majice i ostali propagandni materijal Maxi Scooter Cluba. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan koji god se logo odluci da se uradi bjb/ams ja cu se sloziti i uzeti minimum jednu majcu, ali cu za sebe napraviti onu koju ja zelim samo bez logoa bjb i ostalih stvari koje mogu biti pravno zasticene od strane naseg foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 28, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa ovaj dizajn za sve boje majica i moglo bi da se štampa crnom ili belom bojom, ali bi za sito štampu trebalo odustati od bilo kakvih senki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Jun 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa ovaj dizajn za sve boje majica i moglo bi da se štampa crnom ili belom bojom, ali bi za sito štampu trebalo odustati od bilo kakvih senki. Takodje i da kvalitet majci bude na nivou foruma i forumasa, znaci - MAXI ! :takoje: :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 28, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Minimum Fruit of the Loom. Možda bi bilo dobro da napravite i mali logo za vez na polo majicama, onako fancy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Minimum Fruit of the Loom. Možda bi bilo dobro da napravite i mali logo za vez na polo majicama, onako fancy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 1, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan @Neci,@Hogar Aj probajte sledece,nadam se da imate vremena.Znaci,logo iz potpisa (Noletovog,Necijevog) a ispod "Maxi scooter club",u toj sirini razvuces www.bjbikers.com.Kofer da ostane kofer,na svom mestu,bez ubacivanja nekih slova i sl.Pa da vidimo kako to npr. izgleda.Moje licno misljenje da bi to bilo bolje nego ubacivanje logo-a sa strana,unutar skutera i slicno. Jos jedno podsecanje,kad izaberete odgovarajuce majice,da se dogovorite sa nadleznima oko njihove stampe,sta i kako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jul 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bez ikakvih senki za sito-stampu,meni licno lepse kad ima senku ali je i skuplje :takoje: edit. sa manjom adresom bjb da bi maxi club dosao do izrazaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Jul 2, 2011 Very Funny Rider, 1135 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan E ova majica (bez kofera) mi se svidja...kupujem cim se izrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...