dimac 987 40 Napisano Jun 24, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, motor izgleda odlicno. Ako cena bude ista ili slicna najverovatnije cu ga uzeti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 28, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Prava mala nakaza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 29, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=NUVahDF1tHg&feature=related Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Stromovci, da li stvarno ima modifikacija na agregatu ili je ovo na video isto kao i na starom? ABS je super stvar za ovakvu vrstu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tep3a 1095 Napisano Jul 1, 2011 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima modifikacija, vidish da su izbacili hladnjak ulja , na prvi pogled ...a za ostalo ...manje vishe isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nema hladnjaka, već hladi ulje dole iza filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6652 Napisano Jul 2, 2011 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Što bih ja ovo voleo da vidim uživo... Ovako...prilično sam razočaran. Po meni jedini napredak je ta instrument tabla. Sve ostalo,šminka... Smanjili su zapreminu rezervoara...bezveze...ako ga propagiraju i marketinški guraju kao putni motor,trbali su da je povećaju... Smanjili su visinu sedenja...glupost,bar za nas preko 185cm... Ja shvatam,svetska kriza,nema para,razvijanje novih agregata... Po meni,da su povećali rezervoar i namestili da se visina sedenja podešava...siguran sam da bi bio među prvima u SRB kao vlasnik novog modela. Ma ne znam...kako je krenulo,ima da se sledeće godine lepo isčlanim iz sekte i da pazarim neki drugi sektaški motor... :'( 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jul 2, 2011 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan To je agregat iz Gladijus-a, bilo je modifikacija, agregat je slican onom starom ali nije isti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Jul 2, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je sto su sklonili hladnjak ulja, bio je na nezgodnom mestu za makadam. DOdali su par sitnica koje ipak znace (npr. mala, ali znacajna glupost - indikator stepena prenosa). Dosta su i poskupeli;)) Smanjenje autonimoje je pucanj u sopstvenu nogu;)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ib 2 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, dugo me nije bilo. Puno korisnih linkova na ovu temu: http://v-strom.hr/index.php/topic,12162 http://v-strom.hr/index.php/topic,12169 http://v-strom.hr/index.php/topic,12166 http://v-strom.hr/index.php/topic,12168 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=16328928#post16328928 Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa, dugo me nije bilo. Puno korisnih linkova na ovu temu: http://v-strom.hr/index.php/topic,12162 http://v-strom.hr/index.php/topic,12169 http://v-strom.hr/index.php/topic,12166 http://v-strom.hr/index.php/topic,12168 http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=16328928#post16328928 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Čini se kao da su samo promenili plastike Ram, agregat i vešanje deluju potpuno isto. Više informacija u sstrujinom članku. i oblik rezervoara... Tu se gubi 2 litra.... Ali instrument tabla je super.... Vredi jedno 6700 eu. Sve preko toga je njesra... Mada i sadašnja cena stroma je glupost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da je velika ili mala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da je velika ili mala? Ma prenapucana!!! Ja sam kupio novi V Strom k8 i platio ga 6180 eu u Markosu. A sada taj bajk košta 7800 eu. :staa2: Da sada kupujem tu klasu motora kupio bih Kawasaki Versys jer je daleko jeftiniji... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Jul 27, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da ali Je Strom bar naizgled veći i više odgovara krupnijim vozačima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da ali Je Strom bar naizgled veći i više odgovara krupnijim vozačima? Ovaj novi strom je vizuelno uži pa meni ne odgovara vizuelno A Verys ima kraće odstojanje točkova(zato je ciklistika bolja za nagla obaranja) ali se vizuelno to nadoknađuje koferom sa izbačenim nosačima ( kod njega idu one viljuške sa nosačem kofera).Tako da dobijaš na dužini vozila... Da sada biram, uzeo bih Versys zbog cene, agilnijeg agregata i meni je lepši od ove kopije Tajgera. A i brate cena je nenormalna.... Počeli su kao Honda da preteruju... Oproban model, popularan, pa daj da krknemo cenu... Neka hvala... Srećom, moj K8 Strom gazi tek 16 000 km.... Tek ima to da se vozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Da ali je zato V Strom jedan od najprodavanijih motora u celom svetu a tek njih nekoliko kupi versys-a koji je ni putni, a bogami ni enduro motor A to da li Strom vredi 7800e ili ne, ja mislim da realno vredi! Realno je da npr F800 ne vredi 12000e sa ful opremom 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Jul 28, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kome se nešto sviđa (plus ima para) on to i kupi, to nema veze sa cenom. Komentari onih koji su probali motor su više pozitivna, nego negativna. Treba probati u svakom slučaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 28, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj novi Strom svidja puno vise od starog, bar ono sto sam o njemu prociato. Rekose da je menjac mnogo bolji od prethodnika, kao i kocnice koje su sad prilicno jake plus ABS. Masina je u celom opsegu obrtaja nesto jaca i ugladjenije radi. Ima mnogo sitnih izmena koje mnogo znace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mexiko 8 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, u Podgorici, kod ovlastenog prodavca za Suzuki, novi V Strom 650 ABS kosta 8750 eura (info od prije petnaestak dana, licno pitao), sto je po mom misljenju vise nego preskupo. Misljenja sam da je stari model ljepsi, robusniji, i imam osjecaj da se na starom modeli vise sjedi "u motoru" a ne na njemu, sto je po mom misljenju bolje. Masina sa starog modela se dokazala kao pouzdana, za ovu novu tek treba da se vidi. Manji rezervoar...glupost, dvije konjske snage vise...radije bih ona dva litra goriva uzeo. Jedino sto je po mom skromnom miljenju na svom mjestu nova instrument tabla i kako rekose pojedni, bolje kocnice, koje su po prici mnogih vlasnika starijih modela bile ispod nivoa kvaliteta ostatka motora. I tako, kad bih moga da biram, radije bih kupio stari model sa 0 km, koji se jos uvjke mogu naci po EU, nego ovaj novi, bez obzira sto bi me mozda isto kostalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 28, 2011 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, u Podgorici, kod ovlastenog prodavca za Suzuki, novi V Strom 650 ABS kosta 8750 eura (info od prije petnaestak dana, licno pitao), sto je po mom misljenju vise nego preskupo. Misljenja sam da je stari model ljepsi, robusniji, i imam osjecaj da se na starom modeli vise sjedi "u motoru" a ne na njemu, sto je po mom misljenju bolje. Masina sa starog modela se dokazala kao pouzdana, za ovu novu tek treba da se vidi. Manji rezervoar...glupost, dvije konjske snage vise...radije bih ona dva litra goriva uzeo. Jedino sto je po mom skromnom miljenju na svom mjestu nova instrument tabla i kako rekose pojedni, bolje kocnice, koje su po prici mnogih vlasnika starijih modela bile ispod nivoa kvaliteta ostatka motora. I tako, kad bih moga da biram, radije bih kupio stari model sa 0 km, koji se jos uvjke mogu naci po EU, nego ovaj novi, bez obzira sto bi me mozda isto kostalo. Slažem se... Samo mi se sviđa instrument tabla i ABS... Ali ABS ima i na starom pa ko voli... Meni su kočnice dobre na dl650 i nisu me prodale do sada a imam oko 130 kg- sada ima oko 18 000 km i dosada nema problema..... Menjač je odličan za tu klasu i tip motora... Kupio sam novog za 6180 eu 2008 godine... Prezadovoljan... Ovaj novi....Pa nije ni on loš ali tolika cena... I kada bih birao izabrao bih starog... U svakom slučaju, posle Stroma, u zavisnosti od $$$, nešto kao Varadero ili Yamaha super tenere 1200 Samo ona instrument tabla je odlična! Ostalo je Triumph tiger look, uzanije, manje robusno, ružnijih farova (stvar ukusa), manji rezervoar- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...