HornY 57 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce se prognoza ispostaviti kao prava, i da ce nam stvarno biti suncano ovaj vikend Jedno mozda glupo pitanje, ali sam cuo razlicita misljenja i tvrdnje pa bih voleo i od Vas da cujem. Zeleni karton ok, ali da li je medjunarodna dozvola must have ili jock? Valjalo bi mi da dobijem taj odgovor, jer bih vec sutra trebao da resim taj deo papira za put. Unapred zahvalan Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 5, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada mi niko nije trazio medjunarodnu dozvolu,samo zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 478 Napisano Jul 5, 2011 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni nidu tražili ali je imam i uvek nosim sa sobom kad idem u inostranstvo. Na granici ti sigurno niko neće tražiti međunarodnu ali šta se dešava ako nekoga navataju da je napravio neki prekršaj ili ne daj Bože neko ima udes? Meni je bolje da sam što čistiji da me neka budala ne bi cimala bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 5, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moram da te poslusam i ovaj put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17489 Napisano Jul 5, 2011 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niko ti ne trazi medjunarodnu, cak ni kada napravis prekrsaj (to sam naucio na tezi nacin;)). Inace, je definitivno krecem u petak popodne, pa se vidimo negde na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Molim Pero i Bandolera, i drugi put... Nego Pero, Tranfagarašan? Idem na more,posle toga moram do Slovenije,kako to sve uklopiti,videcu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Molim Pero i Bandolera, i drugi put... Nego Pero, Tranfagarašan? Idem na more,posle toga moram do Slovenije,kako to sve uklopiti,videcu! Neka, ako ne uklopiš sad, bar ćemo mi naučiti rutu, pa sledeći put kada budemo išli zajedno, nećemo morati da se oslanjamo na kineske navigacije. A bilo bi super da uklopiš... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 363 Napisano Jul 11, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka nova informacija od vas koji ste isli prosli i/ili pretprosli vikend? Gde ste spavali, neka preporuka ili izmena od informacija sa prethodnih stranica? Krajem jula bih isao, (29-31.jul) sa, ako je moguce, spavanjem u Brasovu. Kako se ta kilometraza uklapa u trodnevno putovanje? Po kartama Bgd-Brasov je 650km (granica se prelazi preko HE Djerdap, ide se preko Craiove). Ili je bolje preko Temisvara na onu stranu a vratiti se preko Kladova, itd. Puno planova a niko da prenese najsvezija iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 12, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150305493092518.387756.717402517 A doktor Mario ce se javiti sa ostalim informacijama On je veliki vodja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 12, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi link. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17489 Napisano Jul 12, 2011 Integrisan, 8334 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka nova informacija od vas koji ste isli prosli i/ili pretprosli vikend? Gde ste spavali, neka preporuka ili izmena od informacija sa prethodnih stranica? Ja sam bio sada za vikend. Ukratko: 600km u danu je izvodljivo (vrlo lako). Moj poslednji dan je bio 610km, a to je ubuhvatalo i Transalpinu i Semenik (dakle, puno stajanja i fotkanja i cooliranja). Inace, moj predlog ti je da spavas u Sibinju (Sibiu). KRakto receno: FANTASTICAN GRAD, a opet jako jeftin i na idealnoj lokaciji (odlican hotel u centru sa parkingom za motor u polu-garazi je 29eur, pizza i 2xpivo i palacinke oko 900din u samom centru starog grada itd.). Pansiona ima mali milion, g de god se okrenes i sobe su od (12eur do 20eur). Vise od 50% pansiona je blago receno fantasticno. Inace, Rumunije je za nas i dalje jeftina (fast food hamburger u T.Severinu je oko 75din, pivo u npr. mini baru hotela i kaficima 90-120din itd). Pisacu putpois, pa ce tu biti sire - ovo ovako samo na brzinu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jul 12, 2011 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već kod cena, valja napomenuti da jedino što je skuplje nego kod nas jesu - cigarete. Tako da pušačima preporučujem da svoju dozu nikotina ponesu odavde, jer u Rumuniji je cena paklice 2,5-3 eura ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 363 Napisano Jul 12, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neka nova informacija od vas koji ste isli prosli i/ili pretprosli vikend? Gde ste spavali, neka preporuka ili izmena od informacija sa prethodnih stranica? Ja sam bio sada za vikend. Ukratko: 600km u danu je izvodljivo (vrlo lako). Moj poslednji dan je bio 610km, a to je ubuhvatalo i Transalpinu i Semenik (dakle, puno stajanja i fotkanja i cooliranja). Inace, moj predlog ti je da spavas u Sibinju (Sibiu). KRakto receno: FANTASTICAN GRAD, a opet jako jeftin i na idealnoj lokaciji (odlican hotel u centru sa parkingom za motor u polu-garazi je 29eur, pizza i 2xpivo i palacinke oko 900din u samom centru starog grada itd.). Pansiona ima mali milion, g de god se okrenes i sobe su od (12eur do 20eur). Vise od 50% pansiona je blago receno fantasticno. Inace, Rumunije je za nas i dalje jeftina (fast food hamburger u T.Severinu je oko 75din, pivo u npr. mini baru hotela i kaficima 90-120din itd). Pisacu putpois, pa ce tu biti sire - ovo ovako samo na brzinu... ...and Sibiu will be! Cekamo putopis da znam jel da planiram oba, ili samo jedno spavanje u Sibiu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jul 13, 2011 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, šta se na kraju dešava? Ima li neki konkretan dogovor, datum? Ja sam idalje zainteresovan za kraj jula ako neko planira da ide. Čak sam dobio i dozvolu od žene da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 13, 2011 (promenjeno) Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako ne radi link, stavio sam da album mogu da vide svi Evo par meni dragih, pa kad stignem, uploadovacu album. Promenio Jul 13, 2011 član acim Sređene slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 363 Napisano Jul 13, 2011 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, šta se na kraju dešava? Ima li neki konkretan dogovor, datum? Ja sam idalje zainteresovan za kraj jula ako neko planira da ide. Čak sam dobio i dozvolu od žene da idem Ima plan, dogovor, ima sve... petak 29.jul ujutro, polazak. Samo jos da odlucimo jel spavamo prvi dan u Sibiu ili Brasovu. Rado bih u oba grada po jednu noc. Drago mi je da ides sa nama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Jul 14, 2011 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ko ima google earth. Igor motor.kml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jul 17, 2011 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Pa nista...ja sam ove godine odusevljeni posmatrac.Naci cemo se Boze zdravlja sredinom avgusta,pa da mi uz 'ladno pivo ispricate detalje LIVE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja knx 1 Napisano Jul 18, 2011 U prolazu, 79 postova Lokacija: Србија,Нови Сад Motocikl: suzuki DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan 1-3 juli severian ______________ 8-10 juli ______________ 15 - 17 juli GhostMile ______________ 24 -26 juli ______________ 5-7 avgust bagzi_obr ______________ 12-14 avgust Brmbrm (doduše malo drugačija ruta i suprotan smer) SashaP (idem iza Petra) MilosSani ( prosto mi cudno kad nema vase prasine ) Debeljan ( gajim nadu u saksiji ) Pedja knx Jel ima sta od ovoga,od ove ekipe za 12-14 avgust?Zainteresovan sam,pa da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa za 29.07.2011 1.nesa xx 2.boki 3.Perun! 4.Direktor E sad, obzirom da je ostalo još 8 dana, hoćemo li da razradimo malo detalje putovanja? Kad i odakle krećemo, gde spavamo, hoćemo li praviti rezervacije za smeštaj ili ćemo tražiti na licu mesta itd. Možda sve to ne bi trebalo da pišemo ovde, da ne gušimo temu. Moj mail je nikolapet@hotmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jul 21, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ništa od Peruna ovaj put... 1.nesa xx 2.boki 3.Direktor Kombinovao, kombinovao, ali nisam iskombinovao... Lepo se provedite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6727 Napisano Jul 21, 2011 Ne silazi, 6571 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ništa od Peruna ovaj put... 1.nesa xx 2.boki 3.Direktor Kombinovao, kombinovao, ali nisam iskombinovao... Lepo se provedite! Eto mene u avgustu,pa ako draga odobri jedan OPP za vikend,moz' se furnemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 22, 2011 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna nešto definitivno za sledeći vikend? Ko, šta, kako.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jul 25, 2011 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Slabe šanse za moj TŠ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 12-14 avgust Brmbrm (doduše malo drugačija ruta i suprotan smer) SashaP (idem iza Petra) MilosSani ( prosto mi cudno kad nema vase prasine ) Debeljan ( gajim nadu u saksiji ) Pedja knx Jel ima sta od ovoga,od ove ekipe za 12-14 avgust?Zainteresovan sam,pa da vidim Možda bih ja mogao, javiću kada se vratim sa odmora (cca 5. avgust) i vidim kakva je situacija u firmi. Ali, spavanje po smeštaju, nemam šator, niti vreće, niti bih kupovao to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...