Charuga 769 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Posle: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66823-posle-70-godina/ Fruske Gore zaputio sam se pravac u Bosnu, razlog, juriti duznike, misija nemoguca....... ali kroz Bosnu je uvek lepo proci.....zavidim Vam sto ste bili na Kepijadi zajedno.... zao mi sto niste bili i samnom ...u ovim krajevima.... te resih da podelim koju slicicu sa vama...... Dakle preko Race,Bijeljine,Brckog,Modrice,Dervente, prvo stajanje u Prnjavoru..... Malo kise do tamo ali posle ok..... njam uzasno gladan i bosanski cevapi su pali..... Najzad Banja Luka i dragi ljudi....drag grad....jedi...pij.....malo setaj..... mnogo dece zbunjene.... traze sigurnost starijih i svi vole "bijeli motor" :-* .... naravno i Borac.... Kao sto napisah decice....koliko hocete.... Naravno...kuglanje...bilijar...diskoteke.....eh....... Malo teturanja.... Ujutro dorucak: Pa malo po gradu..... U medjuvremenu upoznao sam i nasega Igora...zao mi je sto nisam i Berica..... Igor sta reci.... nego ljudina..... I on me vodio u strava restoran pored vode....brinuo se da nisam gladan.....eh nema zemlje kao Bosne....HVALA IGORE..... A ja u pauzama.... Pa malo na "bijeli motor"....zbog koga zamalo nebi rat... a ja pobegoh za Srbac...... uz put razmisljam ....sledeca prepravka duze zadnje sediste..... Brka zadivljen kao i uvek efektom bele boje pokusava da sakupi na sebe energiju koja iz njega zraci...... zapanjen njegovom karizmom odlucio je cvrsto da i on kupi...."bijeli".... ............ u Srpcu ista pesme....vise me mrzelo i da slikam......zabrinut za zdravlje..... odlucih da skupim malo energije, tako sto cu preko Bosne za Crnu Goru.... da obidjem jedinu ljubav...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 14, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uvek dobri putopisi i slike od chicha Charuge! Samo nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Iz Srpca krecem preko Dervente....Doboja....Zenice....Sarajeva.....Foce do Crne Gore....... U Montenegro ulazim kroz Scepan Polje, pa kanjonom Pive i pored jezera, prema Niksicu..... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 14, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sramota me je da nikada nisam bio u Banja Luci, ali ću to uskoro ispraviti, Bože zdravlja. Prezimenjače, svaka čast na ovoj turneji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast,samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Sramota me je da nikada nisam bio u Banja Luci, ali ću to uskoro ispraviti, Bože zdravlja. Prezimenjače, svaka čast na ovoj turneji Acime, Acime, c, c, c, c .... nisi bio u Banja Luci. ****Charuga nemoj više parkirati u onim mracnim tunelima ko boga te molim. šteta motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ......................... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Acime, Acime, c, c, c, c .... nisi bio u Banja Luci. Rekao sam već, sramota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Rekose mi u kuci...ko; ministar...pa da nastavimo saljivo.... He...razgovori su protekli u opustenoj atmosferi.... u C.Gori ministar je dobio i posebnu pratnju.... Uzivao u domacim proizvodima...... Obilazio kulturne i istorijske znamenitosti.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ................... Uobicajenim putem se vratio u Srbiju..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 14, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo beše Kraljičina plaža (Miločer)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 15, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nije...ovo je plaza ispred Svetog Stefana..... Milocer je sa druge strane.... tu blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan standardno dobar putopis kada si ti u potpisu. valjda si uspio u poslovnom djelu na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Al su cucnule ove bocne nalepnice svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 12, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Jednom recju predivno,putopis je odlican,slike velicanstvene,stvarno sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Avgust 21, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se bolan kroz banjaluku kad budes next time da puknemo po pivu, uzivam oduvijek u tvojim putopisima jos iz vremena kad si vozio onog suzukija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 21, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Javi se bolan kroz banjaluku kad budes next time da puknemo po pivu, uzivam oduvijek u tvojim putopisima jos iz vremena kad si vozio onog suzukija... Obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Avgust 22, 2011 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidim kako zujis i koliko si na tockovima,sramota me reci da i ja "vozim" motor Uzivaj care. Bog je odabrao tebe da uzivas. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis. Nedavno sam (autom) prošao preko šćepan polja do Bara, put od Foče do granice katastrofalan ali priroda fascinantna, vjerujem da je tebi na motoru bilo još upečatljivije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...