sasa umag 11 Napisano Jul 17, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da, bar po ovim postovima do sada, niko ovde ne gleda na njih sa divljenjem.... da, ali vecina ovde je velika manjina tamo napolju... Mene bi iznenadila pozitivna reakcija ljudi sa foruma. A za ostatak zemlje nisam tako siguran. Dovoljan ti je podatak da skoro svi ljudi sa foruma nose kacige u voznji, a na uliici na prste mozes da izbrojis takve... Ipak smo svi mi odrasli na holivudskoj produkciji.... I bojim se da ce ljudi pasti na ikonografiju HA, ne znajuci sta ide iza toga (i ja do jutros nisam znao da su HA organizovana kriminalna grupa)... svi koji ulaze u HA ili slicno jako dobro znaju gdje ulaze,samo misle da ce im mozda narasti muda ako nose oznake na ledjima mene nimalo ne zabranjivaju takve oznake,ja se vozim isto kao i oni,zapravo vozim se i vise nego oni samo sto oni to rade radi para a ja iz zabave. a moja muda su dovoljno velika i ne vjerujem u bajke da ce mi jos narasti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako je do para, pare nisu problem, PARA NEMA!!! Još smo mi sirotinja za njihove uzvišene (finansijske) interese! Ne možete porediti Engleze koji su trocifren broj godina na motoru i kojima je standard medju najjačima na planeti (a kako i nebi bio, ceo svet opljačkaše kroz vekove) i nas koji se vidimo na 2 točka tek nakon ovih par godina ''slobodnog'' uvoza! Englez uveče plaća pivo 3-4 funte (5-6Eura) a mi se na skupu iskrivimo za 400din piva (čast pojedincima koji i tad ostanu ''normalni''). Pola motora na skupu ne prebaci 1000-1500E vrednost, a oni (bajkeri) toliko spucaju za jedan malo jači vikend ili dva...Daleko smo mi još, ne brinite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Za sve neupucene:Motomagazin br.26 iz juna 2006,na dve tri,pet strana sve je lepo objasnjeno. Stvarno ne znam u cemu je problem,kad se vecina bajkera kod nas trudi da ode na neki njihov skup ili kluba pod njihovom shapicom,ne znam iz kog razloga,valjda da bi nesto dokazali sebi ili nama.(tipa-veci,manji,opasniji,manje opasniji bajker,zajeban bajker,suludi bajker,legendarni bajker..) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 17, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da, bar po ovim postovima do sada, niko ovde ne gleda na njih sa divljenjem.... da, ali vecina ovde je velika manjina tamo napolju... Mene bi iznenadila pozitivna reakcija ljudi sa foruma. A za ostatak zemlje nisam tako siguran. Dovoljan ti je podatak da skoro svi ljudi sa foruma nose kacige u voznji, a na uliici na prste mozes da izbrojis takve... Ipak smo svi mi odrasli na holivudskoj produkciji.... I bojim se da ce ljudi pasti na ikonografiju HA, ne znajuci sta ide iza toga (i ja do jutros nisam znao da su HA organizovana kriminalna grupa)... svi koji ulaze u HA ili slicno jako dobro znaju gdje ulaze,samo misle da ce im mozda narasti muda ako nose oznake na ledjima mene nimalo ne zabranjivaju takve oznake,ja se vozim isto kao i oni,zapravo vozim se i vise nego oni samo sto oni to rade radi para a ja iz zabave. a moja muda su dovoljno velika i ne vjerujem u bajke da ce mi jos narasti To Sale to legendo pa glavna stvar je u mudima.Ovo je vrhunski receno :) stvarno svaka cast,jer vecini rastu ista kad okace... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Cehu izvinjenje, Engleski neznam pa zato (d)brkam pojmove . A Dexu, jeste da kod nas nema puno love, ali nas je sve vise i 3 evra po coveku (sto nije nista) na 1000 , 2000 ili vise ljudi, pa saberite. A pitam i ja vas koliko vas svaki skup kosta, pa vidite da to ipak nije mala lova. A za sminkere se ja ne plasim, pa oni ne nose ni nase boje pa nece ni HA. Ja se vise plasim nasih pravih bajkera koji bi prodali *veru za veceru* i koji se mnogo brinu dali su raidersi vozaci ili jahaci. E bas me... Braco, mi gradimo nesto svoje, svoj stil, svoj nacin provoda i zezanja. Drzimo se zajedno i nema straha. I pomozi Boze da se Srbi sloze, tek onda su naj.... Noca1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9850 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 4452 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi ja to volio da vidim brate Trufune,ali nije njima to zbog para nego od intersa mi smo im konekcija sa istokom tj. aziom i tu oni vide pare.A to sta se tice njihovih boja nece niko da ih dobije lako moras posteno da ih zasluzih po njihovim pravilima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan citam i jednostavno cela ova prica o njima mi se ne dopada!ma,braco,vozim za sebe i svoju ekipu ,dobar provod i druzenje i zdravo!a da li se zapitate koliko sminkera i kriminalaca ima medju ovdasnjim bajkerima,vozacima,jahacima?ima ih i da li ce se oni njima prikljuciti?mozda da a mozda i ne!a sto rece slash,terba da se svi udruzimo na ovaj ili onaj nacina i da ih isprasimo iz Srbije ako dodju!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vise plasim nasih pravih bajkera koji bi prodali *veru za veceru* Istina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan A jel primaju u HA i ove na R-ovima,ima dosta momaka u Srbiji koji bi se uklopili i maju kvalitete: rukovanje i posedovanje oružja,trgovina gudrom itd,a isto voze motore i dolaze na moto skupove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Jul 18, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A jel primaju u HA i ove na R-ovima,ima dosta momaka u Srbiji koji bi se uklopili i maju kvalitete: rukovanje i posedovanje oružja,trgovina gudrom itd,a isto voze motore i dolaze na moto skupove a zasto ne volite ove sa R-ovima i uvek ih svrstavate u neku tamo grupu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta da kazem sem... hajde nekako da sprecimo podelu koja ce uskoro nastati!!! njihov veci broj nama smanjuje sanse... ne znam kako ali moramo spereciti... ljudi, opet su oni navikli na kriminal koji se jedino moze iskoreniti kriminalom!!! ali ako treba da uzmem oruzje u ruke za odbranu svioje zemlje od sminkera... uzecu!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dule sta si se primio ,a ti si mi Urke mnogo sumnjiv.. ;D RR ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam pojma ništa o HA... Jel su to oni čupavi i prljavi što se makljaju širom Kalifornijske obale... Ako bude guma i delova, ja ću se učlanim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan A jel primaju u HA i ove na R-ovima,ima dosta momaka u Srbiji koji bi se uklopili i maju kvalitete: rukovanje i posedovanje oružja,trgovina gudrom itd,a isto voze motore i dolaze na moto skupove a zasto ne volite ove sa R-ovima i uvek ih svrstavate u neku tamo grupu? Niko nije rekao da ih ne volimo, oni samo ne znaju da igraju fudbal... ;D Zec je u sumi a mi raspalili vatru... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam pojma ništa o HA... Jel su to oni čupavi i prljavi što se makljaju širom Kalifornijske obale... Ako bude guma i delova, ja ću se učlanim ahhhh zasto uvek crknem od smehaaaaaaaaaaaaa ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci 1% na ledjima: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci 1% na ledjima Ako te mrzi da pročešljaš... bilo je ranije pominjano... Nasuprot tvrdnji da su svi bajkeri zli naopaki kriminalci stoji ona statistička da samo 1% motociklista u stvari pripada gangovima i to je njihov tatoo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Jul 18, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan HA dođu na susret pa prve godine traže 10 % za "zaštitu", pa druge godine 20% i na kraju se klub ugasi jer ako se pobune počinju pretnje! Ja se vozim za svoj gušt i nije me puno briga za to, ali znam neke ljude koji su sa njima imali problema jer su nosili boje kluba! HA su jaki kao kolektiv, ali su salabići kao pojedinci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa da to upravo i pise,da od ukupnog broja bajkera u Americi 99% su dobri ljudi koji voze motore i postuju zakon.I ostaje onaj 1% koji ustvari i nosi tu oznaku...bad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. 1% 0 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkerima u Srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Jul 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan ha-haa... dobra fora ajde tutanj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9850 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 4452 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Mi o vuku ,a magarac na vrata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1942 Napisano Jul 18, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni bilo glupo da vam kazem, jos pre nego sto sam napravio forum druzio sam se sa HA... Tako da... Vrbovani ste, a da niste ni znali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jul 18, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vrba!! 8) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9850 Napisano Jul 18, 2007 Drug član, 4452 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan nemoj smao ono na ".... na vrbe" pa to slusam od malih nogu i tman kad sam mislio da to necu vise da cujem kad evo......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...