acim 765 Napisano Jul 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da napišem još koju, ali ću gledati da se držim teme. Utisak o nekom motoru je subjektivna stvar i veoma je nezahvalno savetovati nekome nešto. Kupac motora, odnosno Zixx u ovom slučaju bi morao da proba oba (ili više) motora i ustanovi koji njemu mu više odgovara kako po udobnosti, tako i po performansama i ostalim atributima koji su njemu bitni. Pored toga, Zixx nam je veoma malo rekao o tome šta želi od motora, a možda se i uplašio čovek od naše rasprave, pa se više i ne javlja Različite smo konstitucije, različitih prohteva, tako da ne postoje univerzalna rešenja. Stoga je i tvoj i moj savet bez neke koristi za Zixxa. Ako nisi primetio, ja vozim hiljadarku, ali je moj izbor drugačiji, R-ovi ne odgovaraju mojim prohtevima, a putopisima se ne hvalim, već negiram tvoju teoriju da ne vozim motor. Ne znam kako možeš da omalovažavaš ljude koje ne poznaješ lično, to nije baš pametno jer se veoma često pogreši, ali nema veze, ja ti neću zameriti Eto, Jasminko ima nekoliko motora kako bi zadovoljio sve svoje prohteve, ima i nakeda i enduro i čopera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidis kako smo se slozili na kraju... naravno da je subjektivna stvar... ja sam zato izneo moja iskustva, napisao i koliko sam visok i da se dosta vozim-bitno zbog pozicije i udobnosti, te da sam se ipak odlucio za nesto sto sam vec imao i vozio, dakle za mene starije jeste u ovom slucaju bolje ... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 6, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tako i priliči ozbiljnim ljudima Nego Zixx, gde si? Nisi se uplašio? Jel si doneo odluku u međuvremenu? Koji je budžet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak glasam za FZ1 Buhahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 6, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan CBR1000RR je jedno 100 puta lepša od 954. Mislim da bi samo budala kupio stariji model ako ima dovoljno para za noviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan CBR1000RR je jedno 100 puta lepša od 954. Mislim da bi samo budala kupio stariji model ako ima dovoljno para za noviji. Kao sto smo ranije ustanovili! Dva poprilicno razlicita motora, i po izgledu, i po karakteristikama, a i po voznim osobinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali motoru od 600cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan A moze i ovako - samo bi budala kupila motor jer mu je lep... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 6, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan SEMZA - sta mislis sta fali tvom pitanju na ovoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 6, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako... Prvi link prikazuje broj vlasnika motora CBR1000RR 2004 godište koji su postavili svoje slike na bikepics http://www.bikepics.com/honda/cbr1000rr/04/member-pics.asp Drugi link prikazuje vlasnike CBR954fireblade 2003 i 2004 godište: http://www.bikepics.com/honda/cbr954rrfireblade/ E sada, 304 vlasnika CBR100RR 2004godište i 8 vlasnika CBR954 2002 i 2003.godište. Neznam odakle tolika popularnost 1000RR ali verovatno zato što je "malo" bolja od starijeg modela 954. A na kraju, sigurno ćeš prodati mnoooogo lakše 1000 od 954. mada nisam vozio nijedan od ta dva modela, za ovako jednostavnu odluku nema potrebe ni voziti ni paliti ni razmišlljati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1316 Napisano Jul 6, 2011 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako... Prvi link prikazuje broj vlasnika motora CBR1000RR 2004 godište koji su postavili svoje slike na bikepics http://www.bikepics.com/honda/cbr1000rr/04/member-pics.asp Drugi link prikazuje vlasnike CBR954fireblade 2003 i 2004 godište: http://www.bikepics.com/honda/cbr954rrfireblade/ E sada, 304 vlasnika CBR100RR 2004godište i 8 vlasnika CBR954 2002 i 2003.godište. Neznam odakle tolika popularnost 1000RR ali verovatno zato što je "malo" bolja od starijeg modela 954. A na kraju, sigurno ćeš prodati mnoooogo lakše 1000 od 954. mada nisam vozio nijedan od ta dva modela, za ovako jednostavnu odluku nema potrebe ni voziti ni paliti ni razmišlljati. Nesto si ti pobrkao, CBR 954 za 2002 ima 286 vlasnika http://www.bikepics.com/honda/cbr900/02/member-pics.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde svakakvih gluposti moze da se procita. Koji je motor lepsi to je stvar ukusa...meni je realno CBR 954 najlepsi R ikad napravljen. I svako ko kaze da je manji od 1000rr taj ili nije video motore pa lupeta ili mu trebaju opasno dobre cvike. Vozio i jedan i drugi i mogu slobodno da kazem da je 954 zadnji R koji odgovara ljudima normalne visine(uz suzuki K4) Koji je brzi i koji bolje povlaci je stvarno nebitno jer su svejedno i jedan i drugi manje poznati po tom u svojoj klasi. A koliko je dobra 964 govori i to da je i dalje jako skupa i da mnogi primerci su skuplji od par godina mladjih 1000rr 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A da čujemo malo Zixxa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan A da čujemo malo Zixxa? Zdrav razum, dizajn, performanse..... su prelomili, mislim da kupuje Afriku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jul 7, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako... Prvi link prikazuje broj vlasnika motora CBR1000RR 2004 godište koji su postavili svoje slike na bikepics http://www.bikepics.com/honda/cbr1000rr/04/member-pics.asp Drugi link prikazuje vlasnike CBR954fireblade 2003 i 2004 godište: http://www.bikepics.com/honda/cbr954rrfireblade/ E sada, 304 vlasnika CBR100RR 2004godište i 8 vlasnika CBR954 2002 i 2003.godište. Neznam odakle tolika popularnost 1000RR ali verovatno zato što je "malo" bolja od starijeg modela 954. A na kraju, sigurno ćeš prodati mnoooogo lakše 1000 od 954. mada nisam vozio nijedan od ta dva modela, za ovako jednostavnu odluku nema potrebe ni voziti ni paliti ni razmišlljati. Nesto si ti pobrkao, CBR 954 za 2002 ima 286 vlasnika http://www.bikepics.com/honda/cbr900/02/member-pics.asp U pravu si, moja greška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Jul 7, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je lupiti, pa makar i glupost... uglavnom je glupost... SASA - prednjacis po lupetanju... uporedjujes postavljene slike ???????????????? a onda konstatujes sta ce se pre prodati... i opet pogresis... Ma nema veze, vazno je nesto napisati... hahahahahahahahaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Jul 7, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan SEMZA - sta mislis sta fali tvom pitanju na ovoj temi... veljabandit,znam sta je covek pitao,neznam jel se prvi tvoj prethodni post odnosio na mene.Mozda se razmislja da uzme manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 10, 2011 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, ha, uvek aktuelne teme "šta je bolje/šta da kupim". Kako iko na svetu moze da zna sta bi tebi bilo bolje? Ignorisite ljudi takva pitanja. Potpuno su besmislena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi izvinie sto nisam odgovorio i jeste da puno kasnim ali preko leta nisam imao internet i nisam toliko ni pratio. Nema potrebe da se svadjate i naravno svako ima pravo na svoje misljenje . Hvala puno svima na savetima. Jedan moj drug je kupio 1000 RR, pa cu uskoro da ga probam i vidim kako mi leci i onda se bacam u potragu da probam i 954 . Sto se tice budzeta jos stoji ali videcu preko zime ako budem nesto sakupi, dace bog. Izivnite jos jednom sto nisam odgovarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
likvidator 3 Napisano Decembar 31, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje mozda neko zna sta bi to moglo biti, imam problem kod 954 honde uglavnom se dogadja na kracim relacijama odem od kuce do grada 5km kupim sta mi treba sednem na motor da upalim a on samo vergla nece da upali probam par put nece, akomulator je nov, sacekam 5/10 min. onda upali iz prve?. i tako svaki drugi treci dan. Nekad zna da po nedelju dana normalno bude. A nekad skoro svaki dan. Kad idem na duze distance 100 i vise km. onda uvek pali iz prve.? Nekad ga upalim isteram iz garaze radi na leru pet minuta ugasim ga pa probam opet da upalim nece samo vrti nece da upali. Probao sam jednom kad nije hteo da upali da dam gas do kraja pa onda da palim e onda je upalio?? Svaki put kad odem do grada hvata me strah oce li upaliti , najgore mi je to sto se ljudi okupe da cuju Hondu a ono cvrc nista samo vrti a ja u zemlju da propadnem od sramote. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 66 Napisano Jun 7, 2023 U prolazu, 63 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li si ustanovio sta je bio problem,drugar vozi 954 i ima isti problem trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 27 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam u garaži 954 i imao sam do skoro i 1000rr 2006 Definitivno 1000rr lezi bolje od 954 lepse se vozi 954 je jedino malo udobnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Maj 30 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio 954 od 2006 -2009 godine. Predobar motor... Kada sam ga prodao 2009 dobar moj kolega kupio 1000 2005 godiste, prodao ga nakon jedne sezone i kupio 954 . Tu 954 od 2009 godine ima i dan danas kao drugi motor. Moj glas a i jos trojice koji su vozili 1000 je definitivno za 954 u odnosu na 1000 od 2004 god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...