lord_oblivion 1395 Napisano Jun 13, 2011 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Posle ove Honde na redu je enduro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 13, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prava uživancija.... i gledati i čitati... svaka ti čast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Photo update 27.08.2011 - Kanjon Trešnjice Na ovih 40*C, koje zimi prizivam kao kakav voodoo vrač, ništa pametnije nam ne preostaje, nego da se, kao kakvi lopovi, izvučemo iz čamotinje subotnjeg jutra i s osmehom napustimo mekani užareni asfalt. Ima međ' nama i onih koji nisu vozili kroz kanjon Trešnjice, pa se današnji dan sam namestio za turu. A ovi što danas nisu vozili nek' gledaju fotke i grickaju nokte... Teraj! Prvo sam u obavezu sebi napis'o da ove što oko kuće nisu vozili, a obišli Transfagarašan, Makedoniju, Grčku, Albaniju, Crnu Goru, Bosnu, odvedem na Torničku bobiju, tek da se upišu da su bili... Sramota da ne znaju, a tu im ispred kuće... Prisutni: Milan (BJB-Free), Marko Šeki, Pedja (BJB - eyed) i moja malenkos' Marko Šeki Milan Free ...ispred mene. Bili, videli...spust sa Torničke bobije.(ovaj put priču o T.B. preskačem) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, usput se ne propušta prilika za igru... Goveče je čudo, pa još u ruke Mandušića Vuka... (e, hebote, što mi ovo treba, ko će sutra slušati žalopojke o procentu vlažnosti prašine koja direktno utiče na performanse govečeta, ovo, ono... ) ...mada je integrisani rovokopač sa mogućnošću samopodešavanja danas zakazao. Zuruck u izvedbi goniča M.Đ. 'Ajde Mićko kud je rečeno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon što smo zadovoljili decu u nama, krećemo spust prema selu Gornje Košlje. Temperatura je neverovatno visoka, i tela nam pate pod opremom... But, safety first! (u inat dežurnim hejterima...) Vrlo zahtevan spust, traži punu koncentraciju svo vreme. Pojedine deonice su pod takvim uglom, da je i pešačenje radnja koja može da se pretvori u problem... Evo ih... Prvo jedan, zatim... GoSPodAri TreŠNjicE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je drago što su i drugari imali priliku da vide ove veličanstvene ptice. Nestale su vrlo brzo iz našeg vidokruga, i odletele ka samo njima znanim mestima... Mi smo nastavili spust i konačno sišli na vodu Trešnjice. Hladna voda i duboka hladovina kanjona nas vraća u normalu. Mašine ostavljamo na mostu i razgledamo okolinu. ...jako neobičnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milan, bez Govečeta... Veli, neka, nek' odmori... Peđa u akciji visokog rizika... (mislim, finansijskog rizika, khmmm) Po stenama se vidi da je Trešnjica na ivici biološkog minimuma. Suša i visoke temperature su baš potrajali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan btw, ja sam ovaj fini dečko sa dobroćudnom facom, al' dali mi kiselu šljivu pa... Malo sam testirao čizme... ...rade, ne lažu trgovci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eh, sad... Kaže Milanče da treba umiti Goveče pred nastavak vožnje... Ja kažem da je ovo pubertet, u najboljem izdanju... ...gas,gas,gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Put kroz kanjon je probijan kroz stene... ...koje zlokobno vise iznad puta. Vrlo jak osećaj nelagode dok se stoji ispod njih. U stenama se vide rupe od eksplozija dinamita koji je korišćen za probijanje puta... Vrućina postaje neizdrživa. Videli smo što smo trebali, a i mogli u bližoj okolini. Izvlačimo se iz kanjona, vozimo prema Drini... 'Ajde, teraj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj duboki naklon kanjonu i izvinjenje zbog uznemiravanja... Do sledećeg viđenja... Izlaskom na Drinu vozimo asfaltom par kilometara. Snabdevamo se namirnicama, i... ...ponovo se zabadamo u planinu. Vujića putem se vraćamo u ''naše'' krajeve. Penjemo se ka prevoju Vinčina voda koji je na 1092mnv Prašina do neba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok pravimo pauzu za ručak, javio nam se i komšija poskok. Majstor mimikrije, ovaj put je glumio bukovu granu. I njemu se izvinjavam za uznemiravanje, mi smo došli kod njega u avliju... Fotografija bez blica. Jasnije se vidi poklapanje boja sa bojama okruženja. Ako nekoga interesuje o poskoku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smiraj dana... Vreme da se vratimo u civilizaciju... Ide nam se, ne ide nam se... 150 km,hebi ga, i nije neka kilometraža. Ali zato, punih 80 km off-a koji mi teraju osmeh na lice... I ovo divlje Goveče je pristalo da za ovu priliku bude pitomo i osedlano od strane početnika. Peđa je nakon kineza mislio da je uzjahao autobus... A nije, majke mi... Forume dragi... Puno sigurnih kilometara, pozdrav! Libero 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eyed 14 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta autobus ovo je onaj harmonika trolejbus al sto lako gazi preko narandzastih fica to je cudo jedno. Pozdrav ovim dragim ljudima koji su bez ijedne predrasude pristali da sa totalni pocetnikom podele svoje dragoceno vreme i iskustva. HVALA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Inace dragi forume, dr. Libero je zbog svojih licnih frustracija, da ne upotrebim kakvu tezu rec, sve nas uskratio za neke jako interesantne fotke... ehh...to ne mogu prezaliti... verovatno bi sad sve bilo postavljeno u domaci but&guz al sta je tu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Umetničke duše su čudna sorta... Osetljivi po defaultu. Milanče, pa zar umetnošću smatraš oranje Afrikom po livadi, na 1000 mnv, pa još bos i u gaćama? Doduše, ima nas raznih... (nedostaje fotka iz profila, otišla u nepovrat, dece radi... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi ljudi takvi motori ..takvi dozivljaji ... krace receno.....GENIJALCI..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6513 Napisano Avgust 28, 2011 Enduraš, 6436 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I po takvom vrelom danu, puni prasine ste propustili kupanje u Drini ? Sramota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 28, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hebi ga, stvar je mnogo ozbiljnija nego što izgleda... Ne mogu da snosim odgovornost za Africu... Kaže Milanče, nešto mu automat od amfibije nije svoj ovih dana, mašina za kiseonik štuca, te ne sme u duboku vodu. Rešismo da ne izazivamo sudbinu... 'Ajdemo u planine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhahaha, svaka cast ! Do suza ! Ali, ovo kad krotis divlje govece, jos u tangicima, ludo ..... Hahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa knjaz 5 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 38 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Vardero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kome si ti dao govece??!! Sta da ga je ritnulo na toj livadi Pa znas valjda da je vrletan kad je u pitanju nova livada, caskom nabije glavu u zemlju da proba travu , kao da ga je Nole pravio, mora da proba svaku livadu koju osvoji.... pa jos sa govecetom i tangama. JEL PIRKALOOOOO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2174 Napisano Avgust 29, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2108 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pojasnim sam sebi...? Zašto volim ove ljude...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne pitajte...umalo da popije sacmaru... pomislili seljaci da je Jeti uk'ro makinu al, kazu, u zadji cas razaznase da su ovom nasem manje dlakave noge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca75 30 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: valjevo Motocikl: cbr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci zao mi je sto nisam bio sa vama da probamo ljutog tengicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Bajo ,extra...... stvarno,uvek si znao da napravis dobru fotku i docaras pravu sustinu. Samo napred Suv drum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...