smoki 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala ti puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Smoki, imaš PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan e poceo sam da skidam a kolika kartica mi treba ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 5, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bar 2 Gb ili veća. Ovo što sam ti poslao je 1.7Gb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Mart 5, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan ok pa ti javim ka obavim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Mart 8, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan uspeo sam odraditi download ili nemogu nigde naci karticu od 2gb i neznam dali bi mogao da snimim samo mapu srbije onda bi valjda mogla i manja kartica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš obrisati (odnosno ne presnimiti) na karticu mape koje ti ne trebaju trenutno. Mape se nalaze u /iGO8/content/map/ Kartica inače ima u svakoj iole opremljenijoj kompjuterskoj radnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan moze li mi neko pomoci kako bih mogao uneti rutu puta a ne samo najkraci ili najbrzi put u gps blueberry pod tim mislim da recimo ne idem pravo do soluna nego da malo svrljnem recimo do ohrida a da mi to bude ruta izjedna na aparatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da koristis IGO8 softver za navigaciju. Rutu ces napraviti tako sto: 1. redovno ukucas adresu u Solunu i oznacis "postavi kao odrediste" 2. Ides na "nadji adresu" , i tu ukucas Makedonija-Ohrid, i umesto "postavi kao odrediste" oznacis opciju "Ubaci medjuodrediste". 3. Ponavljas stavku br 2. sve dok ne ukucas sva planirana svljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 8, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam, na tom uredjaju je igo amigo koji ne podrzava snimanje rute(treking) i medjuodredista(intersection) tako da bi morao staviti drugi program koji to podrzava inace, amigo je daleko uprosceniji od igo8 ali po meni, mislim da je igo8(8.3) daleko ispred amiga u moguucnostima i podesavanjima.. moze da se instalira i posto je manje zahtevan od amiga, ima gps da leti(i zimi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam blueberry i IGO8. Radi perfektno, čak dovoljno procesorske snage ostane da bez problema u pozadini pustim neki MP3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 218 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ljudi,zvao sam pincomputers i rekli su mi da u Beogradu nemaju maloprodaju i uputili me na njihov sajt gde su im partneri, elem, sve sam ih zvao i niko ne prodaje blueberi 510. Gde u Beogradu mogu da ga kupim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ljudi,zvao sam pincomputers i rekli su mi da u Beogradu nemaju maloprodaju i uputili me na njihov sajt gde su im partneri, elem, sve sam ih zvao i niko ne prodaje blueberi 510. Gde u Beogradu mogu da ga kupim? Pero, ja sam skoro kod ovih http://www.pcpractic.rs/kontakt, u Cvijicevoj, kupio 432, cini mi se da su i 510 imali, pa proveri. Moje misljenje je da ako ti treba za motor, 5" je malo pregabaritno, sasvim je dovoljno 4,3". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko koristi GoClever uredjaje? Videh ih juce, fino izgledaju. Na hrvatskom forumu su nesto bas zadovoljni jednim modelom, koji doduse nije kod nas u ponudi. Ima li neko iskustva sa ovim uredjajima? Planiram da kupim nesto malo jeftinije pa me zanima sta se trenutno preporucuje u ovom rangu. Vidim da mnogi ovde koriste Blueberry i reklo bi se da su zadovoljni. Samo da napomenem da mi je dosta vazan kriterijum za odabir mogucnost snimanja rute kao i ucitavanja ruta sa PC-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan onda uzmi neki garmin, ucitavanje ruta sa PC-a je za igo sizifov posao, trebao bi ti windows mobile emulator i u njemu instaliran igo8 gde bi podesio rutu pa prebacivao u navigaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam Lalajko je negde pisao o konverziji medjusobnih formata bez ikakvih emulacija. Lalajko, jesam u pravu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 9, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jesi, moze da se ucita kreirana na PC-ju u iGo softver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da koristis IGO8 softver za navigaciju. Rutu ces napraviti tako sto: 1. redovno ukucas adresu u Solunu i oznacis "postavi kao odrediste" 2. Ides na "nadji adresu" , i tu ukucas Makedonija-Ohrid, i umesto "postavi kao odrediste" oznacis opciju "Ubaci medjuodrediste". 3. Ponavljas stavku br 2. sve dok ne ukucas sva planirana svljanja hvala znao sam da je jednostavno radi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 9, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ljudi,zvao sam pincomputers i rekli su mi da u Beogradu nemaju maloprodaju i uputili me na njihov sajt gde su im partneri, elem, sve sam ih zvao i niko ne prodaje blueberi 510. Gde u Beogradu mogu da ga kupim? evo gde imas NA LOKACIJI JURIJA GAGARINA 151/G , TC MALA PIRAMIDA LOKAL BR .7 (30 m od McDonaldsa, izlog je okrenut prema tramvajskim šinama u ulici J. Gagarina) TEL. 011/ 21-666-07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 218 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sajmu i kupio xdrive 43J EU za 9900,oo na popustu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko kako da mi proradi Garmin XT na Nokia E52 telefonu? Garmin XT 5.00.50 i .60, oba sam probao. Instalirao sam ga i nece da ga podigne, prikaze mi samo stranicu za ucitavanje i ugasi se. Pokrenem mu samo onaj .sis fajl i on ga instalira. Iskljucio sam i senzore pokreta. Da li mozda treba jos nesto da prekopiram na karticu? Sta jos da probam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj problem: Dobio Becker 7916 nov( tj nekoriscen) iz Njemacke bez sd kartice. Nema softver na sebi. Dam ga drugaru on ga dekodira, ubaci igo8. E to nastaju problemi: sve radi i kad uradis zum on blokira, i tako 10x probano sa drugim sto novijim sto starijim verzijama igo8.3... Sve ostalo na njoj radi, mp3, film, igre,...ali karta-zum-blokada. Probao i do stavi drugi program( neki drugi a ne igo8) i tad je radila ok dok je nisam ugasio, a onda nece da se pokrene. Mozda je prilikom dekodiranja ostecena? Sta ciniti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan [... Moje misljenje je da ako ti treba za motor, 5" je malo pregabaritno, sasvim je dovoljno 4,3". Ja sam na motor instalirao 5" navigaciju i veruj mi ja mi je idealna dimenzija. Taj nepuni inč razlike je itekako primetan, u pozitivnom smislu, naravno. No sve je stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Mart 10, 2010 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko kako da mi proradi Garmin XT na Nokia E52 telefonu? Garmin XT 5.00.50 i .60, oba sam probao. Instalirao sam ga i nece da ga podigne, prikaze mi samo stranicu za ucitavanje i ugasi se. Pokrenem mu samo onaj .sis fajl i on ga instalira. Iskljucio sam i senzore pokreta. Da li mozda treba jos nesto da prekopiram na karticu? Sta jos da probam? Ako ti je Symbian 3rd edition onda treba da radi. Ako imaš Card reader ne mora da se instalira preko telefona već direktno na karticu preko Card readera, malo je brže. Koraci su sledeći: 1.Prvo instaliraj Support files i basemap koja možda nije važna(ja ionako koristim drugi basemap) * Garmin Mobile XT Free Basemap, Ver. 4.xx.xx, as of Apr 19, 2007, Download * Garmin Mobile XT Support Files, Ver. 4.xx.xx, as of Jul 11, 2007, Download Link: http://www8.garmin.com/support/collection.jsp?product=010-10844-00 2. Na linku imaš i poslednju verziju Garmin XT 5.00.50 koji takođe skini i posle dve gornje instalacije instaliraj i aplikaciju 3. Izvadi karticu iz Card readera stavi u telefon i pokreni sa telefona installer Garmin****.sis file koji je u root kartice Posle završene instalacije startuj program, posle idu mape itd itd Napomena: Pre ove instalacije ako imaš nešto na kartici izbriši ceo folder Garmin a možeš i sis file mada će novi da ga pregazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2107 Napisano Mart 10, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari zna li neko kako da mi proradi Garmin XT na Nokia E52 telefonu? Garmin XT 5.00.50 i .60, oba sam probao. Instalirao sam ga i nece da ga podigne, prikaze mi samo stranicu za ucitavanje i ugasi se. Pokrenem mu samo onaj .sis fajl i on ga instalira. Iskljucio sam i senzore pokreta. Da li mozda treba jos nesto da prekopiram na karticu? Sta jos da probam? Instalirao nekoliko desettina tih. Formatiraj karticu, instaliraj program na istu (ne preko PS Suita nego mass storage ili data transfer), pokreni instalaciju sa telefona, prekopiraj obavezno SW.UNL file, kad zavrsis restartuj telefon i posle idu mape. Ako ima jos problema javi se na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...