Daki 302 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog najviseg sa slike obavezno da prijavite u Grand zvezde, vidi se da ima stila :lol: Sta Grand. Ja se spremam za Evroviziju 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Daki, Bandolero će da ti uradi promotivni spot a imaš i prateću plesnu grupu k'o što se vidi sa slike ....sam' da se sinhronizujemo u pokretima!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ....sam' da se sinhronizujemo u pokretima!!! sve sve,ali ovo poslednje..............ko zna.....!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 16, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto nisam bio sa vama.. Vidim da ste se lepo proveli.. ako, tako i treba p.s. evo jos jednom iz naseg ugla, bili smo na off voznji negde u Kepojebini.. Suma, livada, proplanak.. i kad smo presecali asfalt, eto ga reli Bas je bezveze sto su se Kotlina i Reli kao dva velika moto dogadjaja na BJB-u preklopila U pravu su brate trebali su da pomere reli, jer Keipijada je ipak prioritet.. A reli je za khm khm pič.. curice Ju,ju, ala si ti hrabar preko tastature i iz kreveta Povescu ja tebe opet u Pescaru pa ce se videti ko je pickica stvarno... Ko se voza i prelazi kilometre, a ko ce ostati i blatu i zapomagati za pomoc. Samo prave muskarcine pizde kao ti. Tek sad videh... Nažalost moja mala (po meni) šala ispade ubitačna uvreda. Ja se izvinjavam svima koji su se našli uvredjeni (a stavih smajliće ). 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 16, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ....sam' da se sinhronizujemo u pokretima!!! sve sve,ali ovo poslednje..............ko zna.....!!! Žene će se sinhronizuju.......a za vas muške ...ne znam baš!!! Eto ti na i ako si CRVENA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 16, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh... Nažalost moja mala (po meni) šala ispade ubitačna uvreda. Ja se izvinjavam svima koji su se našli uvredjeni (a stavih smajliće ). E sad, pošto si se izvinuo "ovim" ZELENIM, isto tako sada da se izviniš i CRVENOJ grupi inače ti ovo izvinjenje niš ne vredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 16, 2011 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh... Nažalost moja mala (po meni) šala ispade ubitačna uvreda. Ja se izvinjavam svima koji su se našli uvredjeni (a stavih smajliće ). E sad, pošto si se izvinuo "ovim" ZELENIM, isto tako sada da se izviniš i CRVENOJ grupi inače ti ovo izvinjenje niš ne vredi Tek sad videh... Nažalost moja mala (po meni) šala ispade ubitačna uvreda. Ja se izvinjavam svima koji su se našli uvredjeni (a stavih smajliće ). Jel valja sad ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Jun 16, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha.... e sada možemo da razmotrimo tvoje izvinjenje. ....hmmmmmmm prihvaćeno, bar što se Bandolerosa tiče. Nego, imaš sreće pa su bile samo dve grupe, inače bi se ti izvinjavoooooo...... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 16, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Valja, kako da ne valja. ''Izvini'' je tako retka roba na ovdašnjem tržištu da je zlata vredna. Respect 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jun 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prosto uživancija za urednike kad imaju ovako fine forumaše, svaka čast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 16, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prosto milina da te obuzme kad čitaš sve ovo .... he he he, i neverovatno mi je prijalo što sam i ja bio deo..... naravno ZELENIH EKOLOŠKI - NEMA ŠTA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jun 16, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto nisam bio sa vama.. Vidim da ste se lepo proveli.. ako, tako i treba p.s. evo jos jednom iz naseg ugla, bili smo na off voznji negde u Kepojebini.. Suma, livada, proplanak.. i kad smo presecali asfalt, eto ga reli Bas je bezveze sto su se Kotlina i Reli kao dva velika moto dogadjaja na BJB-u preklopila U pravu su brate trebali su da pomere reli, jer Keipijada je ipak prioritet.. A reli je za khm khm pič.. curice Ju,ju, ala si ti hrabar preko tastature i iz kreveta Povescu ja tebe opet u Pescaru pa ce se videti ko je pickica stvarno... Ko se voza i prelazi kilometre, a ko ce ostati i blatu i zapomagati za pomoc. Samo prave muskarcine pizde kao ti. Tek sad videh... Nažalost moja mala (po meni) šala ispade ubitačna uvreda. Ja se izvinjavam svima koji su se našli uvredjeni (a stavih smajliće ). Ne znam sta bi. A znam te ko finog decka. I ja se izvinjavam dok se ne rastope boje... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 17, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Valja, kako da ne valja. ''Izvini'' je tako retka roba na ovdašnjem tržištu da je zlata vredna. Respect Respect !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ajde sad se svi svakome izvinite, onako radi reda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 18, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Mile sto Srbija nema more Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 18, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram oko cega se svadjate BJB reli je oficijalna bjb voznja organizovana kao zvanican dogadjaj ovog foruma ili asocijacije ili sta god .. Kotlina je neoficijalna najobicnija voznja entuzijasta koji se manje vise voze isto tako svaki vikend maltene i gde dolaze ljudi sa raznih foruma itd .. Dakle nije oficijalno vezana ni za sta osim za off road .. Mozda bi od 500 ljudi koliko je bilo ukupno i tamo i ovamo bilo njih par koji su hteli da idu na obe voznje ali boze moj .. i jedna i druga je prosla odlicno i u duhu ljudi koji su se odlucili za konkretan dogadaj Glupo bi bilo uslovljavati jedno drugim na bilo koji nacin .. Sto se termina odrzavanja tice, tu ne bih da ulazim, apsolutno je pretpostavljam do mogucnosti i kombinacja organizatora koji su u oba slucaja svakako uradila nenormalno veliki i tezak posao koji je za svaku pohvalu .. eto to sam 'teo da kazem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Jun 18, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Jao ljudi, nemojte i tu!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 18, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Mile sto Srbija nema more koliko rjeka , jezera i potoka imate i ne treba vam more. kadvam i zatreba nije daleko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 19, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto nisam bio sa vama.. Vidim da ste se lepo proveli.. ako, tako i treba p.s. evo jos jednom iz naseg ugla, bili smo na off voznji negde u Kepojebini.. Suma, livada, proplanak.. i kad smo presecali asfalt, eto ga reli Bas je bezveze sto su se Kotlina i Reli kao dva velika moto dogadjaja na BJB-u preklopila Jedno glupo pitanje za tebe: shto ti svi klipovi na YT imaju datum i brojeve u nazivu ?? Shto lepo nepromenish ime po dogadjaju pa ako neko slucajno trazi po YT Reli Srbija 2011 nek mu izadje pravi rezultat ? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 19, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto klipovi nisu za siroke narodne mase.. samo za pazljive pratioce na casu.. Nekad i dizem snimke odmah sa telefona,, a isti ga krsti po datumu... Ali posto nisi jedini koji se buni.. krsticemo ubuduce po naski.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 22, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan predlog, prema mom skromnom misljenju ovaj putopis RELI 2011 bi mozda trebao da bude prebacen u Tour Around Serbia? Sta misli uprava o tome? Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jun 22, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga najradije spojio sa maticnom temom, kao sto je radjeno i sa proslim Relijima. Tako bi seve bilo na jednom mestu. Ipak, neka odluci autor teme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1820 Napisano Jun 22, 2011 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako imamo vec podforum za Reli, odgovor je prilicno ocigledan. Prebacujem temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 22, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano Jun 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...