GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 4, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je kupio apriliu Af1 125 za klinca njegovog,pa je motor riknuo totalno,klip unistio,cilindar ima 4-5 riseva na njemu i klipnjacu je sjebao...( mali je vozio non stop u velikim obrtajima i cimao ga iz 6 vrati u petu pa je prilikom voznje kako nam je rekao zablokirao mu tocak sto i jeste slucaj kada unisti skroz klip) E ovako znaci potreban nam je Cilindar promera 54,klip 54 i klipnjaca ili jos bolje ako nekako ima polinijev set od 160ccm da prodaje znaci cilindar od 160ccm,klip i klipnjacu... HITNO Kontakt preko P.P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da nije tvoja opet crkla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Jun 4, 2011 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan izvini za off ali taj bas odlucio da se resi klinca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan nije moja crkla Mohikanac,ja sam moju prodao spakavo je i dosao lik iz aleksandrovca i prodao je tako da jbg, ovo trazi isto Mohikanac komsija tu tvoj ,a i moj... ovaj je kupio apriliu u gorem stanju nego sto sam ja kupio ... ali jbg.. resio da se isprsi ipak za sina od 16 godina nije jaci motor... Mohikanac dusu izvadi onom tvom motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan nije moja crkla Mohikanac,ja sam moju prodao spakavo je i dosao lik iz aleksandrovca i prodao je tako da jbg, ovo trazi isto Mohikanac komsija tu tvoj ,a i moj... ovaj je kupio apriliu u gorem stanju nego sto sam ja kupio ... ali jbg.. resio da se isprsi ipak za sina od 16 godina nije jaci motor... Mohikanac dusu izvadi onom tvom motoru... Nece nista da mu bude ,malo blokada,malo paljenje gume,nista preterano strasno axaxaxa Koliko si uzeo za tvoju af-1...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan nije moja crkla Mohikanac,ja sam moju prodao spakavo je i dosao lik iz aleksandrovca i prodao je tako da jbg, ovo trazi isto Mohikanac komsija tu tvoj ,a i moj... ovaj je kupio apriliu u gorem stanju nego sto sam ja kupio ... ali jbg.. resio da se isprsi ipak za sina od 16 godina nije jaci motor... Mohikanac dusu izvadi onom tvom motoru... Nece nista da mu bude ,malo blokada,malo paljenje gume,nista preterano strasno axaxaxa Koliko si uzeo za tvoju af-1...... I to sto kazes nece mu nista biti Video sam sta si radio nemoras da mi pricas... A za moju sam uzeo malo 1300e, ali u fulu znaci sve novo cilindar nov,nov klip sve znaci ono bez ulaganja... A ovih dana treba da idem za ns da uzme strita slicnog tvom A cuo sam da te neko u supu zajebavao za dokumentaciju kad si registrovao motor... E da vidi stvarno ako neko ima cilindar da znas ga u La da hoce da proda i javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan nije moja crkla Mohikanac,ja sam moju prodao spakavo je i dosao lik iz aleksandrovca i prodao je tako da jbg, ovo trazi isto Mohikanac komsija tu tvoj ,a i moj... ovaj je kupio apriliu u gorem stanju nego sto sam ja kupio ... ali jbg.. resio da se isprsi ipak za sina od 16 godina nije jaci motor... Mohikanac dusu izvadi onom tvom motoru... Nece nista da mu bude ,malo blokada,malo paljenje gume,nista preterano strasno axaxaxa Koliko si uzeo za tvoju af-1...... I to sto kazes nece mu nista biti Video sam sta si radio nemoras da mi pricas... A za moju sam uzeo malo 1300e, ali u fulu znaci sve novo cilindar nov,nov klip sve znaci ono bez ulaganja... A ovih dana treba da idem za ns da uzme strita slicnog tvom A cuo sam da te neko u supu zajebavao za dokumentaciju kad si registrovao motor... E da vidi stvarno ako neko ima cilindar da znas ga u La da hoce da proda i javi... Kako znas za peripetije u supu ,da nisi neki tajni spijun xaxa ,nije bilo nista strasno falio jedan pecat,ali resio sam i to... A te cilindre niko nema dobar a da je skinut sa motora,jer niko ne skida dok mu ne jebe kevu . Ja znam za decka sto ima polinijev kit 160cc i neki ogromni karburator 34 valjda,sa af-1 sto je bila kod medinog.Ali i taj cilindar je srednje zalostan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan nije moja crkla Mohikanac,ja sam moju prodao spakavo je i dosao lik iz aleksandrovca i prodao je tako da jbg, ovo trazi isto Mohikanac komsija tu tvoj ,a i moj... ovaj je kupio apriliu u gorem stanju nego sto sam ja kupio ... ali jbg.. resio da se isprsi ipak za sina od 16 godina nije jaci motor... Mohikanac dusu izvadi onom tvom motoru... Nece nista da mu bude ,malo blokada,malo paljenje gume,nista preterano strasno axaxaxa Koliko si uzeo za tvoju af-1...... I to sto kazes nece mu nista biti Video sam sta si radio nemoras da mi pricas... A za moju sam uzeo malo 1300e, ali u fulu znaci sve novo cilindar nov,nov klip sve znaci ono bez ulaganja... A ovih dana treba da idem za ns da uzme strita slicnog tvom A cuo sam da te neko u supu zajebavao za dokumentaciju kad si registrovao motor... E da vidi stvarno ako neko ima cilindar da znas ga u La da hoce da proda i javi... Kako znas za peripetije u supu ,da nisi neki tajni spijun xaxa ,nije bilo nista strasno falio jedan pecat,ali resio sam i to... A te cilindre niko nema dobar a da je skinut sa motora,jer niko ne skida dok mu ne jebe kevu . Ja znam za decka sto ima polinijev kit 160cc i neki ogromni karburator 34 valjda,sa af-1 sto je bila kod medinog.Ali i taj cilindar je srednje zalostan... Vidi sa ti likom koliko ceni i slikaj taj kit da vidim kakv je cilindar unuta i kliko ceni javi mi... A nisam ja spijun ja samo zaobilazim sup na 10 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...