mungos 910 Napisano Maj 22, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraću predsednika BMW Klubova Evrope da mi lično objasni kaj se dešava u Srbistanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 22, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraću predsednika BMW Klubova Evrope da mi lično objasni kaj se dešava u Srbistanu Eto resenja, mozda ja nesto nisam razumeo... Javi informacije, makar na pvt... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dodjite u Šabac na skup.Nije daleko,jedini moto događaj ovog vikenda u Srbiji i Bosni. Ja imam pregršt obaveza pa vam ne mogu posvetiti dovoljno vremena ali tu se nađe uvek dosta ljubitelja BMW-a(obećali su da dolaze Peca,Dane,Južni...). Do skoro sam ja bio jedini sa BMW-om u klubu(F 650 ST) a sada nas je četvorica(R 60/5,R 1150 R,R 1200 C i R 1200 RT),već je u planu i sekcija unutar Čivije,imamo i BMW postere u klubu. Ako vam nešto zatreba moj telefon je 064/11-88-103.Pozdrav i ako rešite bilo bi mi drago da se upoznamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Maj 23, 2012 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraću predsednika BMW Klubova Evrope da mi lično objasni kaj se dešava u Srbistanu Eto resenja, mozda ja nesto nisam razumeo... Javi informacije, makar na pvt... Ma zabole ga izgleda za nas. Vidimo se u subotu u Šapcu kraj Save pa ćemo se ispričati uz neki Freš ili Strong Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 23, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraću predsednika BMW Klubova Evrope da mi lično objasni kaj se dešava u Srbistanu Eto resenja, mozda ja nesto nisam razumeo... Javi informacije, makar na pvt... Ma zabole ga izgleda za nas. Vidimo se u subotu u Šapcu kraj Save pa ćemo se ispričati uz neki Freš ili Strong Aha da ja nemam svadbu koja ce da me kosta kao odlazak na sve skupove u 2012. A vec sam se najavio kod nekih ljudi, jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sad da se vadiš,devojka sa krofnama te već čeka. Dane je obećao da će ti biti kum. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Kazes sadba a jaooooo Sale zovi ruse da razmrdaju ove oblake ... ovde kod mene kisa ne staje ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Rusi obećali.Sam Dane je rekao ako se vas dvojica oženite u Šapcu,sunce neće smeti da zađe do nedelje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 24, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj sad da se vadiš,devojka sa krofnama te već čeka. Dane je obećao da će ti biti kum. jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg jbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbgjbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 24, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan nista curu sa krofnama cu ja preuzmem da pomognem drugaru .. a i da cura ne cami sama .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Peco tebi ide cura sa krofnama i sa čvarcima pa biraj.Ako hoćeš povedi i obe!A Južni neka sedi i plače kada čuje šta je propustio! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Maj 25, 2012 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Peco tebi ide cura sa krofnama i sa čvarcima pa biraj.Ako hoćeš povedi i obe!A Južni neka sedi i plače kada čuje šta je propustio! Ako neko postavi sliku cvaraka i krof... mislim tih devojaka, klacu ga tupim nozem do srede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
direbmw 1 Napisano Maj 27, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraću predsednika BMW Klubova Evrope da mi lično objasni kaj se dešava u Srbistanu Eto resenja, mozda ja nesto nisam razumeo... Javi informacije, makar na pvt... Ma zabole ga izgleda za nas. Vidimo se u subotu u Šapcu kraj Save pa ćemo se ispričati uz neki Freš ili Strong ovaj deo teksta u boldu mi nije bas jasaniskreno ne smatram to ni odgovorom. mi kao klub kad kontaktiramo nekoga iz BCE dobijamo uvek konkretan odgovor, bez da nekoga tamo nesto zabole u stvari ne zale ne ni na kakve bolove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Maj 27, 2012 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tema polako ide u off i ako tako nastavite bicu promoran da je zakljucam. Ovo je motoforum i deo za motoklubove a ne za autoklubove. Koliko sam uspeo da ispratim, BMW motoklub Srbija i ne postoje,demantujte me ako je tako. Imate temu o fanovima pojedinih motorcikala i tamo ili u opstim temama otvorite zasebnu temu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...